KrzysiekK Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Pytanie jak w temacie. Podobno nieźle ukryty stok, trudny dojazd ( to może być zaleta) i szerokie trasy. Moze ktoś coś więcej powiedzieć? Mysle jutro trochę o feriach. Jest opcja na Chopok, Tatrzanska Łomnicę albo … no właśnie. A może by tak niszowe stoki? Dzieki z góry za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, KrzysiekK napisał: Moze ktoś coś więcej powiedzieć? oglądałem jedynie latem i nieźle to wygląda - chyba masz najbliżej z domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 4 godziny temu, KrzysiekK napisał: Jest opcja na Chopok, Dawaj na Chopok.. sporo ludzi z forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 24 minuty temu, Lexi napisał: Dawaj na Chopok.. sporo ludzi z forum To i ja wbije w końcu mam sezonkę TMR Edytowane 6 godzin temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 22 minuty temu, Mikoski napisał: To i ja wbije w końcu mam sezonkę TMR Ja też będę miał.. 🙂 Edytowane 5 godzin temu przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, Lexi napisał: Ja też będę miał.. 🙂 Czekasz na seniora?😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi