Edwin Napisano Sobota o 20:27 Udostępnij Napisano Sobota o 20:27 Victor. Przestań już analizować, jeździsz już ok. Zrób dwa wyjazdy ,bez żadnych szkoleń i rozkminek, baw się nartami. Nabierzesz lekkości i luzu w jeździe,bo tego Tobie brakuje ,a ciągle analizowanie swojej jazdy to droga do nikąd... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano Sobota o 20:36 Udostępnij Napisano Sobota o 20:36 7 minut temu, Edwin napisał: Victor. Przestań już analizować, jeździsz już ok. Zrób dwa wyjazdy ,bez żadnych szkoleń i rozkminek, baw się nartami. Nabierzesz lekkości i luzu w jeździe,bo tego Tobie brakuje ,a ciągle analizowanie swojej jazdy to droga do nikąd... Edwin na nizinie ciężko o jazdę więc nic nie pozostaje jak analiza tego co było do tej pory 🤷♂️ nowe nadejdzie bez dwóch zdań 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 08:21 Udostępnij Napisano Niedziela o 08:21 14 godzin temu, Edwin napisał: Widać że na wydupiu za miedzą mieszkasz masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano Niedziela o 14:59 Udostępnij Napisano Niedziela o 14:59 18 godzin temu, Edwin napisał: Victor. Przestań już analizować, jeździsz już ok. Zrób dwa wyjazdy ,bez żadnych szkoleń i rozkminek, baw się nartami. Nabierzesz lekkości i luzu w jeździe,bo tego Tobie brakuje ,a ciągle analizowanie swojej jazdy to droga do nikąd... Taaak, więcej luzu i będzie ok. Bo jedziesz spięty jak gumka w moich gaciach. Nie wiem, walnij sobie piwko przed jazdą albo cos. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Niedziela o 15:56 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:56 21 godzin temu, PaVic napisał: Panowie Panowie tu temat długiego skrętu a nie o dupie marynie więc coś dla rozluźnienia pośladków 😂 Paweł daj spokój. Wrzucisz zdjęcie na golasa i damska część forum będzie zachwycona, a męska stwierdzi, że….. za mała fujara😀. Chyba że jesteś sodomistą. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano Niedziela o 16:42 Udostępnij Napisano Niedziela o 16:42 44 minuty temu, Marcos73 napisał: męska stwierdzi, że….. za mała fujara😀 Nie zaryzykuję bo jeszcze się okaże że tu wielu kochających inaczej 😜 pozdro 😂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) W dniu 22.01.2026 o 20:07, Edwin napisał: Chodzi mi o nogi. Spójrz na zdjęcie drugie,czyli pierwszą sekwencję,jak się dymi z wewnętrznej narty. Edwin , spójrz na to U nich wszystkich się dymi 😉 jak przeglądam filmy 🤷♂️ Edytowane 2 godziny temu przez Victor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Cześć Oczywiście Pawełku. Dużo zależy od tego po czym jedziesz ale... dymić się będzie zawsze bo idealny ślad cięty jest teorią. Natomiast jazda po równomiernym łuku (nie mającym nic wspólnego, czy też niewiele wspólnego z promieniem narty) jest podstawą prawidłowej jazdy na nartach. Nawet w śmigu (prawidłowo wykonanym) mamy do czynienia z jazdą po łuku, zawsze. Ważne jest jaki tor zakreśla środek ciężkości. Pozdro Edytowane 2 godziny temu przez Mitek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmoimpasterzem Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Tomal zmartwychwstał? chwalmy Pana żartuję, ale są analogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 25 minut temu Autor Udostępnij Napisano 25 minut temu W dniu 23.01.2026 o 16:11, AdrianW napisał: Cześć. Paweł, ja się oczywiście nie znam i nie doradzę. Ale ponieważ zawsze od Ciebie dostaję wsparcie to chciałem tylko napisać, że jesteś mega gość i bardzo mi imponujesz! Zawzięta Bestia z Ciebie i życzę Ci żebyś kiedyś osiągnął ten level, na który tak ciężko pracujesz 😉👌 Pozdro! Adriano 🥳 tak abstrahując od narciarstwa a w szczególności od mojej osoby( dzięki 😉) to jest Tytan pracy od którego trzeba czerpać garściami nie oglądając się na przeciwności 💪 Robert Kubica 🇵🇱👏 https://youtu.be/RApOvV2yE34?si=0FafSPVYbiu_dwno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi