Mikoski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Jan napisał: Wojciech Jaruzelski, mimo że przez większość życia deklarował się jako człowiek niewierzący, zmarł, przyjmując święte sakramenty. Idę jego drogą i wkurwiam moją katolicką rodzinę że jak na łożu śmierci się nawrócę to w niebie będzie sto razy większa radość ze mnie niż z tych całe życie wierzących 😜 . Tak jest w piśmie 👍 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Brawo, mamy swój udział w budowie dronów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Mikoski napisał: Śmierdzisz konfederacją na sto kilometrów i współczuję twoimi kobietom że chcesz im zafundować "polski islam" ale to chyba przez to że pantofel z ciebie jak ciul 😁 to tak w ramach rewanżu chcesz im dojebać śrubę ? jak twierdzisz że nie było zmiany wajchy w PL na przełomie lat 80-tych i 90-tych, to jesteś ruską onucą i agentem Kremla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Szybko poszło 15 min temu w Polsat news usłyszałem, że Ukraina zaoferowała pomoc w szkoleniu w zakresie walki z dronami. Występuje Zeleński i mówi,że wszystko dograne i Tusk wyśle żołnierzy na Ukrainę, następne kroki to już tylko sprawy techniczne, następna wstawka- wypowiedź Tuska ,zaznacza że szkolenie tylko na terenie PL. To ja się pytam, kto jest trollem...Ukraina jest w czarnej dupie i na siłę chce wciągnąć nas w konflikt, czegoś nie rozumiecie. Nasi chłopcy pojadą na UK a ukrainskie byczki będą balowały w naszych dyskotekach. Edytowane 2 godziny temu przez Edwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Spiochu napisał: Skoro jest zawarta odpowiedz to po co pytac? Zawarty jest kierunek i identyfikacja problemu. Na przykład możesz się sam siebie zapytać: - co mam zrobić (zmienić) aby ludzie na skiforum lubili mnie i cenili? - z jakich elementów należy zbudować detektor fal grawitacyjnych aby mógł potwierdzić teorię Hawkinga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 19 minut temu, Edwin napisał: Szybko poszło 15 min temu w Polsat news usłyszałem, że Ukraina zaoferowała pomoc w szkoleniu w zakresie walki z dronami. Występuje Zeleński i mówi,że wszystko dograne i Tusk wyśle żołnierzy na Ukrainę, następne kroki to już tylko sprawy techniczne, następna wstawka- wypowiedź Tuska ,zaznacza że szkolenie tylko na terenie PL. To ja się pytam, kto jest trollem...Ukraina jest w czarnej dupie i na siłę chce wciągnąć nas w konflikt, czegoś nie rozumiecie. Nasi chłopcy pojadą na UK a ukrainskie byczki będą balowały w naszych dyskotekach. Kto miałby szkolić w walce z dronami? Trzeba uczyć się od najlepszych a tu akurat Ukraina wymiata, czego nie rozumiesz że to będzie na terytorium Polski ?? to chyba dobrze? Jacy chłopcy 🤣🤣🤣 pojadą na Ukrainę 🤪? A ty chyba ze wschodu jesteś? więc powinno cię cieszyć że będą nas szkolić najlepsi specjaliści od dronów Ukraina szkoli żołnierzy USA jeśli chodzi o drony. Czego nie rozumiesz? Edytowane 2 godziny temu przez Mikoski 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Wujot2 napisał: Zawarty jest kierunek i identyfikacja problemu. Na przykład możesz się sam siebie zapytać: - co mam zrobić (zmienić) aby ludzie na skiforum lubili mnie i cenili? - z jakich elementów należy zbudować detektor fal grawitacyjnych aby mógł potwierdzić teorię Hawkinga? przecież @Spiochu wszyscy lubią a teorię Hawkinga już potwierdzono na orgiach u Epsteina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Jan napisał: przecież @Spiochu wszyscy lubią a teorię Hawkinga już potwierdzono na orgiach u Epsteina z udziałem Donalda Trumpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, MarioJ napisał: z udziałem Donalda Trumpa Jeszcze troche i w fakcie pojawi sie wzmianka o skiforum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 31 minut temu, Mikoski napisał: Kto miałby szkolić w walce z dronami? Trzeba uczyć się od najlepszych a tu akurat Ukraina wymiata, czego nie rozumiesz że to będzie na terytorium Polski ?? to chyba dobrze? Jacy chłopcy 🤣🤣🤣 pojadą na Ukrainę 🤪? A ty chyba ze wschodu jesteś? więc powinno cię cieszyć że będą nas szkolić najlepsi specjaliści od dronów Ukraina szkoli żołnierzy USA jeśli chodzi o drony. Czego nie rozumiesz? To chyba Ty nie doczytałes Zeleński wyraźnie powiedział po spotkaniu z Sikorskim, że nasi pojadą na Ukrainę się uczyć i wszystko dograne. Za chwilę Tuska wypowiada się że będzie to na naszym terenie. Czego nie rozumiesz. Ja akurat dolnośląskie Świdnica,tak że ten tego... Tylko ja się pytam kto kłamie. Edytowane 1 godzinę temu przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Oczywiście ja się zgadzam, uczyć trzeba się od najlepszych ,ale na naszym terenie,ale nie żeby nauka odbywała się na terenach UK bezposrednio uczestnicząc w wojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Kalendarium: -9 września: Nawrocki potwierdza, że PL nie wyśle wojsk na wschód - 10 września: w PL strefę powietrzną wlatują „ruskie” drony - 11 września: Tusq potwierdza, że PL wyśle wojska na wschód, celem „nauki” Tak się spytam: - czy w/w to całkowity przypadek - jak PL wyśle żołnierzy na wschód uczyć się zestrzeliwać drony, to będą ćwiczyć na poligonie, czy na froncie? Cos czuje po kościach że już niedługo forumowicze z tego zacnego miejsca, poniżej 65 roku pójdą w kamasze. Brawo. Edytowane 1 godzinę temu przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) On 9/11/2025 at 1:52 AM, Spiochu said: Jak myślicie, te drony to prowokacja ruska czy ukraińska? Dziwni ci Ukraińcy. Potrafią zakłócać i przekierować rosyjskie nieuzbrojone drony do Polski a uzbrojone spuszczają sobie na głowę. Edytowane 1 godzinę temu przez Bacek 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Bacek napisał: Dziwni ci Ukraińcy. Potrafią zakłócać i przekierować rosyjskie nieuzbrojone drony do Polski a uzbrojone spuszczają sobie na głowę. A ja dzisiaj w TV która mówi prawdę i tylko prawdę usłyszałem że zestrzelili tylko cztery, które były uzbrojone i kierowały się na hab w Rzeszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, grimson napisał: Kalendarium: -9 września: Nawrocki potwierdza, że PL nie wyśle wojsk na wschód - 10 września: w PL strefę powietrzną wlatują „ruskie” drony - 11 września: Tusq potwierdza, że PL wyśle wojska na wschód, celem „nauki” Tak się spytam: - czy w/w to całkowity przypadek - jak PL wyśle żołnierzy na wschód uczyć się zestrzeliwać drony, to będą ćwiczyć na poligonie, czy na froncie? Cos czuje po kościach że już niedługo forumowicze z tego zacnego miejsca, poniżej 65 roku pójdą w kamasze. Brawo. Oczywiste jest, ze powinniśmy mieć obserwatorów na Ukrainie. I to cały czas. Oczywiste jest, że premier i prezydent nie powinni o tym w ogóle gadać. Poza jakimiś ogólnikami. A jak ktoś by naciskał to odpowiedzieć, że na takie informacje tylko czekają moskale. Mamy wojnę. Już teraz. Rosja podpala, zagłusza sygnały GPS, próbuje uszkadzać infrastrukturę podmorską. Testuje i bada nasze systemy obronne. Czego tu nie rozumiecie??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 33 minuty temu, Edwin napisał: To chyba Ty nie doczytałes Zeleński wyraźnie powiedział po spotkaniu z Sikorskim, że nasi pojadą na Ukrainę się uczyć i wszystko dograne. Za chwilę Tuska wypowiada się że będzie to na naszym terenie. Czego nie rozumiesz. Ja akurat dolnośląskie Świdnica,tak że ten tego... Tylko ja się pytam kto kłamie. Dolnośląskie od pokoleń ? Czy akcja Wisła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Wujot2 napisał: Oczywiste jest, ze powinniśmy mieć obserwatorów na Ukrainie. I to cały czas. Oczywiste jest, że premier i prezydent nie powinni o tym w ogóle gadać. Poza jakimiś ogólnikami. A jak ktoś by naciskał to odpowiedzieć, że na takie informacje tylko czekają moskale. Mamy wojnę. Już teraz. Rosja podpala, zagłusza sygnały GPS, próbuje uszkadzać infrastrukturę podmorską. Testuje i bada nasze systemy obronne. Czego tu nie rozumiecie??? Daj przykład. Weź karabin i idź na front. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 35 minut temu Udostępnij Napisano 35 minut temu (edytowane) 47 minut temu, Mikoski napisał: Dolnośląskie od pokoleń ? Czy akcja Wisła? Drzewo genealogiczne mam wysłać😁, przecież chyba wiesz czyje to były ziemię przed wojną. Ale Księstwo Świdnicko - Jaworskie i piękne tereny tutaj mają się dobrze. I jak by co, to żadna Ruska onuca tych ziem nie przejmie,bo przyjaciele z zachodu się o to postarają,wciąż uważają te tereny za" swoje "i nie mogą się z tym pogodzić 😊 Jak by co to 20 km od chaty mam kompleks Riese w Górach Sowich😊 Łomża z rodu Zagłobów i Pogwizdów okolice Bochni czyli pijackie geny😊 Edytowane 30 minut temu przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu 42 minuty temu, grimson napisał: Daj przykład. Weź karabin i idź na front. No i po chuja ten tekst. Zanim coś palniesz z dupy strony to zastanów się chwilkę. Bo znów wychodzisz na idiotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 6 minut temu Udostępnij Napisano 6 minut temu Godzinę temu, Mikoski napisał: Dolnośląskie od pokoleń ? Czy akcja Wisła? A akcja była taka, że podczas wojny babka mieszkała w Warszawie i o ile dziadek spierdolił z dwóch obozów w Niemczech,to z trzeciego gdzie ruskie wywieźli już nie,a że babka urodziła moją mamę to pojechała sama na zachód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi