.Beata. Napisano 15 Września Udostępnij Napisano 15 Września 3 godziny temu, Victor napisał: Rozkminiaj dobry termin złotowy to pokutę się odbębni 😜 …czekam 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 Września Udostępnij Napisano 15 Września 55 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Ale uspokoję cię. Nie jedzie żeby jeździć. Jedzie żeby zobaczyć co to jest zima to takie początkowe oswajanie tygrysa będziesz miał czas aby się nim zajmować? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 Września Udostępnij Napisano 17 Września 3 dzień sezonu 25/26 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Września Udostępnij Napisano 18 Września 22 godziny temu, Jan napisał: 3 dzień sezonu 25/26 2 dzień sezonu 25/26 A tera najlepsze - na ścianie hali w Manchester mają fotkę @Jana.... 🙂 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 19 Września Udostępnij Napisano 19 Września Z kijami to chyba jakieś AI generował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 Września Udostępnij Napisano 19 Września Godzinę temu, cappo napisał: Z kijami to chyba jakieś AI generował faktycznie bo w hali mam zielone kijki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 12:14 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 12:14 Już niedługo: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu W ramach doskonalenia jazdy na wprost doszły na nowy sezon takie buty: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, grimson napisał: W ramach doskonalenia jazdy na wprost doszły na nowy sezon takie buty: Stylówka niczego sobie 😎 mam nadzieję że też świetnie pasują a nie tylko wyglądają 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, zając napisał: Stylówka niczego sobie 😎 mam nadzieję że też świetnie pasują a nie tylko wyglądają 😉 Są OK rozmiarowo. Dobrodziejstwem Head jest to, że mają taką samą długość wkładki między modelem Vector a Raptor. Plus mój ostatni nabytek posiada dodatkową przestrzeń na palce, na ich długości. Na pewno zdejmowanie Raptorów na mrozie to nie będzie dobry pomysł, bo w temperaturze pokojowej samo ich założenie, przy moim wysokim podbiciu, to jest wyzwanie. Edytowane 1 godzinę temu przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Pojeździłem w takich i po dwóch sezonach przeprosiłem moje stare 120 tylko botki przełożyłem. Swoją wagę mam a w cholewce nawet lekko go nie ugiąłem 😕 Edytowane 1 godzinę temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, grimson napisał: W ramach doskonalenia jazdy na wprost doszły na nowy sezon takie buty: no to szacun a narty do DH już kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Jan napisał: no to szacun a narty do DH już kupione? Nie, jako goguś na Ski Forum, czuję pewną dozę nieśmiałości przez dechami do DH. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, grimson napisał: Nie, jako goguś na Ski Forum, czuję pewną dozę nieśmiałości przez dechami do DH. Goguś z pieskiem 🐕 🤑 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 55 minut temu Autor Udostępnij Napisano 55 minut temu 18 minut temu, Jan napisał: Goguś z pieskiem 🐕 🤑 To było otwarcie bram piekła. Goguś z białym pieskiem, obelga ostateczna. Wracając do tematu: to będą drugie buty do jazdy, Head Vector zostają w rodzinie. Zobacze w sezonie, czy wytrzymam w Raptorach 6 godzin na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 minut temu Udostępnij Napisano 17 minut temu 36 minut temu, grimson napisał: To było otwarcie bram piekła. Goguś z białym pieskiem, obelga ostateczna. Wracając do tematu: to będą drugie buty do jazdy, Head Vector zostają w rodzinie. Zobacze w sezonie, czy wytrzymam w Raptorach 6 godzin na stoku. no ciekaw jestem kiedy rozpoczniesz sezon na śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 minut temu Autor Udostępnij Napisano 16 minut temu Teraz, Jan napisał: no ciekaw jestem kiedy rozpoczniesz sezon na śniegu W PL, jak dobrze pójdzie to w listopadzie, jak pogoda pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi