star Napisano Środa o 14:34 Udostępnij Napisano Środa o 14:34 A gdzie ja relacje z jazdy autem po kamieniołomie wstawię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano Środa o 19:46 Udostępnij Napisano Środa o 19:46 W dniu 17.06.2025 o 19:33, mlodzio napisał: Ja to rozumiem ale czy inni także ?. Specjalnie przeczytałem Twoje komentarze w różnych tematach i dzięki temu mam wrażenie że wyłapałem "styl", jednak wcześniej gdy czytałem pobieżnie miałem wątpliwości jak interpretować. Ty się doszukujesz stylu a to zwykly cham i prostak 😉 5 godzin temu, star napisał: Co Ty. SO to Wersal w porównaniu ze SF i to jego największa wada;-) Pierdolisz, poważnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano Środa o 19:50 Udostępnij Napisano Środa o 19:50 W dniu 19.06.2025 o 02:18, mlodzio napisał: Bagaż - kiedyś brałem wyłącznie co niezbędne, teraz dodaję jeszcze coś "luksusowego", wszystko mieści się w 2 skrzynkach 40 l + beczka 60 l. Obecnie posiadam 2 turystyczne canoe: pierwsze dla 2 osób (na powyższych fotach), z włókna szklanego (waży ponad 40 kg), . Nie no, minimalizm pełną gębą. 😉 Robisz spływ Kołymą, że tyle gratów potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 15 godzin temu, Spiochu napisał: Nie no, minimalizm pełną gębą. 😉 Robisz spływ Kołymą, że tyle gratów potrzebne? To bagaż nie dla 1 a dla 2 osób na 5 dni. Objętość niezmienna ale z dnia na dzień maleje wewnętrzna zawartość. W ich środku także elementy "luksusu": wyśmienite trunki, szklane do nich kieliszki, gruba patelnia, ... W przypadku 1 osoby wystarcza mi beczka. Ten zestaw Beczka + 2 skrzynie jest najbardziej praktyczny na przenoskach: beczka na plecach, skrzynie w dłoniach. Poza tym beczka i skrzynie pełnią, zależnie od chwili, różne role np. : stół, siedzisko, wanienka, ... itp. Kiedyś było minimalistycznie, na koniec jednak dnia o wiele przyjemniej gdy jest wygodnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Cześć Mój bagaż podstawowy na kajak to jakieś - 12-13kg - wszystko, może nawet mniej. Drugie 12-13 kg jest uzupełniane co dwa dni. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi