grimson Napisano 20 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 20 godzin temu 2 godziny temu, Jan napisał: mnie dzisiaj wyjdzie 40 km w obie strony autem i 20 zjazdów po 250 m na śniegu to grubo, gratki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, grimson napisał: to grubo, gratki. Wnusia mnie motywuje bo zapisała się na kurs przewracania tyczek 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Spokojnie .. Wacek zacznie prędzej czy pózniej - uparty chłop z nieego. Ty to chyba sezonówke będziesz mieć i pobijesz Jana w ilości dni na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 9 godzin temu, bubol.T napisał: Ty to chyba sezonówke będziesz mieć i pobijesz Jana w ilości dni na nartach. Wątpię.. hala to lód i cukier- nie przepadam ani za jednym ani za drugim... od czasu do czasu można ale żeby ciągle to nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Wątpię.. hala to lód i cukier- nie przepadam ani za jednym ani za drugim... od czasu do czasu można ale żeby ciągle to nie. Czasem się trafia alpejski warun 😀 ale faktycznie albo lód albo cukier 🤧 tak cz siak pierwsza godzina z rana zawsze najlepsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, PaVic napisał: Czasem się trafia alpejski warun 😀 ale faktycznie albo lód albo cukier to ja mam akurat odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi