SzymQ Napisano Sobota o 04:05 Udostępnij Napisano Sobota o 04:05 6 hours ago, Mikoski said: 😁😁😁😁 "Wyrób czekoladopodobny – produkt cukierniczy, w założeniu mający być podobny w wyglądzie i smaku do czekolady, w którym tłuszcz kakaowy zastąpiono tłuszczem innych roślin" Wyrób czekoladopodobny kojarzy się z podróbą, a tu nie ma o tym mowy. Nie było żadnych niedomówień, bo o sytuacji awaryjnej zostaliśmy poinformowani wcześniej i każdy świadomie zdecydował. Szkolenie było świetne, a jedyne czego możemy żałować, to że nie udało nam się osobiście poznać Smoka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano Sobota o 06:35 Udostępnij Napisano Sobota o 06:35 To jakaś tajemnica kto był instruktorem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Sobota o 07:00 Udostępnij Napisano Sobota o 07:00 24 minuty temu, Harnaś napisał: To jakaś tajemnica kto był instruktorem? Cyt. zastępstwo na bardzo wysokim poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano Sobota o 07:14 Udostępnij Napisano Sobota o 07:14 (edytowane) 40 minut temu, Harnaś napisał: To jakaś tajemnica kto był instruktorem? Instruktorem był włoski dyrektor teatru w życia zawodowego a zimą z zamiłowania instruktor narciarstwa. Bardzo miły,sympatyczny,pogodny i uśmiechnięty człowiek z bardzo trafiającym przekazem słownym czy też pokazującym obrazowo więc można być głuchym a doskonale wiesz co masz zrobić 😉 Pewnie jak chłopaki wrócą do domu a właśnie wyjeżdżają z tego co wiem to Paweł napiszę coś więcej . Z tego co mi się obiło o uszy poziom 6 z 7 .wiec bardzo wysoki. Osobiście byłem bardzo sceptyczny do zmiany osoby prowadzącej aczkolwiek byłem zdecydowany na wyjazd żeby sobie pojeździć Na miejscu okazało się że człowiek trafia w moją przestrzeń czyli bez zbędnych atomów czego się najbardziej obawiałem . Ogarnął grupę 6 osób gdzie każdy był na totalnie innym poziomie własnego narciarstwa . Dla mnie fachowiec i narciarz przz duże N . Kristiano przez K nie C Edytowane Sobota o 07:16 przez PaVic 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Sobota o 07:14 Udostępnij Napisano Sobota o 07:14 35 minut temu, Harnaś napisał: To jakaś tajemnica kto był instruktorem? trzeba było jechać Co było w Valmalenco zostaje w Valmalenco ps. wielkie brawa dla @Gabrika 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano Sobota o 07:17 Udostępnij Napisano Sobota o 07:17 2 minuty temu, Jan napisał: Co było w Valmalenco zostaje w Valmalenco Dokładnie tak 🤷♂️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano Sobota o 07:23 Udostępnij Napisano Sobota o 07:23 41 minutes ago, Harnaś said: To jakaś tajemnica kto był instruktorem? Instruktor zagraniczny i mało medialny. Koleguje się z Reilly M., a na stoku okazało się, że jego jazdę chwali Stefano B. Takie kontakty to tylko Paweł może wyczarować... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano Sobota o 07:27 Udostępnij Napisano Sobota o 07:27 3 minuty temu, SzymQ napisał: Instruktor zagraniczny i mało medialny. Koleguje się z Reilly M., a na stoku okazało się, że jego jazdę chwali Stefano B. Takie kontakty to tylko Paweł może wyczarować... I 👏 mu za to 💪 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano Sobota o 08:05 Udostępnij Napisano Sobota o 08:05 Nie wiem co się tam nauczyliście z tego narciarstwa, ale wypowiedzi niektórych są bardziej teatralne niż zwykle😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Sobota o 08:23 Udostępnij Napisano Sobota o 08:23 17 minut temu, Harnaś napisał: Nie wiem co się tam nauczyliście z tego narciarstwa, ale wypowiedzi niektórych są bardziej teatralne niż zwykle😉 Bo wieczorem były warsztaty teatralne. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano Sobota o 08:42 Udostępnij Napisano Sobota o 08:42 (edytowane) Godzinę temu, SzymQ napisał: Instruktor zagraniczny i mało medialny. Koleguje się z Reilly M., a na stoku okazało się, że jego jazdę chwali Stefano B. Takie kontakty to tylko Paweł może wyczarować... Podrzuciłbyś jakiś namiar? Np. na insta 🙂 pewnie coś tam ma, skoro jako instruktor zarabia. Nic złośliwego. Po prostu chce kuknac 😉 Btw - włoscy instruktorzy - nie ma co pierdolić - to górna półka. Taki Stefan to top of the top - natomiast też trzeba brać pod uwagę, że niektóre filmy demonstratorskie - szczególnie na insta - są wykonywane w hermetycznych warunkach przy 30 podejściach i są to 3-4 skręty 😉 tym stwierdzeniem strzelam sam sobie w kolano jeśli chce zobaczyć jazdę waszego trenera w sieci 🤣🤣 aczkolwiek idzie coś wypatrzeć w jeździe. Ja tam bardziej stawiam na jazdę sytuacyjną, na rozdupconych stokach - i tam nie jest już tak pięknie jak na filmach - ale to jest to 🙂 a z tego właśnie znani są Włosi - co sam nieraz widziałem na własne oczy. Edytowane Sobota o 08:43 przez Bruner79 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano Sobota o 11:23 Udostępnij Napisano Sobota o 11:23 2 hours ago, Bruner79 said: Podrzuciłbyś jakiś namiar? Np. na insta 🙂 pewnie coś tam ma, skoro jako instruktor zarabia. Nic złośliwego. Po prostu chce kuknac 😉 Btw - włoscy instruktorzy - nie ma co pierdolić - to górna półka. Taki Stefan to top of the top - natomiast też trzeba brać pod uwagę, że niektóre filmy demonstratorskie - szczególnie na insta - są wykonywane w hermetycznych warunkach przy 30 podejściach i są to 3-4 skręty 😉 tym stwierdzeniem strzelam sam sobie w kolano jeśli chce zobaczyć jazdę waszego trenera w sieci 🤣🤣 aczkolwiek idzie coś wypatrzeć w jeździe. Ja tam bardziej stawiam na jazdę sytuacyjną, na rozdupconych stokach - i tam nie jest już tak pięknie jak na filmach - ale to jest to 🙂 a z tego właśnie znani są Włosi - co sam nieraz widziałem na własne oczy. Mówił nam, że filmy dopiero będzie kręcił w tym sezonie. Jakiekolwiek udostępnienie namiarów to sprawa @Gabrik. Temat ma wg mnie poważny potencjał komercyjny, więc nie czuję się upoważniony do przekazania namiarów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Sobota o 13:05 Udostępnij Napisano Sobota o 13:05 (edytowane) 4 godziny temu, Bruner79 napisał: Podrzuciłbyś jakiś namiar? Np. na insta 🙂 pewnie coś tam ma, skoro jako instruktor zarabia. Nic złośliwego. Po prostu chce kuknac 😉 Btw - włoscy instruktorzy - nie ma co pierdolić - to górna półka. Taki Stefan to top of the top - natomiast też trzeba brać pod uwagę, że niektóre filmy demonstratorskie - szczególnie na insta - są wykonywane w hermetycznych warunkach przy 30 podejściach i są to 3-4 skręty 😉 tym stwierdzeniem strzelam sam sobie w kolano jeśli chce zobaczyć jazdę waszego trenera w sieci 🤣🤣 aczkolwiek idzie coś wypatrzeć w jeździe. Ja tam bardziej stawiam na jazdę sytuacyjną, na rozdupconych stokach - i tam nie jest już tak pięknie jak na filmach - ale to jest to 🙂 a z tego właśnie znani są Włosi - co sam nieraz widziałem na własne oczy. A mi się wydaje, że tego co najważniejsze nie wypatrzymy... poziom na pewno adekwatny, a kluczowe podejście do kursantów i umiejętności komunikacyjne, pomysł na szkolenie. Umiejętności z dyrektorowania teatrem mogą okazać się dość przydatne. Wszak zderzenie z primabalerinami;-) Edytowane Sobota o 13:05 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) Szkolenie odbyte. Wszyscy wróciliśmy bezpiecznie do domów. W moim przypadku 3166 kilometrów. Jak już wspomniano niestety @PSmok z przyczyn losowych finalnie nie mógł poprowadzić zajęć, zatem nie doświadczyliśmy obcowania z narciarzem CSIA level 4, którzy nazywani są "Bogami narciarstwa". Piotra zastąpił włoski instruktor, z najwyższymi uprawnieniami SIAS, czyli Slovenian Instructors Association of Slovenia. Z uwagi na rolę jaka mi przypadła, nie będę oceniał szkolenia, naszego instruktora i całego wyjazdu, podziękuję tu tylko Renacie @brachol@lubeckim @SzymQ i @Victor ( @PaVic) za wspólne 6 dni narciarskiej przygody, oraz Wasze opinie, które potwierdziły, że było warto. Oczywiście jak zawsze szanuję nasze ustalenia tyczące szkolenia i tylko jedną anegdotkę wykorzystam tu publicznie, prosząc Was abyśmy pamiętali o "Renata Why? Myślałam, że już nie patrzysz!" i będzie super 🙂💪⛷️ Malutka dygresja. Mieliśmy to szczęście, iż nie tylko prócz codziennej porcji jazdy z naszym instruktorem, ale poprzez skrzyżowanie na stoku naszych śladów ze Stefano Belinghieri, mogliśmy definitywnie i naocznie zweryfikować forumowe bzdury na temat jazdy demo-instruktorów. I oczywiście SKI you next time 😉 Kilka zdjęć dodam w edycji ponieważ mój smartfon odmawia komunikacji z PC 🤷♂️. Raczej zajawkowiczom nie trzeba przedstawiać Maestro... Pierwsze dwa dni z taką pogodą Potem... 70%... To także black Troszkę koloru na białym Raniutko Jakieś takie inne teraz, choć przecież te same... Bye... Edytowane 10 godzin temu przez Gabrik 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 13 minut temu, Gabrik napisał: Kilka zdjęć dodam w edycji ponieważ mój smartfon odmawia komunikacji z PC Co to znaczy odmawia? 🙂 Albo kabelkiem albo poprzez np. Google Photos. I przy okazji edycję, całkiem sensowną, możesz zrobić w GP na PC. A filmy najlepiej się edytuje w GP na smartfonie. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Skoro szef imprezy się odezwał, to czekamy na jakieś filmy demo z jazdy z przykładowymi ćwiczeniami - ewentualnie przez instruktora - chcemy zobaczyć 🙂 oczywiscie zwyczajnie, zasięgnąć wiedzy, chyba że to top secret 🤫😁 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 24 minuty temu, Bruner79 napisał: Skoro szef imprezy się odezwał, to czekamy na jakieś filmy demo z jazdy z przykładowymi ćwiczeniami - ewentualnie przez instruktora - chcemy zobaczyć 🙂 oczywiscie zwyczajnie, zasięgnąć wiedzy, chyba że to top secret 🤫😁 No stary .. ludzie kasę za to zapłacili grubą Ty chciałbyś za darmoszkę zdobyć wiedzę tajemną?.. 😉 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Nie ma co rozbijać na atomy. Praktyka, praktyka, praktyka. Trzeba jeździć, a nie ciągle ćwiczyć. Serio 🙂 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, SzymQ napisał: Nie ma co rozbijać na atomy. Praktyka, praktyka, praktyka. Trzeba jeździć, a nie ciągle ćwiczyć. Serio 🙂 Ufff 🥳 Choć ćwiczenia nie są złe 😜 Godzinę temu, Gabrik napisał: Renata Why? Myślałam, że już nie patrzysz! Bez komentarza 😂😂😂😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 19 minut temu, SzymQ napisał: Nie ma co rozbijać na atomy. Praktyka, praktyka, praktyka. Trzeba jeździć, a nie ciągle ćwiczyć. Serio 🙂 Nie masz co pisać. Piszę to odkąd pamiętam i nie wierzą. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, a_senior napisał: Co to znaczy odmawia? 🙂 Albo kabelkiem albo poprzez np. Google Photos. I przy okazji edycję, całkiem sensowną, możesz zrobić w GP na PC. A filmy najlepiej się edytuje w GP na smartfonie. 🙂 Nie wiem czy usb mi w karcie PC nie siadło, lub coś w ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, Bruner79 napisał: Skoro szef imprezy się odezwał, to czekamy na jakieś filmy demo z jazdy z przykładowymi ćwiczeniami - ewentualnie przez instruktora - chcemy zobaczyć 🙂 oczywiscie zwyczajnie, zasięgnąć wiedzy, chyba że to top secret 🤫😁 @Bruner79 widziałeś kiedykolwiek na forum, abym wstawił filmik z wykonywanym przez siebie ćwiczeniem narciarskim? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Gabrik napisał: @Bruner79 widziałeś kiedykolwiek na forum, abym wstawił filmik z wykonywanym przez siebie ćwiczeniem narciarskim? Zawsze kiedyś musi być ten pierwszy raz😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) 11 minut temu, Gabrik napisał: @Bruner79 widziałeś kiedykolwiek na forum, abym wstawił filmik z wykonywanym przez siebie ćwiczeniem narciarskim? Dlatego pisałem - że ewentualnie przez instruktora. Edytowane 8 godzin temu przez Bruner79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, SzymQ napisał: Nie ma co rozbijać na atomy. Praktyka, praktyka, praktyka. Trzeba jeździć, a nie ciągle ćwiczyć. Serio 🙂 no niektórzy ćwiczą jak oglądają filmiki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi