KrzysiekK Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Pytanie jak w temacie. Podobno nieźle ukryty stok, trudny dojazd ( to może być zaleta) i szerokie trasy. Moze ktoś coś więcej powiedzieć? Mysle jutro trochę o feriach. Jest opcja na Chopok, Tatrzanska Łomnicę albo … no właśnie. A może by tak niszowe stoki? Dzieki z góry za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, KrzysiekK napisał: Moze ktoś coś więcej powiedzieć? oglądałem jedynie latem i nieźle to wygląda - chyba masz najbliżej z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, KrzysiekK napisał: Jest opcja na Chopok, Dawaj na Chopok.. sporo ludzi z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu (edytowane) 24 minuty temu, Lexi napisał: Dawaj na Chopok.. sporo ludzi z forum To i ja wbije w końcu mam sezonkę TMR Edytowane 52 minuty temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 minut temu Udostępnij Napisano 30 minut temu (edytowane) 22 minuty temu, Mikoski napisał: To i ja wbije w końcu mam sezonkę TMR Ja też będę miał.. 🙂 Edytowane 29 minut temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi