Spiochu Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, grimson napisał: Wchodzi alert dla Sudetow : Zieleniec 24-26.12.2025 Czarna Góra 31.12.2025-02.01.2026 Dlaczego Ty zawsze wybierasz terminy kiedy nie da sie jezdzic? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Spiochu napisał: Dlaczego Ty zawsze wybierasz terminy kiedy nie da sie jezdzic? Warun petarda. Sudety górą 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 34 minuty temu, Edwin napisał: Warun petarda. Sudety górą 👍 Ja bym powiedzial ze warunki srednie, ale patrzac na to ze wszedzie obok zielono to chyba niezle. Wczoraj grzasko, dzis lodowo. Chyba w srode bylo najlepiej. Ludzi bardzo malo, nieraz puste krzesla jezdza. Na pozostalych trasach zero sniegu wiec nie ma co liczyc ze otworza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Lepsze warunki sa na rower 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Spiochu napisał: Dlaczego Ty zawsze wybierasz terminy kiedy nie da sie jezdzic? Mamy wolne, więc śmigamy całą rodziną w Sudety. Zielu będzie na pusto w Wigilię oraz I Święto, w II spodziewam się wyższej frekwencji. Na CG o 7 rano zawsze jest pusto na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, grimson napisał: Mamy wolne, więc śmigamy całą rodziną w Sudety. Zielu będzie na pusto w Wigilię oraz I Święto, w II spodziewam się wyższej frekwencji. Na CG o 7 rano zawsze jest pusto na stoku. Te fotki nie sa z 7 rano tylko normalnie w czasie pracy wyciagow. I to nawet niekoniecznie z pierwszych zjazdow. O 7 to jeszcze spalem.;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Spiochu napisał: Te fotki nie sa z 7 rano tylko normalnie w czasie pracy wyciagow. I to nawet niekoniecznie z pierwszych zjazdow. O 7 to jeszcze spalem.;) Zdziwił bym się gdyby było inaczej. Musiał bym Cię nie znać 😄Ksywa Śpiochu przecież zobowiązuje. A na zdjęciach tak fajnie to wyglądało. Grząsko wiosennie lubię. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, grimson napisał: Mamy wolne, więc śmigamy całą rodziną w Sudety. Zielu będzie na pusto w Wigilię oraz I Święto, w II spodziewam się wyższej frekwencji. Na CG o 7 rano zawsze jest pusto na stoku. W Zieleńcu w okresie świątecznym,to można pojeździć,ale pierwszą godzinę, później tylko iść na piwo na stoku żeby się nie wkur... Raz taki błąd zrobiłem,bo obiecałem koleżance która przyjechała na święta. Nigdy więcej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, Spiochu napisał: Te fotki nie sa z 7 rano tylko normalnie w czasie pracy wyciagow. I to nawet niekoniecznie z pierwszych zjazdow. O 7 to jeszcze spalem.;) Pisząc o 7 rano, miałem na myśli samego siebie. i podejście z buta w górę stoku. poza tym zazdro, że trafiłeś takie doskonałe pustki na CG. zdarzają się w grudniu i w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 2 minuty temu, Edwin napisał: W Zieleńcu w okresie świątecznym,to można pojeździć,ale pierwszą godzinę, później tylko iść na piwo na stoku żeby się nie wkur... Raz taki błąd zrobiłem,bo obiecałem koleżance która przyjechała na święta. Nigdy więcej.. rok temu w Zielu z frekwencją jak wyżej. poniżej fotka z I dnia Świąt, Gryglówka około godziny 12: Edytowane 1 godzinę temu przez grimson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, grimson napisał: Pisząc o 7 rano, miałem na myśli samego siebie. i podejście z buta w górę stoku. poza tym zazdro, że trafiłeś takie doskonałe pustki na CG. zdarzają się w grudniu i w marcu. Zazwyczaj nawet w tym terminie jest duzo wiecej ludzi. Moze roztopy wystraszyly narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu Dzis na wyciagu mialem okazje spotkać Jacka Badurę. Nie znałem wcześniej, ale ciekawa postac. Ponoc wygrywal w zawodach instruktorskich w GS. Moze niezbyt czysto na krawedzi ale bardzo dobrze i szybko jezdzil jak na swoj wiek. (70 lat) Doradzil mi tez co poprawic. Opowiadal tez, ze nadal jezdzi na rowerze enduro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 51 minut temu Udostępnij Napisano 51 minut temu 20 minut temu, grimson napisał: rok temu w Zielu z frekwencją jak wyżej. poniżej fotka z I dnia Świąt, Gryglówka około godziny 12: Jesli to faktycznie w swieta to bym sie nie spodziewal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi