grimson Napisano Środa o 17:45 Autor Udostępnij Napisano Środa o 17:45 2 godziny temu, Jan napisał: mnie dzisiaj wyjdzie 40 km w obie strony autem i 20 zjazdów po 250 m na śniegu to grubo, gratki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 17:49 Udostępnij Napisano Środa o 17:49 2 minuty temu, grimson napisał: to grubo, gratki. Wnusia mnie motywuje bo zapisała się na kurs przewracania tyczek 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Środa o 19:58 Udostępnij Napisano Środa o 19:58 2 godziny temu, Lexi napisał: Spokojnie .. Wacek zacznie prędzej czy pózniej - uparty chłop z nieego. Ty to chyba sezonówke będziesz mieć i pobijesz Jana w ilości dni na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 05:31 Udostępnij Napisano wczoraj o 05:31 9 godzin temu, bubol.T napisał: Ty to chyba sezonówke będziesz mieć i pobijesz Jana w ilości dni na nartach. Wątpię.. hala to lód i cukier- nie przepadam ani za jednym ani za drugim... od czasu do czasu można ale żeby ciągle to nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano wczoraj o 07:41 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:41 2 godziny temu, Lexi napisał: Wątpię.. hala to lód i cukier- nie przepadam ani za jednym ani za drugim... od czasu do czasu można ale żeby ciągle to nie. Czasem się trafia alpejski warun 😀 ale faktycznie albo lód albo cukier 🤧 tak cz siak pierwsza godzina z rana zawsze najlepsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 2 godziny temu, PaVic napisał: Czasem się trafia alpejski warun 😀 ale faktycznie albo lód albo cukier to ja mam akurat odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Dobre rano 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi