brachol Napisano Piątek o 18:14 Udostępnij Napisano Piątek o 18:14 24 minuty temu, .Beata. napisał: Toż on w Polsce nie mieszka, więc nie wiadomo czy pierwszy… W Polsce nie mieszka, ale mówił, że do PL jeszcze nie wysyłali żadnych nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 21:15 Udostępnij Napisano Piątek o 21:15 Cześć Przecież Carpani to dość znana marka. Nie wierzę, że to jakaś dla Was nowość. A zachwyty... cóż. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 21:36 Udostępnij Napisano Piątek o 21:36 19 minut temu, Mitek napisał: Cześć Przecież Carpani to dość znana marka. Nie wierzę, że to jakaś dla Was nowość. A zachwyty... cóż. Pozdro to chyba coś dla gadżeciarzy z grubym portfelem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 21:38 Udostępnij Napisano Piątek o 21:38 Narty jak narty. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano Sobota o 15:02 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 15:02 20 godzin temu, Victor napisał: Bo to prawda 😜 za jedna parę można praktycznie mieć komplet (SL GS) 🤷♂️ no ale może trafię na jakąś finansowo ciekawą promocje posezonową 🤞 @cappo przedział cenowy Van Deer, Stockli … także nie jest tanio 😡 Paweł, ja wiem, że prawda 🙂 , ale jest jeszcze ta druga strona medalu o której wiemy i czujemy, a o której najczęściej nie ma sensu dyskutować. To sfera w stylu - szarpana gęsina w "Gęś i wino", a ziemniaki ze schabowym w "Fox". Tu i tu się najesz, ale...więc kwestia indywidualna czy uznamy coś za warte różnicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Tak wracając do Stefano to dziś przejrzałam jego kanał na YT co facet jeździ to ukłon nisko aczkolwiek na żywo ta jego lekkość wygląda obłędnie 🤯🔥 …a co do mojej spektakularnej gleby 🥳 to wpadł mi filmik podobnej treści przynajmniej z mojej perspektywy bo ogólnie jej nie widziałem 🤷♂️ choć czułem zdecydowanie 😂 plus minus ten klimat 3/4 skręty i ….💣 pozdro dobrej nocki 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi