Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) Już pisałem nie raz: zjeżdżać można na wszystkim, nawet na jabłuszku, a kolega chce się nauczyć jeździć - to po pierwsze. Po drugie sugeruję aby osoba, która nie umiała nikogo nauczyć na nartach nawet podstaw nie zabierała głosu w tematach poradniczych - to po prostu nieuczciwe. Edytowane 4 godziny temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 5 godzin temu, Mikoski napisał: Pierdolicie Hipolicie! nie ma jak to uczciwa porada prawdziwego experta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Mitek napisał: Już pisałem nie raz: zjeżdżać można na wszystkim, nawet na jabłuszku, a kolega chce się nauczyć jeździć - to po pierwsze. Po drugie sugeruję aby osoba, która nie umiała nikogo nauczyć na nartach nawet podstaw nie zabierała głosu w tematach poradniczych - to po prostu nieuczciwe. W punkt. Tylko @Adam ..DUCH @widzewiak_z_gor mają dokumenty żeby szkolić. Cała reszta może co najwyżej poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 18 minut temu, grimson napisał: W punkt. Tylko @Adam ..DUCH @widzewiak_z_gor mają dokumenty żeby szkolić. Cała reszta może co najwyżej poczytać. To po co się odzywasz w temacie jako jeden z pierwszych? Na dodatek pisząc nieprawdę. Edytowane 3 godziny temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Mitek napisał: To po co się odzywasz w temacie jako jeden z pierwszych? Na dodatek pisząc nieprawdę. Dałem drugi komentarz do posta, panie psorze. Zalajkowany przez Adama Ducha, więc był celny i w punkt, a nie z czapy, i o nieprawdzie. Pierwszy post to Lexi, a więc także nie-instruktor. Rozumiem że aktywny instruktor jakim jest Adam, jedna z najmocniejszych narciarsko i kompetencyjnie osób na tym forum, lajkujaca moje skromne wypociny, potwierdza nieprawdę. A to ciekawe. Wez lepiej wyluzuj gacie mitek, bo widzę u ciebie ciągłe spięcie na Ski Forum. A to jest niekorzystne dla zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, grimson napisał: Dałem drugi komentarz do posta, panie psorze. Zalajkowany przez Adama Ducha, więc był celny i w punkt, a nie z czapy, i o nieprawdzie. Pierwszy post to Lexi, a więc także nie-instruktor. Rozumiem że aktywny instruktor jakim jest Adam, jedna z najmocniejszych narciarsko i kompetencyjnie osób na tym forum, lajkujaca moje skromne wypociny, potwierdza nieprawdę. A to ciekawe. Wez lepiej wyluzuj gacie mitek, bo widzę u ciebie ciągłe spięcie na Ski Forum. A to jest niekorzystne dla zdrowia. Nie. Adam pochwalił drugą część wypowiedzi o nartach bo jest w 100% prawdziwa i wynikająca z praktyki. Stwierdzenie o butach jest warunkowe i kieruje do fachowca. Ty napisałeś: "Bierz Pan najsampierw sztywne buty, przy wadze +120kg z flexem min 120." co jest absolutną obiegową bzdurą. Ewentualnie uszło by gdyby było opatrzone szerszym komentarzem ale nie jest więc jest raczej oszustwem spowodowanym chęcią zaistnienia - stąd moja reakcja. Bądź konsekwentny i się po prostu nie odzywaj jak nie masz o czymś pojęcia. Zwłaszcza w tematach poradniczych jest to szkodliwe bo wprowadza w błąd pytających i powoduje bałagan. Pisałem to dziesiątki razy. Co do butów to... kolega ma buty i tyle. Wyważenie na nartach nie ma z butami nic wspólnego. Sztywny but może pomóc ale może też wiele utrudnić. Prawidłowo poukładany narciarz nawet jak waży 150 kg może jechać w miękkich butach prawidłowo i czysto. Natomiast aby jechać dynamicznie i agresywnie musi wspomóc się sztywnymi butami z oczywistych względów. Kolega pytający jest na etapie nauki więc nie będzie zapierdalał jak idiota tylko uczył się wyważenia a tu trzymające betonowo buty nie do końca pomagają. Czy to jest dość jasne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Mitek napisał: Nie. Adam pochwalił drugą część wypowiedzi o nartach bo jest w 100% prawdziwa i wynikająca z praktyki. Stwierdzenie o butach jest warunkowe i kieruje do fachowca. Ty napisałeś: "Bierz Pan najsampierw sztywne buty, przy wadze +120kg z flexem min 120." co jest absolutną obiegową bzdurą. Ewentualnie uszło by gdyby było opatrzone szerszym komentarzem ale nie jest więc jest raczej oszustwem spowodowanym chęcią zaistnienia - stąd moja reakcja. Bądź konsekwentny i się po prostu nie odzywaj jak nie masz o czymś pojęcia. Zwłaszcza w tematach poradniczych jest to szkodliwe bo wprowadza w błąd pytających i powoduje bałagan. Pisałem to dziesiątki razy. Co do butów to... kolega ma buty i tyle. Wyważenie na nartach nie ma z butami nic wspólnego. Sztywny but może pomóc ale może też wiele utrudnić. Prawidłowo poukładany narciarz nawet jak waży 150 kg może jechać w miękkich butach prawidłowo i czysto. Natomiast aby jechać dynamicznie i agresywnie musi wspomóc się sztywnymi butami z oczywistych względów. Kolega pytający jest na etapie nauki więc nie będzie zapierdalał jak idiota tylko uczył się wyważenia a tu trzymające betonowo buty nie do końca pomagają. Czy to jest dość jasne? Jestem pod głębokim wrażeniem, potrafisz czytać w myślach Adama. Szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi