grimson Napisano Środa o 17:45 Autor Udostępnij Napisano Środa o 17:45 2 godziny temu, Jan napisał: mnie dzisiaj wyjdzie 40 km w obie strony autem i 20 zjazdów po 250 m na śniegu to grubo, gratki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 17:49 Udostępnij Napisano Środa o 17:49 2 minuty temu, grimson napisał: to grubo, gratki. Wnusia mnie motywuje bo zapisała się na kurs przewracania tyczek 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Środa o 19:58 Udostępnij Napisano Środa o 19:58 2 godziny temu, Lexi napisał: Spokojnie .. Wacek zacznie prędzej czy pózniej - uparty chłop z nieego. Ty to chyba sezonówke będziesz mieć i pobijesz Jana w ilości dni na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Czwartek o 05:31 Udostępnij Napisano Czwartek o 05:31 9 godzin temu, bubol.T napisał: Ty to chyba sezonówke będziesz mieć i pobijesz Jana w ilości dni na nartach. Wątpię.. hala to lód i cukier- nie przepadam ani za jednym ani za drugim... od czasu do czasu można ale żeby ciągle to nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano Czwartek o 07:41 Udostępnij Napisano Czwartek o 07:41 2 godziny temu, Lexi napisał: Wątpię.. hala to lód i cukier- nie przepadam ani za jednym ani za drugim... od czasu do czasu można ale żeby ciągle to nie. Czasem się trafia alpejski warun 😀 ale faktycznie albo lód albo cukier 🤧 tak cz siak pierwsza godzina z rana zawsze najlepsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 10:24 Udostępnij Napisano Czwartek o 10:24 2 godziny temu, PaVic napisał: Czasem się trafia alpejski warun 😀 ale faktycznie albo lód albo cukier to ja mam akurat odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Piątek o 07:53 Udostępnij Napisano Piątek o 07:53 Dobre rano 6 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Piątek o 09:49 Udostępnij Napisano Piątek o 09:49 1 godzinę temu, Lexi napisał: Dobre rano Dobre dobre 😉 Co takie miny nietęgie jakbyście po trawie zjeżdżali?😆 Strzelam że kanapa z Zahradky na Rovna Hola???🙂 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Piątek o 13:00 Udostępnij Napisano Piątek o 13:00 5 godzin temu, Lexi napisał: Dobre rano Narciarstwo saharyjskie? 😃 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 17:06 Udostępnij Napisano Piątek o 17:06 9 godzin temu, Lexi napisał: Dobre rano Cześć A skąd ja znam tego trzeciego Pana? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Piątek o 17:12 Udostępnij Napisano Piątek o 17:12 5 minut temu, Mitek napisał: Cześć A skąd ja znam tego trzeciego Pana? Pozdrowienia Maciek .... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 17:28 Udostępnij Napisano Piątek o 17:28 Cześć No właśnie znam Maćka ale nie wiem skąd. Naprawdę mieliśmy ciężki tydzień. Pozdrawiamy Was Serdecznie. I jeszcze taka prośba. Weźcie jak będą takie twardsze ale nie za twarde warunki - wiesz o co chodzi, nagraj/cie Młodego (ja nie wiem czy mogę tak mówić ale bardzo lubię jak Ty tak mówisz) , najlepiej z dołu lekko z boku oraz od tyłu, zresztą wiesz. Nawet nie będzie trzeba obrabiać nic tylko wstawiamy od razu do sieci pod hasłem: The Art of Carving. Tak mnie wkurwiają filmiki różnych dziwnych zjeżdżaczy pod tym tytułem, że chciałbym zobaczyć jakiś fajny z dobrą jazdą. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Piątek o 18:15 Udostępnij Napisano Piątek o 18:15 (edytowane) 48 minut temu, Mitek napisał: Cześć No właśnie znam Maćka ale nie wiem skąd. Naprawdę mieliśmy ciężki tydzień. Pozdrawiamy Was Serdecznie. I jeszcze taka prośba. Weźcie jak będą takie twardsze ale nie za twarde warunki - wiesz o co chodzi, nagraj/cie Młodego (ja nie wiem czy mogę tak mówić ale bardzo lubię jak Ty tak mówisz) , najlepiej z dołu lekko z boku oraz od tyłu, zresztą wiesz. Nawet nie będzie trzeba obrabiać nic tylko wstawiamy od razu do sieci pod hasłem: The Art of Carving. Tak mnie wkurwiają filmiki różnych dziwnych zjeżdżaczy pod tym tytułem, że chciałbym zobaczyć jakiś fajny z dobrą jazdą. Pozdro Zobaczymy czy jeszcze się uda w tym sezonie... dzisiaj być może z rana bo potem to raczej art of rzezbienie w gównie... Maciek nas zajezdził w tym kisielu. A co do jazdy to Młody ma chyba oczy w dupie bo przecież dopiero od jakichś trzech lat go gonię po stokach a tak zajebiście już jezdzi - jakoś mnie musi podglądać. Edytowane Piątek o 18:22 przez Lexi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Piątek o 18:34 Udostępnij Napisano Piątek o 18:34 Cze Południe na Chopoku … padło😀. Na północy jeszcze da się pojeździć, ale logistyka przejazdowa dobija. No nie pamiętam tyle kijkowania, co dzisiaj było. Rano już miękko i na temperatury na plusie. Ludzi mało. Z rana fajna jazda, ale szybko zmiękło, od chyba 11.00 może 12.00 to walka w kisielu się zaczęła. Nogi bolą. Dzięki chłopaki za zajefajny dzionek. Słonko goniło na przemian z chmurami, na szczęście bo były by narty wodne. pozdro 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Piątek o 18:45 Udostępnij Napisano Piątek o 18:45 9 minut temu, Marcos73 napisał: Słonko goniło na przemian z chmurami, ..właśnie tak było.. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Piątek o 19:09 Udostępnij Napisano Piątek o 19:09 Zapomniałem, karnet 19 Jurków całodniowy. Sztos! pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano Piątek o 19:18 Udostępnij Napisano Piątek o 19:18 9 godzin temu, AdrianW napisał: Dobre dobre 😉 Co takie miny nietęgie jakbyście po trawie zjeżdżali?😆 Strzelam że kanapa z Zahradky na Rovna Hola???🙂 Pozdro Adrian oni patrzą po czym tu jeździć jak wszystko spłynęło 😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Piątek o 19:57 Udostępnij Napisano Piątek o 19:57 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć No właśnie znam Maćka ale nie wiem skąd. Naprawdę mieliśmy ciężki tydzień. Pozdrawiamy Was Serdecznie. I jeszcze taka prośba. Weźcie jak będą takie twardsze ale nie za twarde warunki - wiesz o co chodzi, nagraj/cie Młodego (ja nie wiem czy mogę tak mówić ale bardzo lubię jak Ty tak mówisz) , najlepiej z dołu lekko z boku oraz od tyłu, zresztą wiesz. Nawet nie będzie trzeba obrabiać nic tylko wstawiamy od razu do sieci pod hasłem: The Art of Carving. Tak mnie wkurwiają filmiki różnych dziwnych zjeżdżaczy pod tym tytułem, że chciałbym zobaczyć jakiś fajny z dobrą jazdą. Pozdro Dzisiaj była szkoła przetrwania😀. Jedynie Maciek jakoś panował nad sprzętem i można to było nazwać jazdą. 2h z rana mimo że miękko było spoko a nawet super, ale im dalej w las tym ciemniej. Wszystko płynęło, śnieg miękki i ciężki, ale też różny w zależności od wysokości. Dzisiaj więcej było szurania niż carvingu. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Sobota o 07:26 Udostępnij Napisano Sobota o 07:26 Ruchacze….beton ..pusto…ino my co 2 kanapa pusta 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Sobota o 07:36 Udostępnij Napisano Sobota o 07:36 9:35 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Sobota o 08:30 Udostępnij Napisano Sobota o 08:30 Widzę, że niedźwiedzie już krzesłami jeżdżą - wiosna idzie... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Sobota o 09:15 Udostępnij Napisano Sobota o 09:15 44 minuty temu, Mitek napisał: Widzę, że niedźwiedzie już krzesłami jeżdżą - wiosna idzie... Trzeci niedźwiedź zapadł w sen, albo zgubił się w lesie. 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97st Napisano Sobota o 09:16 Udostępnij Napisano Sobota o 09:16 15 godzin temu, Mitek napisał: No właśnie znam Maćka ale nie wiem skąd. zapewne z internetów ravick97/maciek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Sobota o 09:19 Udostępnij Napisano Sobota o 09:19 Teraz 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97st Napisano Sobota o 09:21 Udostępnij Napisano Sobota o 09:21 1 minutę temu, Lexi napisał: Teraz ależ irytujesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi