AdrianW Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Jan napisał: a tak z ciekawości zapytam: w Alpach do tej pory to gdzie już byłeś ? Janie, wydaję mi się że kilka razy już pisałem w tym wątku, że będzie to nasz pierwszy wyjazd w Alpy. Nieważne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 58 minut temu, Victor napisał: Z GoPro kupiłem cały zestaw mocowań czyli szelki,kij, elementy mocowania do kasku-szt. 2 i mocowanie na kierownice roweru . Mocowanie przyklejasz do kasku na stałe i możesz śmiało się bawić bo samo przykręcenie kamery trwa parę sekund- problem który mam to ciągle wale kamera o rurkę przy wsiadaniu na kanapę bo o kamerze zapominam,że jest na kasku 🤦♂️choć jest mniejsza od insta ta jest dłuższa więc pewnie problem będziesz miał podobny,pamiętaj o schylaniu większym głowy😅 Pisałeś o wewnętrznej masz mój filmik-zerknij 😉 plus gdybym miał kamerę w ręce na kiju to bankowo na moim etapie zaburzyła by zabawę - pamiętaj narty same nie jadą tylko ciało na nartach czyli My jako całość także warto skupić się na nauce a na zabawy z kamerą przyjdzie jeszcze czas . I temat który poddałem analizie-przeczytaj bo między wierszami jest sporo ciekawych uwag kolegów. Victor ja już jeździłem z kamerą na kasku, ten mój zjazd z Chopoka był tak nagrany. Tylko to bardziej atrapa niż kamera była 😄 ja wtedy miałem problem żeby zamocować kamerę na kask bo te przylepce nie trzymały więc spiąłem przez otwory wentylacyjne na pasek z zestawu. Z tego co pamiętam to chyba przy zamykaniu osłony na wyciągu uderzałem o kamerę na kasku. Filmy o obejrzę jak wrócę do domu😉 Apollo to twoje konto rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 31 minut temu, Jan napisał: mnie się wydaje że chyba lepiej kręcić z szelek na piersi niż z kasku taki przykład znaleziony w sieci Ale przy kamerze 360 nie nagrasz tego co za tobą. Coś za coś. Wiadomo że na szelkach by było najwygodniej, ale czy bezpiecznie przy upadku? Temat rzeka😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, AdrianW napisał: Apollo to twoje konto rozumiem? Si 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi