Mikoski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Mocna ekipa SF w pięcioosobowym składzie dzielnie walczy ,wczoraj słońce dzisiaj trochę chmur Edytowane 2 godziny temu przez Mikoski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Chciałem napisać jaki stek niby zabawnych bzdur ale... po prostu fajnie sobie pojeździjcie - śnieg trochę pada więc warun zacny jak sądzę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, Mikoski napisał: Mocna ekipa SF w pięcioosobowym składzie dzielnie walczy ,wczoraj słońce dzisiaj trochę chmur No ba, najmocniejsza! - tyle, że czwórka i to Pomarańczko mi takie jakieś nieznane chyba... pogody życzę 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, .Beata. napisał: No ba, najmocniejsza! - tyle, że czwórka i to Pomarańczko mi takie jakieś nieznane chyba... pogody życzę 🙂 Marki się gdzieś zgubiły i się nie załapali 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 51 minut temu Udostępnij Napisano 51 minut temu 58 minut temu, Mikoski napisał: Marki się gdzieś zgubiły i się nie załapali 😉 Jeden jest, ale jakby go słońce raziło, albo mu krzywdę robicie, bo jakiś niewyraźny wyraz twarzy ma 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi