Jump to content

Sezon 2025/2026

grimson
 Share

Recommended Posts

9 godzin temu, bubol.T napisał:

Ty to chyba sezonówke będziesz mieć i pobijesz Jana w ilości dni na nartach.

Wątpię.. hala to lód  i cukier- nie przepadam ani  za jednym ani za drugim... od czasu do czasu można ale żeby ciągle to nie.

• Like 1

2 godziny temu, Lexi napisał:

Wątpię.. hala to lód  i cukier- nie przepadam ani  za jednym ani za drugim... od czasu do czasu można ale żeby ciągle to nie.

Czasem się trafia alpejski warun 😀 ale faktycznie albo lód albo cukier 🤧 tak cz siak pierwsza godzina z rana zawsze najlepsza . 

Cześć

No właśnie znam Maćka ale nie wiem skąd. Naprawdę mieliśmy ciężki tydzień. Pozdrawiamy Was Serdecznie.

I jeszcze taka prośba. Weźcie jak będą takie twardsze ale nie za twarde warunki - wiesz o co chodzi, nagraj/cie Młodego (ja nie wiem czy mogę tak mówić ale bardzo lubię jak Ty tak mówisz) , najlepiej z dołu lekko z boku oraz od tyłu, zresztą wiesz. Nawet nie będzie trzeba obrabiać nic tylko wstawiamy od razu do sieci pod hasłem: The Art of Carving. 

Tak mnie wkurwiają filmiki różnych dziwnych zjeżdżaczy pod tym tytułem, że chciałbym zobaczyć jakiś fajny z dobrą jazdą.

Pozdro

• Haha 1

48 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

No właśnie znam Maćka ale nie wiem skąd. Naprawdę mieliśmy ciężki tydzień. Pozdrawiamy Was Serdecznie.

I jeszcze taka prośba. Weźcie jak będą takie twardsze ale nie za twarde warunki - wiesz o co chodzi, nagraj/cie Młodego (ja nie wiem czy mogę tak mówić ale bardzo lubię jak Ty tak mówisz) , najlepiej z dołu lekko z boku oraz od tyłu, zresztą wiesz. Nawet nie będzie trzeba obrabiać nic tylko wstawiamy od razu do sieci pod hasłem: The Art of Carving. 

Tak mnie wkurwiają filmiki różnych dziwnych zjeżdżaczy pod tym tytułem, że chciałbym zobaczyć jakiś fajny z dobrą jazdą.

Pozdro

Zobaczymy czy jeszcze się uda w tym sezonie... dzisiaj być może z rana bo potem to raczej art of rzezbienie w gównie... Maciek nas zajezdził w tym kisielu.

A co do jazdy to Młody ma chyba oczy w dupie bo przecież dopiero od jakichś trzech lat go gonię po stokach a tak zajebiście już jezdzi - jakoś mnie musi podglądać.

Edited by Lexi
  • Like 1
  • Haha 1

Cze

Południe na Chopoku … padło😀. Na północy jeszcze da się pojeździć, ale logistyka przejazdowa dobija. No nie pamiętam tyle kijkowania, co dzisiaj było. Rano już miękko i na temperatury na plusie. Ludzi mało. Z rana fajna jazda, ale szybko zmiękło, od chyba 11.00 może 12.00 to walka w kisielu się zaczęła. Nogi bolą. Dzięki chłopaki za zajefajny dzionek. Słonko goniło na przemian z chmurami, na szczęście bo były by narty wodne.

pozdro

• Like 2
  • Thanks 2

9 godzin temu, AdrianW napisał:

Dobre dobre 😉 Co takie miny nietęgie jakbyście po trawie zjeżdżali?😆 Strzelam że kanapa z Zahradky na Rovna Hola???🙂

Pozdro 

Adrian oni patrzą po czym tu jeździć jak wszystko spłynęło 😄

• Haha 2

2 godziny temu, Mitek napisał:

Cześć

Pozdro

Dzisiaj była szkoła przetrwania😀. Jedynie Maciek jakoś panował nad sprzętem i można to było nazwać jazdą. 2h z rana mimo że miękko było spoko a nawet super, ale im dalej w las tym ciemniej. Wszystko płynęło, śnieg miękki i ciężki, ale też różny w zależności od wysokości. Dzisiaj więcej było szurania niż carvingu. 
pozdro

• Like 1
  • Thanks 1