KrzysiekK Napisano 26 Czerwca 2025 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2025 Pytanie jak w temacie. Podobno nieźle ukryty stok, trudny dojazd ( to może być zaleta) i szerokie trasy. Moze ktoś coś więcej powiedzieć? Mysle jutro trochę o feriach. Jest opcja na Chopok, Tatrzanska Łomnicę albo … no właśnie. A może by tak niszowe stoki? Dzieki z góry za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Czerwca 2025 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2025 2 godziny temu, KrzysiekK napisał: Moze ktoś coś więcej powiedzieć? oglądałem jedynie latem i nieźle to wygląda - chyba masz najbliżej z domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Czerwca 2025 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2025 4 godziny temu, KrzysiekK napisał: Jest opcja na Chopok, Dawaj na Chopok.. sporo ludzi z forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 26 Czerwca 2025 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2025 (edytowane) 24 minuty temu, Lexi napisał: Dawaj na Chopok.. sporo ludzi z forum To i ja wbije w końcu mam sezonkę TMR Edytowane 26 Czerwca 2025 przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Czerwca 2025 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2025 (edytowane) 22 minuty temu, Mikoski napisał: To i ja wbije w końcu mam sezonkę TMR Ja też będę miał.. 🙂 Edytowane 26 Czerwca 2025 przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 26 Czerwca 2025 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2025 Godzinę temu, Lexi napisał: Ja też będę miał.. 🙂 Czekasz na seniora?😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Opowiem o tym stoku. Subiektywnie i jak ja to widziałem, bez statystyk i innych takich … Dojazd - powiem wam, że łatwo nie ma. Wyjeżdżaliśmy wąską drogą, ok 10 km przez las. Ruch do 12 w górę, po 12 w dół. Minąć się nie sposób. Utrzymanie na biało, lekka posypka żużlem. Generalnie lekki wznios, czasami stromo. 4x4 szło ale z duszą na ramieniu. Polecam ubrać łańcuchy. Ja w dół jechałem już na łańcuchach. Szkoda nerwów. Z jednej strony przepaść chroniona grubymi linami. Sam stok - przepiękny. Czerwień była nieczynna ale i tak sobie zjechałem. Grząsko. Miękki śnieg był. Od dołu bierze talerzyk. Zjeżdżamy cudowną niebieską trasą, między drzewami, urozmaicona. Piękne kępy iglaków mijamy. Jest kilka wariantów. Średnio szybkie wypinane 6 krzesło z osłonami. Są przystanki na drinka. Sympatyczne. Aż za bardzo bo czasem wręcz na trasie mijałem narciarzy o zapachu gorzelni … śnieg się za nimi topił. Bynajmniej nie z prędkości…. Trafilismy na sporą mgłę ale jak wyszło słońce i pokazało się miasto Martin, kryształ przejrzystość .. to jakby się niebo otwarło a jazda w mig 3 levels up. Bardz polecam. To taki stok który można pokochać. Ceny fajne bo robią pakiety rodzinne. Edytowane 1 godzinę temu przez KrzysiekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, KrzysiekK napisał: Opowiem o tym stoku. Subiektywnie i jak ja to widziałem, bez statystyk i innych takich … Dojazd - powiem wam, że łatwo nie ma. Wyjeżdżaliśmy wąską drogą, ok 10 km przez las. Ruch do 12 w górę, po 12 w dół. Minąć się nie sposób. Utrzymanie na biało, lekka posypka żużlem. Generalnie lekki wanilia, czasami stromo. 4x4 szło ale z duszą na ramieniu. Polecam ubrać łańcuchy. Ja w dół jechałem już na łańcuchach. Szkoda nerwów. Z jednej strony przepaść chroniona grubymi linami. Sam stok - przepiękny. Czerwień była nieczynna ale i tak sobie zjechałem. Grząsko. Miękki śnieg był. Od dołu bierze talerzyk. Zjeżdżamy cudowną niebieską trasą, między drzewami, urozmaicona. Piękne kępy iglaków mijamy. Jest kilka wariantów. Średnio szybkie wypinane 6 krzesło z osłonami. Są przystanki na drinka. Sympatyczne. Aż za bardzo bo czasem wręcz na trasie mijałem narciarzy o zapachu gorzelni … śnieg się za nimi topił. Bynajmniej nie z prędkości…. Trafilismy na sporą mgłę ale jak wyszło słońce i pokazało się miasto Martin, kryształ przejrzystość .. to jakby się niebo otwarło a jazda w mig 3 levels up. Bardz polecam. To taki stok który można pokochać. Ceny fajne bo robią pakiety rodzinne. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi