Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Już pisałem nie raz: zjeżdżać można na wszystkim, nawet na jabłuszku, a kolega chce się nauczyć jeździć - to po pierwsze. Po drugie sugeruję aby osoba, która nie umiała nikogo nauczyć na nartach nawet podstaw nie zabierała głosu w tematach poradniczych - to po prostu nieuczciwe. Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Mikoski napisał: Pierdolicie Hipolicie! nie ma jak to uczciwa porada prawdziwego experta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu Godzinę temu, Mitek napisał: Już pisałem nie raz: zjeżdżać można na wszystkim, nawet na jabłuszku, a kolega chce się nauczyć jeździć - to po pierwsze. Po drugie sugeruję aby osoba, która nie umiała nikogo nauczyć na nartach nawet podstaw nie zabierała głosu w tematach poradniczych - to po prostu nieuczciwe. W punkt. Tylko @Adam ..DUCH @widzewiak_z_gor mają dokumenty żeby szkolić. Cała reszta może co najwyżej poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 minuty temu Udostępnij Napisano 24 minuty temu (edytowane) 18 minut temu, grimson napisał: W punkt. Tylko @Adam ..DUCH @widzewiak_z_gor mają dokumenty żeby szkolić. Cała reszta może co najwyżej poczytać. To po co się odzywasz w temacie jako jeden z pierwszych? Na dodatek pisząc nieprawdę. Edytowane 22 minuty temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 minut temu Udostępnij Napisano 6 minut temu 14 minut temu, Mitek napisał: To po co się odzywasz w temacie jako jeden z pierwszych? Na dodatek pisząc nieprawdę. Dałem drugi komentarz do posta, panie psorze. Zalajkowany przez Adama Ducha, więc był celny i w punkt, a nie z czapy, i o nieprawdzie. Pierwszy post to Lexi, a więc także nie-instruktor. Rozumiem że aktywny instruktor jakim jest Adam, jedna z najmocniejszych narciarsko i kompetencyjnie osób na tym forum, lajkujaca moje skromne wypociny, potwierdza nieprawdę. A to ciekawe. Wez lepiej wyluzuj gacie mitek, bo widzę u ciebie ciągłe spięcie na Ski Forum. A to jest niekorzystne dla zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi