Jan Napisano Sobota o 15:07 Udostępnij Napisano Sobota o 15:07 i na koniec dnia pojawia się błękit 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Dzisiaj mglisto i polatuje drobny śnieżek. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Dzisiaj było Duże Skrzyczne, warunki dobre, trzeba było uważać na pojedyncze kamyki i kilka przetarć. Ale jak nie będzie mrozu to w tym tygodniu wszystko im spłynie. 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Przekonałeś mnie do wklejenie garści zdjęć z Ischgl dla porównania. 😃 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Szczyrk jest jednak piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, tomkly napisał: zdjęć z Ischgl to z dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Ja dziś otwarcie sezonu w Wiśle stacja Stok. O dziwo warunki bardzo fajne, mimo plusu na termometrze nie było źle. Ludzi mało, także spokojne rozjeżdżenie. Dzieci zadowolone a to najważniejsze. Jednak tak jak w przypadku Szczyrku, przy całym tygodniu takich temperatur niestety spłynie. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Cześć No co TY? Ja już widziałem, że w piątek w Wiśle skakali, a Ty mówisz, że od dzisiaj..? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 51 minut temu, tomkly napisał: Przekonałeś mnie do wklejenie garści zdjęć z Ischgl dla porównania. 😃 Ja już sprawdzam pogodę na przyszły tydzień ⛷️ wygląda obiecująco, pobawimy się dobrze niezależnie od pogody jak zawsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, Mitek napisał: Cześć No co TY? Ja już widziałem, że w piątek w Wiśle skakali, a Ty mówisz, że od dzisiaj..? Pozdro Ja dziś rano im pokazałem jak mają skakać i efekty były. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Cześć Dzięki, że Ci się chciało podjechać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu @Mikoski 😉 u mnie pokazuje tak 😜 … …zapowiadają sie wiosenne ⛷️a dopiero co na Kaunertal było -20 🤣🤦♂️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu A u mnie pokazują tak: i powiem Wam, iż czuję się lekko zaniepokojona tym ochłodzeniem od niedzieli… 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 51 minut temu, .Beata. napisał: A u mnie pokazują tak: i powiem Wam, iż czuję się lekko zaniepokojona tym ochłodzeniem od niedzieli… Podziwiam Beata , chyba zwariowałbym gdybym miał teraz po takim długim ciepłym okresie (kwiecień praktycznie do końca września ) pojechać i smażyć się w słońcu przy +30 🤦♂️ właśnie wracałem z roboty i cyknąłem zdjęcie bo aż się zdziwiłem jaka jest obecnie temp. w BE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi