nowy Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Witam jestem nowym na forum a widzę że jest tu ludzi z pasją do narciarstwa. Czy ktoś poleci pomoże w jakiś fajne miejsa do śmigania nie daleko od Poznania 4h z aktakcjami narciarskimi i nie tylko połowa ekipy czyli 🙂 jeżdzi reszcza korzysta z otoczenia. Czarna góra i zieleniec, zakopane już sprawdzone szukamy nowych kierunków (narty + apartamenty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, nowy napisał: Witam jestem nowym na forum a widzę że jest tu ludzi z pasją do narciarstwa. Czy ktoś poleci pomoże w jakiś fajne miejsa do śmigania nie daleko od Poznania 4h z aktakcjami narciarskimi i nie tylko połowa ekipy czyli 🙂 jeżdzi reszcza korzysta z otoczenia. Czarna góra i zieleniec, zakopane już sprawdzone szukamy nowych kierunków (narty + apartamenty ) Oberwiesenthal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, nowy napisał: Witam jestem nowym na forum a widzę że jest tu ludzi z pasją do narciarstwa. Czy ktoś poleci pomoże w jakiś fajne miejsa do śmigania nie daleko od Poznania 4h z aktakcjami narciarskimi i nie tylko połowa ekipy czyli 🙂 jeżdzi reszcza korzysta z otoczenia. Czarna góra i zieleniec, zakopane już sprawdzone szukamy nowych kierunków (narty + apartamenty ) Cześć nowy Narciarsko mogę polecić południowe Sudety (Czechy) - Janské Láznê i Pec. Rokytnice nad Jizerou zna @star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 19 minut temu, nowy napisał: Witam jestem nowym na forum a widzę że jest tu ludzi z pasją do narciarstwa. Czy ktoś poleci pomoże w jakiś fajne miejsa do śmigania nie daleko od Poznania 4h z aktakcjami narciarskimi i nie tylko połowa ekipy czyli 🙂 jeżdzi reszcza korzysta z otoczenia. Czarna góra i zieleniec, zakopane już sprawdzone szukamy nowych kierunków (narty + apartamenty ) Cześć Oprócz Jańskich warto też pomyśleć o Szpindlerowym Młynie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, brachol napisał: Cześć Oprócz Jańskich warto też pomyśleć o Szpindlerowym Młynie. pozdro Jak tam Marta i jej kostka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu Godzinę temu, tomkly napisał: Tylko śniegu nie widać, niekoniecznie alpejskiego. Wystarczyłby krajowy. 😀 Jest i krajowy, głównie z armatek. jestem na miejscu, na parkingu -9st C. Frekwencja 2x wyższa jak wczoraj. Warun na Gryglowce OK, przy kanapie Winterpol 6 osobowej: dół to tragedia. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 42 minuty temu, .Beata. napisał: Jak tam Marta i jej kostka? W miarę sprawna, ale jeszcze trochę puchnie i boli. Raczej nie pojedzie teraz ze mną, psychicznie nie jest gotowa. Może zabiorę córkę ze sobą, ma się zastanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 17 minut temu, brachol napisał: W miarę sprawna, ale jeszcze trochę puchnie i boli. Raczej nie pojedzie teraz ze mną, psychicznie nie jest gotowa. Może zabiorę córkę ze sobą, ma się zastanowić. Co się stało, kontuzja na nartach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu Gryglowka w końcu się pokazuje 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, tomkly napisał: Co się stało, kontuzja na nartach? Kontuzja w górach, skręcona kostka, zniszczona torebka stawowa, naderwane więzadła, powoli wraca do sprawności mimo dość intensywnej rehabilitacji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 39 minut temu, grimson napisał: Gryglowka w końcu się pokazuje Ty to masz zawsze szczęście z pogodą - udanych szusów życzę. Chyba już nie długo będziesz w oglądać Dolomity w słońcu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu Uczciwie pojedzone w Zielu. Krecilem sie tak samo jak wczoraj, Gryglowka plus jeden zjazd testowy przy pomarańczowej kanapie Winterpol. Warun na szczęście lepszy jak wczoraj, bo wiatru już nie było. Początkowo mgła rządziła na stoku, żeby wraz z czasem puścić, były momenty jak w Alpach. Sniegowo na Gryglowce OK, płaska góra z dobrą pokrywą śniegowa, 200 m ścianki z odspami, bo była tam często walka o życie. No i dół w cukrze. Niebieska trasa przy pomarańczowej kanapie Winterpol bez szału. O ile góra się ładnie trzymała, to dół to już morze cukru. I o zgrozo na jakieś 40m przed końcem trasy, zwęzili stok do ok 8m szerokości. Sam wygrodzony przejazd składał się z serii muld, co skutkowało spektakularnymi glebami. Przy mnie upadek zaliczyło 4 ludzi. Armatki pracują w całym ON. Nadbudują pokrywę śniegowa. Na razie nie działają łączniki tras, tak więc nie można zrobić całego ON na nartach. Sports Tracker wypluł dziś 18.52km w totalu, 1 godz 58 min, Vmax 64.3km/godz. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Jan napisał: Ty to masz zawsze szczęście z pogodą - udanych szusów życzę. Chyba już nie długo będziesz w oglądać Dolomity w słońcu ? Dziś łaskawie zobaczyłem w końcu niebieskie niebo. Dolomity i słońce? Nie w moim przypadku. Bardziej mgła i kartoflisko, to jest bardziej prawdopodobne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Trochę odmiany od Chopoka czyli Tatrzańska Łomnica. W porównaniu do zeszłego roku bieda straszna bo wtedy to 15.12 było otwarte wszystko w dół z Čučoriedków, teraz niby otwarta 4 (prawa) ale na połowie szerokości, reszta w dół też pozwężana. Słabo pojeżdżone, na plus to tylko mało ludzi więc bez kolejek. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, grimson napisał: Dziś łaskawie zobaczyłem w końcu niebieskie niebo. Dolomity i słońce? Nie w moim przypadku. Bardziej mgła i kartoflisko, to jest bardziej prawdopodobne. to kiedy ruszasz w te Dolomity ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Na nizinie Kazik odpalił armaty 🤪 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu 56 minut temu, Jan napisał: to kiedy ruszasz w te Dolomity ? Za 56 dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 47 minut temu, PaVic napisał: Na nizinie pojechałeś na biegówki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Dzisiaj padło na Małe Ciche... pogoda PETARDA... Małe Ciche oblężone maksymalnie .. na szczęście jest tam jeszcze jedna zapomniana polanka.. Dalej ćwiczymy talerzyk - młody sam zaskoczył że na stromszym pług to mało .. zarządał trenera - w to mi graj 🙂 ..śnieg bosko naturalny.. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 8 godzin temu, brachol napisał: Kontuzja w górach, skręcona kostka, zniszczona torebka stawowa, naderwane więzadła, powoli wraca do sprawności mimo dość intensywnej rehabilitacji. 3mam kciuki.. w końcu najlepsze uda do szerokiej narty jak rzecze mistrz @Adam ..DUCH.. pozdrów małżonkę serdecznie Piotrek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 20 minut temu Udostępnij Napisano 20 minut temu 1 godzinę temu, Lexi napisał: 3mam kciuki.. w końcu najlepsze uda do szerokiej narty jak rzecze mistrz @Adam ..DUCH.. pozdrów małżonkę serdecznie Piotrek. Dzięki Marek, przekażę pozdrowienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi