CaperSKI Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Witam szanowne grono. Poproszę o poradę. Czy tak powinien wyglądać tip rocker w racetiger 2024 sc? Kolega kupił nartki z netu i ani on ani ja nigdy nie widzieliśmy takiego rockera. Czy tak to powinno wyglądać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu też takie miałem jak sypnąłem czołowo dziobami w skałę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Jan napisał: też takie miałem jak sypnąłem czołowo dziobami w skałę To symetrycznie sypnąłeś;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldekB. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu ta prawa jakby zlamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 57 minut temu Udostępnij Napisano 57 minut temu (edytowane) Cześć Oprzyj nart ślizgami o ścianę, piętki oparte równiutko w jednej linii i zobaczysz, która jest wygięta albo i obie. Na mój gust obie ale prawa (na zdjęciu) bardziej, być może złamana przed przodem. Te narty to złom a do sprzedawcy wybierzcie się z kolegą i koleżanką siekierą po kasę. Tip rocker widać tylko wtedy jeżeli narty są ściśnięte - zdjęcie drugie u Gabrika. Pozdro Edytowane 52 minuty temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu Pytanie, kto coś takiego wystawił na sprzedaż i nie podał stanu technicznego w opisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 minut temu Udostępnij Napisano 9 minut temu Teraz się tak zastanowiłem i widzę, że kol. CaperSKI robi sobie ewidentne jaja. Przecież my to się chyba nawet znamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi