brachol Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, Marcos73 napisał: Starzejemy się😉? pozdro Nie chciałem Ci robić przykrości, ale mi też nie po drodze z tą wersją... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 43 minuty temu, Marcos73 napisał: A co Wy na to? Dla mnie bomba. Pozdro. Nie dość że od oryginału lata świetlne to jeszcze na teledysku helga z murzyniątkiem. Bardzo europejsko. 😉 A jak lubisz nowe covery starych utworów to polecam poniżej. Śpiewa wtedy 16 latka. Edytowane 4 godziny temu przez Spiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, MarioJ napisał: Widzę że Tobie się koncert podobał. Piszesz z zaangażowaniem. A jak córka wytrzymała pod sceną? Lubi też metal? Acid Drinkers na mnie zrobił wrażenie, poziom wyżej niż Turbo. To były dwa różne gatunki metalu: jeden zespół pod wpływem Iron Maiden, drugi wywodzi się z Metallicy. Fajnie było to porównać na jednej scenie. W sumie to już relikty muzealne, a widziałem ich pierwszy raz. Acid no, warto było to raz zobaczyć live. Dużo się tam dzieje, w tej ich muzyce. Dużo razem jeździmy autem, mam playlistę i regularnie puszczam Pizza Driver Acidow. Córka z ciekawości poszła ze mną na koncert, bo żona nie lubi generalne hałasu. Nawet jej się podobało, bo niektóre riffy robiły na niej wrażenie. Poniżej wspólna fota spod sceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi