Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 4 godziny temu, Victor napisał: Masz na kwiecień 26r od 150€ pp 😜 https://www.sunweb.be/nl/skivakantie/volgend-seizoen?Duration[0]=8-10&Participants[0][0]=1992-03-20&Participants[0][1]=1992-03-20&Participants[0][2]=1992-03-20&Participants[0][3]=1992-03-20&ParticipantsDistribution=1|2|3|4&TransportType=SelfDrive&offset=0&sort=Price#anchor 2 połowa kwietnia na południu Francji, nawet jak by te 160 dopłacali to bym nie jechał W tym rejonie w kwietniu to jedynie L2A 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 5 godzin temu, brachol napisał: Generalnie w gronie forumowym raczej widziałbym wyjazd wspólny coś jak Zwardoń tylko, że w Alpach (może to być gdzieś blisko) Pewnie sprawy sobie nie zdajesz ale jesteś "brany pod uwagę".. jako potencjalny uczestnik takiego wypadu (Marta też).. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, Mikoski napisał: Przecie tu same samce Alfa wliczając mnie i nikt nam nie będzie pierdolił co robimy źle 🤣 nawet jakby sam Marcel przyjechał 😁 Ja jestem sigma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, Mikoski napisał: nawet jakby sam Marcel przyjechał 😁 Zwłaszcza Marcel ..co on tam wie jeleń... (Deer - dla niekumatych).. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, star napisał: Ja jestem sigma. Steppenwolf dla niekumatych i uchodźców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi