Spiochu Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Jak myślicie, te drony to prowokacja ruska czy ukraińska? A może pośrednio jeszcze ktoś inny za tym stoi, Chiny lub USA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Ten kraj sprowokował, który na tym najwięcej zyskał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Prowokacja do czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 godzin temu, Spiochu napisał: Jak myślicie, te drony to prowokacja ruska czy ukraińska? A może pośrednio jeszcze ktoś inny za tym stoi, Chiny lub USA? Najpierw sprawdź ustalenia a później pisz głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 40 minut temu, mig napisał: Prowokacja do czego? Do wstąpienia PL do wojny. Na razie banderowcy pokazali mapkę z zaznaczonymi trackami dronów. Mapkę to ja mogę narysować w Paint. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, MarioJ napisał: Najpierw sprawdź ustalenia a później pisz głupoty. Nie ma żadnych ustaleń. Od wczoraj rano jest masowa propaganda w mediach, że to Władek osobiście odpalił drony na Kremlu. Popatrz na przypadek rakiety w Przewodowie. Od razu medialny palec wskazał na ruskich, następnie, już znacznie ciszej, poszło info że rakieta została wystrzelona z Ukrainy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, grimson napisał: Do wstąpienia PL do wojny. Na razie banderowcy pokazali mapkę z zaznaczonymi trackami dronów. Mapkę to ja mogę narysować w Paint. Przypomnę, że to moskale rozpoczęli wojnę. Jakbyś zapomniał to prowadzą też operacje hybrydowe przeciwko Polsce. Na przykład przywożą emigrantów i na potęgę zakłócają sygnały gps. A jeszcze atakowali infrastrukturę kolejową i podpalali. Mozesz wykorzystując szare komórki zastanowić się jakie jest prawdopodobieństwo, że drony wysłali ruskie a jakie, że Ukraińcy (poczytaj oficjalną narrację ruskich - "nie planowaliśmy" https://defence24.pl/wojna-na-ukrainie-raport-specjalny-defence24/rosyjskie-mo-nie-planowalismy-uderzen-w-polske ). Swoimi wypowiedziami wpisujesz się w propagandę ruskich troli. Opcje są dwie albo nim jesteś albo jesteś debilem co nie rozumie polskich interesów. Edytowane 3 minuty temu przez Wujot2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi