CaperSKI Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Witam szanowne grono. Poproszę o poradę. Czy tak powinien wyglądać tip rocker w racetiger 2024 sc? Kolega kupił nartki z netu i ani on ani ja nigdy nie widzieliśmy takiego rockera. Czy tak to powinno wyglądać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu też takie miałem jak sypnąłem czołowo dziobami w skałę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Jan napisał: też takie miałem jak sypnąłem czołowo dziobami w skałę To symetrycznie sypnąłeś;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldekB. Napisano 29 minut temu Udostępnij Napisano 29 minut temu ta prawa jakby zlamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 21 minut temu Udostępnij Napisano 21 minut temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi