grimson Napisano Środa o 17:45 Autor Udostępnij Napisano Środa o 17:45 2 godziny temu, Jan napisał: mnie dzisiaj wyjdzie 40 km w obie strony autem i 20 zjazdów po 250 m na śniegu to grubo, gratki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 17:49 Udostępnij Napisano Środa o 17:49 2 minuty temu, grimson napisał: to grubo, gratki. Wnusia mnie motywuje bo zapisała się na kurs przewracania tyczek 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Środa o 19:58 Udostępnij Napisano Środa o 19:58 2 godziny temu, Lexi napisał: Spokojnie .. Wacek zacznie prędzej czy pózniej - uparty chłop z nieego. Ty to chyba sezonówke będziesz mieć i pobijesz Jana w ilości dni na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 05:31 Udostępnij Napisano wczoraj o 05:31 9 godzin temu, bubol.T napisał: Ty to chyba sezonówke będziesz mieć i pobijesz Jana w ilości dni na nartach. Wątpię.. hala to lód i cukier- nie przepadam ani za jednym ani za drugim... od czasu do czasu można ale żeby ciągle to nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano wczoraj o 07:41 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:41 2 godziny temu, Lexi napisał: Wątpię.. hala to lód i cukier- nie przepadam ani za jednym ani za drugim... od czasu do czasu można ale żeby ciągle to nie. Czasem się trafia alpejski warun 😀 ale faktycznie albo lód albo cukier 🤧 tak cz siak pierwsza godzina z rana zawsze najlepsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 10:24 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:24 2 godziny temu, PaVic napisał: Czasem się trafia alpejski warun 😀 ale faktycznie albo lód albo cukier to ja mam akurat odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Dobre rano 5 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Lexi napisał: Dobre rano Dobre dobre 😉 Co takie miny nietęgie jakbyście po trawie zjeżdżali?😆 Strzelam że kanapa z Zahradky na Rovna Hola???🙂 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 5 godzin temu, Lexi napisał: Dobre rano Narciarstwo saharyjskie? 😃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 9 godzin temu, Lexi napisał: Dobre rano Cześć A skąd ja znam tego trzeciego Pana? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Mitek napisał: Cześć A skąd ja znam tego trzeciego Pana? Pozdrowienia Maciek .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć No właśnie znam Maćka ale nie wiem skąd. Naprawdę mieliśmy ciężki tydzień. Pozdrawiamy Was Serdecznie. I jeszcze taka prośba. Weźcie jak będą takie twardsze ale nie za twarde warunki - wiesz o co chodzi, nagraj/cie Młodego (ja nie wiem czy mogę tak mówić ale bardzo lubię jak Ty tak mówisz) , najlepiej z dołu lekko z boku oraz od tyłu, zresztą wiesz. Nawet nie będzie trzeba obrabiać nic tylko wstawiamy od razu do sieci pod hasłem: The Art of Carving. Tak mnie wkurwiają filmiki różnych dziwnych zjeżdżaczy pod tym tytułem, że chciałbym zobaczyć jakiś fajny z dobrą jazdą. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 35 minut temu Udostępnij Napisano 35 minut temu (edytowane) 48 minut temu, Mitek napisał: Cześć No właśnie znam Maćka ale nie wiem skąd. Naprawdę mieliśmy ciężki tydzień. Pozdrawiamy Was Serdecznie. I jeszcze taka prośba. Weźcie jak będą takie twardsze ale nie za twarde warunki - wiesz o co chodzi, nagraj/cie Młodego (ja nie wiem czy mogę tak mówić ale bardzo lubię jak Ty tak mówisz) , najlepiej z dołu lekko z boku oraz od tyłu, zresztą wiesz. Nawet nie będzie trzeba obrabiać nic tylko wstawiamy od razu do sieci pod hasłem: The Art of Carving. Tak mnie wkurwiają filmiki różnych dziwnych zjeżdżaczy pod tym tytułem, że chciałbym zobaczyć jakiś fajny z dobrą jazdą. Pozdro Zobaczymy czy jeszcze się uda w tym sezonie... dzisiaj być może z rana bo potem to raczej art of rzezbienie w gównie... Maciek nas zajezdził w tym kisielu. A co do jazdy to Młody ma chyba oczy w dupie bo przecież dopiero od jakichś trzech lat go gonię po stokach a tak zajebiście już jezdzi - jakoś mnie musi podglądać. Edytowane 28 minut temu przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 16 minut temu Udostępnij Napisano 16 minut temu Cze Południe na Chopoku … padło😀. Na północy jeszcze da się pojeździć, ale logistyka przejazdowa dobija. No nie pamiętam tyle kijkowania, co dzisiaj było. Rano już miękko i na temperatury na plusie. Ludzi mało. Z rana fajna jazda, ale szybko zmiękło, od chyba 11.00 może 12.00 to walka w kisielu się zaczęła. Nogi bolą. Dzięki chłopaki za zajefajny dzionek. Słonko goniło na przemian z chmurami, na szczęście bo były by narty wodne. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 minuty temu Udostępnij Napisano 4 minuty temu 9 minut temu, Marcos73 napisał: Słonko goniło na przemian z chmurami, ..właśnie tak było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi