Skocz do zawartości

Volkl racetiger sc 165

CaperSKI

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Oprzyj nart ślizgami o ścianę, piętki oparte równiutko w jednej linii i zobaczysz, która jest wygięta albo i obie. Na mój gust obie ale prawa (na zdjęciu) bardziej, być może złamana przed przodem. Te narty to złom a do sprzedawcy wybierzcie się z kolegą i koleżanką siekierą po kasę.

Tip rocker widać tylko wtedy jeżeli narty są ściśnięte - zdjęcie drugie u Gabrika.

Pozdro

Edytowane przez Mitek
  • Sad 1

Cześć

A lewa? Zobacz, że obie są krzywe i to dość znacznie. Oczywiście pomysł na zabawę fajny. My wkładaliśmy miedzy żeberka od grzejnika i... albo wyda albo nie. Ale teraz? Wiesz, pobawić się można gdyby się samemu skrzywiło a tu jest po prostu oszust, którego trzeba wyeliminować...

Pozdro

• Thanks 1

44 minuty temu, Mitek napisał:

Ty, ale teraz zorientowałem się, że załączyłeś link do srebrnej taśmy. No to mnie tym rozwaliłeś - też sobie jaja robisz. 🙂

Pozdro

Mitek, pełna powaga. Kolega dał 1500zl za te deski. Ja na pierwszy rzut oka widziałem, że coś jest nie tak, nie wierzyliśmy. Nie żartuje, takie coś przyszło. Niejaki „Bartłomiej” na olx.Raj-ski-rent. Ja zgłupiałem, nie wierzyłem. Mitek, czy srebrną taśmą nazywasz olx? To nie ja kupowałem tylko kumpel dlatego nie byłem w stanie tego zweryfikować. Dziękuje Wam za potwierdzenie lipnego towaru. 

Edytowane przez CaperSKI

1 godzinę temu, widzewiak_z_gor napisał:

Kolega nie zamierza niczego naprawiać tylko trzeba to oddać bo nie kosztowało 300 zł tylko 1500 także wiecie….

3 godziny temu, tomkly napisał:

Pytanie, kto coś takiego wystawił na sprzedaż i nie podał stanu technicznego w opisie?

raj-ski-rent, nie podał nic w opisie

3 godziny temu, Mitek napisał:

Teraz się tak zastanowiłem i widzę, że kol. CaperSKI robi sobie ewidentne jaja. Przecież my to się chyba nawet znamy..

6 minut temu, CaperSKI napisał:

raj-ski-rent, nie podał nic w opisie

Znamy się Mitek z czego bardzo się cieszę, rozmawialiśmy kiedyś telefonicznie o Streifie( na marginesie wybieram się w tym roku) Jestem wkur….ony bo zatwierdziłem kumplowi zakup po obejrzeniu ślizgów, krawędzi i szaty graficznej a ten psiku….tas przysłał coś takiego. Macie racje trzeba było prosto do Brunera walić. 

Edytowane przez CaperSKI