brachol Napisano Piątek o 18:14 Udostępnij Napisano Piątek o 18:14 24 minuty temu, .Beata. napisał: Toż on w Polsce nie mieszka, więc nie wiadomo czy pierwszy… W Polsce nie mieszka, ale mówił, że do PL jeszcze nie wysyłali żadnych nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 21:15 Udostępnij Napisano Piątek o 21:15 Cześć Przecież Carpani to dość znana marka. Nie wierzę, że to jakaś dla Was nowość. A zachwyty... cóż. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 21:36 Udostępnij Napisano Piątek o 21:36 19 minut temu, Mitek napisał: Cześć Przecież Carpani to dość znana marka. Nie wierzę, że to jakaś dla Was nowość. A zachwyty... cóż. Pozdro to chyba coś dla gadżeciarzy z grubym portfelem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 21:38 Udostępnij Napisano Piątek o 21:38 Narty jak narty. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano Sobota o 15:02 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 15:02 20 godzin temu, Victor napisał: Bo to prawda 😜 za jedna parę można praktycznie mieć komplet (SL GS) 🤷♂️ no ale może trafię na jakąś finansowo ciekawą promocje posezonową 🤞 @cappo przedział cenowy Van Deer, Stockli … także nie jest tanio 😡 Paweł, ja wiem, że prawda 🙂 , ale jest jeszcze ta druga strona medalu o której wiemy i czujemy, a o której najczęściej nie ma sensu dyskutować. To sfera w stylu - szarpana gęsina w "Gęś i wino", a ziemniaki ze schabowym w "Fox". Tu i tu się najesz, ale...więc kwestia indywidualna czy uznamy coś za warte różnicy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Wtorek o 22:17 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:17 Tak wracając do Stefano to dziś przejrzałam jego kanał na YT co facet jeździ to ukłon nisko aczkolwiek na żywo ta jego lekkość wygląda obłędnie 🤯🔥 …a co do mojej spektakularnej gleby 🥳 to wpadł mi filmik podobnej treści przynajmniej z mojej perspektywy bo ogólnie jej nie widziałem 🤷♂️ choć czułem zdecydowanie 😂 plus minus ten klimat 3/4 skręty i ….💣 pozdro dobrej nocki 😉 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 17 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 17 godzin temu 8 godzin temu, Victor napisał: Tak wracając do Stefano to dziś przejrzałam jego kanał na YT co facet jeździ to ukłon nisko aczkolwiek na żywo ta jego lekkość wygląda obłędnie 🤯🔥 Aj tam, co Ty Paweł widziałeś, przecież Oni cały dzień z 1000 skrętów filmują i może z 10 ładnych uda się z tego wyłapać, a w ogóle, to tak nie ma gdzie jeździć, więc nie siej ludziom popeliny ;) 8 godzin temu, Victor napisał: …a co do mojej spektakularnej gleby 🥳 to wpadł mi filmik podobnej treści przynajmniej z mojej perspektywy bo ogólnie jej nie widziałem 🤷♂️ choć czułem zdecydowanie 😂 plus minus ten klimat 3/4 skręty i ….💣 pozdro dobrej nocki 😉 Twoja miała inny wymiar :), zwłaszcza, że tuż po przejeździe Maestro Stefano. To było świetne zobrazowanie, co młodsi i starsi pasjonaci mają w głowie. Ten odruch pędzenia, za nawet dla niektórych z nas nieuchwytnym marzeniem, ale to jest to coś, te czasami, dla niektórych irracjonalne działanie. Żałowałem długo, że nie mogłem tego nagrać. Cała otoczka i moment, mam ten kadr w głowie, jak scena z filmu. Stok, drzewa, My, Oni...🙆 Choć zapewne mocno ubarwia ten obraz, moje osobiste odczucie chwili 🫠. Coś jak zbieranie grzybów, a nagle z za drzewa wychodzi...Gandalf. Dla kogoś innego mogło, to wyglądać zupełnie normalnie 🤷 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 4 godziny temu, Gabrik napisał: Twoja miała inny wymiar :), zwłaszcza, że tuż po przejeździe Maestro Stefano 72b31a08-6a8e-40aa-be10-aa165c5c2052.mov 🥳 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, PaVic napisał: 72b31a08-6a8e-40aa-be10-aa165c5c2052.mov 2 MB · 9 pobrań 🥳 🤣🙃🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu dlaczego w Zwardoniu nie było tańców….???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, .Beata. napisał: dlaczego w Zwardoniu nie było tańców….???? to pewnie przez pończochy... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 6 godzin temu, PaVic napisał: 72b31a08-6a8e-40aa-be10-aa165c5c2052.mov 2 MB · 17 pobrań 🥳 Świetnie - kto jest na filmie, jeśli nie tajemnica? Co to za muza? Edytowane 6 godzin temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 54 minuty temu, star napisał: Świetnie - kto jest na filmie, jeśli nie tajemnica? Co to za muza? Edytowane 5 godzin temu przez Victor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Victor napisał: Mijn duivel 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 10 godzin temu, PaVic napisał: 72b31a08-6a8e-40aa-be10-aa165c5c2052.mov 2 MB · 22 pobrań 🥳 "Save your kisses for me" - podobny zestaw kroków ale chyba ze 45 lat temu... Pozdro Edytowane 2 godziny temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, Mitek napisał: "Save your kisses for me" - podobny zestaw kroków ale chyba ze 45 lat temu... Pozdro 🎵mi znana 👌 …dawaj challenge kroki proste możesz nawet w sandałkach 🥳 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ja znajdę to puszczę ale mam filmiki tylko w tercecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi