CaperSKI Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Witam szanowne grono. Poproszę o poradę. Czy tak powinien wyglądać tip rocker w racetiger 2024 sc? Kolega kupił nartki z netu i ani on ani ja nigdy nie widzieliśmy takiego rockera. Czy tak to powinno wyglądać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu też takie miałem jak sypnąłem czołowo dziobami w skałę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Jan napisał: też takie miałem jak sypnąłem czołowo dziobami w skałę To symetrycznie sypnąłeś;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldekB. Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu ta prawa jakby zlamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) Cześć Oprzyj nart ślizgami o ścianę, piętki oparte równiutko w jednej linii i zobaczysz, która jest wygięta albo i obie. Na mój gust obie ale prawa (na zdjęciu) bardziej, być może złamana przed przodem. Te narty to złom a do sprzedawcy wybierzcie się z kolegą i koleżanką siekierą po kasę. Tip rocker widać tylko wtedy jeżeli narty są ściśnięte - zdjęcie drugie u Gabrika. Pozdro Edytowane 5 godzin temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Pytanie, kto coś takiego wystawił na sprzedaż i nie podał stanu technicznego w opisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Teraz się tak zastanowiłem i widzę, że kol. CaperSKI robi sobie ewidentne jaja. Przecież my to się chyba nawet znamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Cześć. Jeśli prawa narta nie jest złamana, można próbować naprawić. Od góry, pomiędzy przody nart na wysokości włącznika światła na zdjęciu, wkladamy stoper do drzwi https://allegro.pl/oferta/odbojnik-odboj-stoper-do-drzwi-ciezki-metalowy-stal-nierdzewna-wysoki-17948159909?offerId=17948159909&inventoryUnitId=xB-ihIOOda1s8kIAbJz1Pw&adGroupId=MmE5MjljNWItODc3NS00MThkLWEzMTItYjM2MzE1MGVjOTliAA&campaignId=OTI4NmZjMmUtNWZiOC00YWZlLWI1MGQtMGRhZjhmZjMwYTdlAA&clientId=MTEwNzUxNDI2AA&sig=d8ed1c7b4bb7db8696a504ff1ff95f50&utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=ads&gad_source=1&gad_campaignid=22384944687&gclid=CjwKCAiAt8bIBhBpEiwAzH1w6QDH5m_smxmKte6kJWh-Blqv_03KkrkVJ0rWd3-Me1Rtkbe6-ZuFrRoCUZMQAvD_BwE Przody nart przed stoperem, obklejamy mocno srebrną taśmą https://sklep.dalpo.pl/products/srebrna-tasma-naprawcza-duct-tape-rozne-rozmiary?currency=PLN&variant=55634561335561&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Google Shopping&stkn=95020d827733&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=[P Max] [ Z potencjałem]&utm_id=21878746244&gad_source=1&gad_campaignid=21872305362&gbraid=0AAAAACVXUaktpvmh_cJceIirh_fY6K4sk&gclid=CjwKCAiAt8bIBhBpEiwAzH1w6YcD3Xv4nZqGMD7o5jng2DXWxV6m-wfFdqUIXFbdGHbzKVacMsJCmRoC2hQQAvD_BwE następnie, tyly nart też mocno obklejamy srebrną taśmą. Zostawiamy na miesiąc i prawa narta powinna się naprostować. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Cześć A lewa? Zobacz, że obie są krzywe i to dość znacznie. Oczywiście pomysł na zabawę fajny. My wkładaliśmy miedzy żeberka od grzejnika i... albo wyda albo nie. Ale teraz? Wiesz, pobawić się można gdyby się samemu skrzywiło a tu jest po prostu oszust, którego trzeba wyeliminować... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ty, ale teraz zorientowałem się, że załączyłeś link do srebrnej taśmy. No to mnie tym rozwaliłeś - też sobie jaja robisz. 🙂 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 44 minuty temu, Mitek napisał: Ty, ale teraz zorientowałem się, że załączyłeś link do srebrnej taśmy. No to mnie tym rozwaliłeś - też sobie jaja robisz. 🙂 Pozdro Mitek, pełna powaga. Kolega dał 1500zl za te deski. Ja na pierwszy rzut oka widziałem, że coś jest nie tak, nie wierzyliśmy. Nie żartuje, takie coś przyszło. Niejaki „Bartłomiej” na olx.Raj-ski-rent. Ja zgłupiałem, nie wierzyłem. Mitek, czy srebrną taśmą nazywasz olx? To nie ja kupowałem tylko kumpel dlatego nie byłem w stanie tego zweryfikować. Dziękuje Wam za potwierdzenie lipnego towaru. Edytowane 2 godziny temu przez CaperSKI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu A należało dać mu namiar na @Bruner79i byłby zadowolony 😀. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, widzewiak_z_gor napisał: Cześć. Jeśli prawa narta nie jest złamana, można próbować naprawić. Od góry, pomiędzy przody nart na wysokości włącznika światła na zdjęciu, wkladamy stoper do drzwi https://allegro.pl/oferta/odbojnik-odboj-stoper-do-drzwi-ciezki-metalowy-stal-nierdzewna-wysoki-17948159909?offerId=17948159909&inventoryUnitId=xB-ihIOOda1s8kIAbJz1Pw&adGroupId=MmE5MjljNWItODc3NS00MThkLWEzMTItYjM2MzE1MGVjOTliAA&campaignId=OTI4NmZjMmUtNWZiOC00YWZlLWI1MGQtMGRhZjhmZjMwYTdlAA&clientId=MTEwNzUxNDI2AA&sig=d8ed1c7b4bb7db8696a504ff1ff95f50&utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=ads&gad_source=1&gad_campaignid=22384944687&gclid=CjwKCAiAt8bIBhBpEiwAzH1w6QDH5m_smxmKte6kJWh-Blqv_03KkrkVJ0rWd3-Me1Rtkbe6-ZuFrRoCUZMQAvD_BwE Przody nart przed stoperem, obklejamy mocno srebrną taśmą https://sklep.dalpo.pl/products/srebrna-tasma-naprawcza-duct-tape-rozne-rozmiary?currency=PLN&variant=55634561335561&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Google Shopping&stkn=95020d827733&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=[P Max] [ Z potencjałem]&utm_id=21878746244&gad_source=1&gad_campaignid=21872305362&gbraid=0AAAAACVXUaktpvmh_cJceIirh_fY6K4sk&gclid=CjwKCAiAt8bIBhBpEiwAzH1w6YcD3Xv4nZqGMD7o5jng2DXWxV6m-wfFdqUIXFbdGHbzKVacMsJCmRoC2hQQAvD_BwE następnie, tyly nart też mocno obklejamy srebrną taśmą. Zostawiamy na miesiąc i prawa narta powinna się naprostować. Pozdrawiam. Kolega nie zamierza niczego naprawiać tylko trzeba to oddać bo nie kosztowało 300 zł tylko 1500 także wiecie…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, tomkly napisał: Pytanie, kto coś takiego wystawił na sprzedaż i nie podał stanu technicznego w opisie? raj-ski-rent, nie podał nic w opisie 3 godziny temu, Mitek napisał: Teraz się tak zastanowiłem i widzę, że kol. CaperSKI robi sobie ewidentne jaja. Przecież my to się chyba nawet znamy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 6 minut temu, CaperSKI napisał: raj-ski-rent, nie podał nic w opisie Znamy się Mitek z czego bardzo się cieszę, rozmawialiśmy kiedyś telefonicznie o Streifie( na marginesie wybieram się w tym roku) Jestem wkur….ony bo zatwierdziłem kumplowi zakup po obejrzeniu ślizgów, krawędzi i szaty graficznej a ten psiku….tas przysłał coś takiego. Macie racje trzeba było prosto do Brunera walić. Edytowane 1 godzinę temu przez CaperSKI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, CaperSKI napisał: Znamy się Mitek z czego bardzo się cieszę, rozmawialiśmy kiedyś telefonicznie o Streifie( na marginesie wybieram się w tym roku) Jestem wkur….ony bo zatwierdziłem kumplowi zakup po obejrzeniu ślizgów, krawędzi i szaty graficznej a ten psiku….tas przysłał coś takiego. Macie racje trzeba było prosto do Brunera walić. Niestety nie wszystko widać. Ja kiedyś kupiłem ze śrubami jakimiś połówkami które przy mocniejszym dzwonię się wyrwały. Na szczęście nic się nie stało. A potem zrobili mi porządnie. Ale to już w serwisie. 28 minut temu, CaperSKI napisał: Znamy się Mitek z czego bardzo się cieszę, rozmawialiśmy kiedyś telefonicznie o Streifie( na marginesie wybieram się w tym roku) Jestem wkur….ony bo zatwierdziłem kumplowi zakup po obejrzeniu ślizgów, krawędzi i szaty graficznej a ten psiku….tas przysłał coś takiego. Macie racje trzeba było prosto do Brunera walić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 godzin temu, CaperSKI napisał: Witam szanowne grono. Poproszę o poradę. Czy tak powinien wyglądać tip rocker w racetiger 2024 sc? Kolega kupił nartki z netu i ani on ani ja nigdy nie widzieliśmy takiego rockera. Czy tak to powinno wyglądać? Oddawać od razu. To śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 58 minut temu Autor Udostępnij Napisano 58 minut temu 10 minut temu, Bruner79 napisał: Oddawać od razu. To śmietnik. Cześć, masz coś w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 50 minut temu Udostępnij Napisano 50 minut temu Godzinę temu, CaperSKI napisał: Mitek, pełna powaga. Kolega dał 1500zl za te deski. Ja na pierwszy rzut oka widziałem, że coś jest nie tak, nie wierzyliśmy. Nie żartuje, takie coś przyszło. Niejaki „Bartłomiej” na olx.Raj-ski-rent. Ja zgłupiałem, nie wierzyłem. Mitek, czy srebrną taśmą nazywasz olx? To nie ja kupowałem tylko kumpel dlatego nie byłem w stanie tego zweryfikować. Dziękuje Wam za potwierdzenie lipnego towaru. Cześć Nie. Link, który załączył Widzewiak wyświetlił mi się jako oferta srebrnej taśmy i stąd to porównanie. Szczerze... tak jak napisałem. A może inaczej, czy są zdjęcia z oferty tych nart? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu Godzinę temu, CaperSKI napisał: tylko 1500 t te SC jako nówki z wiązaniami dostaniesz w necie w okolicach 430 - 480 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 36 minut temu Udostępnij Napisano 36 minut temu Godzinę temu, CaperSKI napisał: Znamy się Mitek z czego bardzo się cieszę, rozmawialiśmy kiedyś telefonicznie o Streifie( na marginesie wybieram się w tym roku) Jestem wkur….ony bo zatwierdziłem kumplowi zakup po obejrzeniu ślizgów, krawędzi i szaty graficznej a ten psiku….tas przysłał coś takiego. Macie racje trzeba było prosto do Brunera walić. Cześć Oczywiście, tylko Grzegorz!! Wrzuca przecież często takie znakomite oferty (wprawdzie nie Volkli - no bo Grzegorz wie, która narta się nie kaczy) ale Headów kupiłem parę par i wszystkie były absolutnie zgodnie z tym co mówiono czy pisano. Na szczęście OLX to chyba dość poważny serwis aukcyjny i oszustwo da radę odkręcić. W każdym razie współczuję a - jakby co - z ekspertyzą mogę pomóc chyba. A w ogóle to co tam u kolegi? Streif... a kiedy bo oficjalnego kalendarza jeszcze nie ma... a warto zgrać z zawodami... Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi