Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 3 godziny temu, grimson napisał: A po co mi krótki, jak mogę pluzyc? 😁 Można i tak. Tylko to jest podstawa dobrej jazdy, mieścić się w kilku metrowym torze jadąc krótkim skrętem. Jeśli tego nie potrafisz proponuję wrócić na ośle łączki,a nie bić rekordy prędkości. Gdyby @Lexi czy @Mitekktórego uważasz, że nie potrafi jeździć,to na tym pasie zmrożonego sztruksu cięli by krótkim, aż by iskry leciały. Dobrym bajkopisarzem jesteś,ale narciarzem niekoniecznie. Dla mnie ten film,to kompromitacja Twojej jazdy. Edytowane 1 godzinę temu przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Edwin napisał: Można i tak. Tylko to jest podstawa dobrej jazdy, mieścić się w kilku metrowym torze jadąc krótkim skrętem. Jeśli tego nie potrafisz proponuję wrócić na ośle łączki,a nie bić rekordy prędkości. Gdyby @Lexi czy @Mitekktórego uważasz, że nie potrafi jeździć,to na tym pasie zmrożonego sztruksu cięli by krótkim, aż by iskry leciały. Dobrym bajkopisarzem jesteś,ale narciarzem niekoniecznie. Dla mnie ten film,to kompromitacja Twojej jazdy. Czyli biorę udział w zawodach pt skill Ski Forum? A to nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, grimson napisał: Zjazd po lodowym kartoflisku dziś na CG: a dlaczego hamowałeś i nie jechałeś na wprost ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Edwin napisał: Można i tak. Tylko to jest podstawa dobrej jazdy, mieścić się w kilku metrowym torze jadąc krótkim skrętem. Jeśli tego nie potrafisz proponuję wrócić na ośle łączki,a nie bić rekordy prędkości. Gdyby @Lexi czy @Mitekktórego uważasz, że nie potrafi jeździć,to na tym pasie zmrożonego sztruksu cięli by krótkim, aż by iskry leciały. Dobrym bajkopisarzem jesteś,ale narciarzem niekoniecznie. Dla mnie ten film,to kompromitacja Twojej jazdy. Cześć O wybacz ale nie masz racji. Pisanie wspomnianego sieciowego bytu jest równie nędzne jak jazda na nartach i jak wszelkie inne działania. Sugeruję nie marnować czasu na pisanie z byle czym. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Jan napisał: a dlaczego hamowałeś i nie jechałeś na wprost ? Bo na końcu stało zaparkowane memento mori: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu Godzinę temu, Lexi napisał: W tygodniu się wybierz... Wiem bo będzie pusto ale jest problem bo praktycznie od wtorku noce na plusie a w dzień powyżej 10 st więc wszystko będzie spływać heh i tak źle i tak niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 18 minut temu Udostępnij Napisano 18 minut temu (edytowane) Sądzę, że baaaardzo przesadzacie z tym rzekomym końcem zimy. Zdjęcia z dzisiaj, miejsce wiadome. Edytowane 16 minut temu przez tomkly 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi