brachol Posted February 6 Share Posted February 6 24 minuty temu, .Beata. napisał: Toż on w Polsce nie mieszka, więc nie wiadomo czy pierwszy… W Polsce nie mieszka, ale mówił, że do PL jeszcze nie wysyłali żadnych nart. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 6 Share Posted February 6 Cześć Przecież Carpani to dość znana marka. Nie wierzę, że to jakaś dla Was nowość. A zachwyty... cóż. Pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted February 6 Share Posted February 6 19 minut temu, Mitek napisał: Cześć Przecież Carpani to dość znana marka. Nie wierzę, że to jakaś dla Was nowość. A zachwyty... cóż. Pozdro to chyba coś dla gadżeciarzy z grubym portfelem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 6 Share Posted February 6 Narty jak narty. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted February 7 Author Share Posted February 7 20 godzin temu, Victor napisał: Bo to prawda 😜 za jedna parę można praktycznie mieć komplet (SL GS) 🤷♂️ no ale może trafię na jakąś finansowo ciekawą promocje posezonową 🤞 @cappo przedział cenowy Van Deer, Stockli … także nie jest tanio 😡 Paweł, ja wiem, że prawda 🙂 , ale jest jeszcze ta druga strona medalu o której wiemy i czujemy, a o której najczęściej nie ma sensu dyskutować. To sfera w stylu - szarpana gęsina w "Gęś i wino", a ziemniaki ze schabowym w "Fox". Tu i tu się najesz, ale...więc kwestia indywidualna czy uznamy coś za warte różnicy. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted February 10 Share Posted February 10 Tak wracając do Stefano to dziś przejrzałam jego kanał na YT co facet jeździ to ukłon nisko aczkolwiek na żywo ta jego lekkość wygląda obłędnie 🤯🔥 …a co do mojej spektakularnej gleby 🥳 to wpadł mi filmik podobnej treści przynajmniej z mojej perspektywy bo ogólnie jej nie widziałem 🤷♂️ choć czułem zdecydowanie 😂 plus minus ten klimat 3/4 skręty i ….💣 pozdro dobrej nocki 😉 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted February 11 Author Share Posted February 11 8 godzin temu, Victor napisał: Tak wracając do Stefano to dziś przejrzałam jego kanał na YT co facet jeździ to ukłon nisko aczkolwiek na żywo ta jego lekkość wygląda obłędnie 🤯🔥 Aj tam, co Ty Paweł widziałeś, przecież Oni cały dzień z 1000 skrętów filmują i może z 10 ładnych uda się z tego wyłapać, a w ogóle, to tak nie ma gdzie jeździć, więc nie siej ludziom popeliny ;) 8 godzin temu, Victor napisał: …a co do mojej spektakularnej gleby 🥳 to wpadł mi filmik podobnej treści przynajmniej z mojej perspektywy bo ogólnie jej nie widziałem 🤷♂️ choć czułem zdecydowanie 😂 plus minus ten klimat 3/4 skręty i ….💣 pozdro dobrej nocki 😉 Twoja miała inny wymiar :), zwłaszcza, że tuż po przejeździe Maestro Stefano. To było świetne zobrazowanie, co młodsi i starsi pasjonaci mają w głowie. Ten odruch pędzenia, za nawet dla niektórych z nas nieuchwytnym marzeniem, ale to jest to coś, te czasami, dla niektórych irracjonalne działanie. Żałowałem długo, że nie mogłem tego nagrać. Cała otoczka i moment, mam ten kadr w głowie, jak scena z filmu. Stok, drzewa, My, Oni...🙆 Choć zapewne mocno ubarwia ten obraz, moje osobiste odczucie chwili 🫠. Coś jak zbieranie grzybów, a nagle z za drzewa wychodzi...Gandalf. Dla kogoś innego mogło, to wyglądać zupełnie normalnie 🤷 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted February 11 Share Posted February 11 4 godziny temu, Gabrik napisał: Twoja miała inny wymiar :), zwłaszcza, że tuż po przejeździe Maestro Stefano 72b31a08-6a8e-40aa-be10-aa165c5c2052.mov 🥳 2 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted February 11 Author Share Posted February 11 2 godziny temu, PaVic napisał: 72b31a08-6a8e-40aa-be10-aa165c5c2052.mov 2 MB · 9 pobrań 🥳 🤣🙃🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted February 11 Share Posted February 11 dlaczego w Zwardoniu nie było tańców….???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted February 11 Share Posted February 11 8 minut temu, .Beata. napisał: dlaczego w Zwardoniu nie było tańców….???? to pewnie przez pończochy... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 11 Share Posted February 11 (edited) 6 godzin temu, PaVic napisał: 72b31a08-6a8e-40aa-be10-aa165c5c2052.mov 2 MB · 17 pobrań 🥳 Świetnie - kto jest na filmie, jeśli nie tajemnica? Co to za muza? Edited February 11 by star Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted February 11 Share Posted February 11 (edited) 54 minuty temu, star napisał: Świetnie - kto jest na filmie, jeśli nie tajemnica? Co to za muza? Edited February 11 by Victor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 11 Share Posted February 11 12 minut temu, Victor napisał: Mijn duivel 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 11 Share Posted February 11 (edited) 10 godzin temu, PaVic napisał: 72b31a08-6a8e-40aa-be10-aa165c5c2052.mov 2 MB · 22 pobrań 🥳 "Save your kisses for me" - podobny zestaw kroków ale chyba ze 45 lat temu... Pozdro Edited February 11 by Mitek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted February 11 Share Posted February 11 36 minut temu, Mitek napisał: "Save your kisses for me" - podobny zestaw kroków ale chyba ze 45 lat temu... Pozdro 🎵mi znana 👌 …dawaj challenge kroki proste możesz nawet w sandałkach 🥳 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 11 Share Posted February 11 Ja znajdę to puszczę ale mam filmiki tylko w tercecie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts