Mitek Napisano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2024 11 minut temu, .Beata. napisał: Nic mi więcej nie potrzeba… I tego wszystkim życzę. A prostota sukni jest przepięknym dopełnieniem Twojej osoby Beatko... Pozdrowionka 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2024 3 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Akurat to zdanie jest absolutnie nieprawdziwe - Ty lubisz szukać dziury w całym to przemyśl i napisz dlaczego. A czy to na święta czy bez święta ja zawsze wszystkiego najlepszego życzę wszystkim. Oczywiście są wyjątki ale to tylko skrajności i dewiacje. Pozdro Oczywiści, że nieprawdziwe. Po to je napisałem, aby ktoś zripostował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 14 godzin temu, Jan napisał: wesołych Andrzeju a tą choinkę to już chyba postowałeś jakieś 15 lat temu Prawie tę samą. 🙂 Oto historia naszych choinek. Kiedy zrobione zdjęcie można sprawdzić wyświetlając dane zdjęcia. Pierwsze zdjęcie ok. 1980 r. Wielu lat brakuje, ale ta sprzed 15 lat jest. 🙂 https://goo.gl/photos/HNfrATgSsK7Tnsjo8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 11 godzin temu, .Beata. napisał: Nic mi więcej nie potrzeba… I tego wszystkim życzę. Jak to zrobiłaś, że dziecko dopiero co urodzone, a figura mamy jak u nastolatki. Bo że to babcia to nie uwierzę. 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 Zdrowych, radosnych Świąt. Metra śniegu pod nartami Życzę. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 2 minuty temu, moruniek napisał: Zdrowych, radosnych Świąt. Metra śniegu pod nartami Życzę. Tyle prezentów pod choinkę to ja rozumiem …. Ja poproszę -2 do końca marca 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 3 godziny temu, a_senior napisał: Jak to zrobiłaś, że dziecko dopiero co urodzone, a figura mamy jak u nastolatki. Bo że to babcia to nie uwierzę. 🙂 Mnie też dość trudno w to jeszcze uwierzyć, a że to wnuczek, więc babcia - choć bardziej żona dziadka 😉 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 No to do wszystkich: jako to w Istebnyj godajom... >> Na szczynści, na zdrowiy, na tyn Nowy Rok! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 51 minut temu, mig napisał: No to do wszystkich: jako to w Istebnyj godajom... >> Na szczynści, na zdrowiy, na tyn Nowy Rok! Żeb się wom darzyło żyto, pszenica i koniom obrok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 10 godzin temu, KrzysiekK napisał: Tyle prezentów pod choinkę to ja rozumiem …. Ja poproszę -2 do końca marca 😉 Młodemu Mikołaj przyniósł nowe buty narciarskie, pewnie z intencją by jeździł na nartach. Ja dostałem nowe perfumy, mam leżeć i pachnieć 😉 ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 26 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2024 6 godzin temu, moruniek napisał: Młodemu Mikołaj przyniósł nowe buty narciarskie, pewnie z intencją by jeździł na nartach. Ja dostałem nowe perfumy, mam leżeć i pachnieć 😉 ? Masz jeździć i pachnieć 😉 Tylko ja nieogolony inauguruje sezon narciarski, jak @Gabrikjuz zauważył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 26 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2024 11 godzin temu, moruniek napisał: Młodemu Mikołaj przyniósł nowe buty narciarskie, pewnie z intencją by jeździł na nartach. Ja dostałem nowe perfumy, mam leżeć i pachnieć 😉 ? Yyyy no wiesz, lepiej nie leż, raczej pachnij i działaj… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 26 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2024 Najlepszego wszystkim! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 26 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2024 Najlepszego poświątecznie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Jak świątecznie, to ciepło. Taki krótki świąteczny wyjazd rodzinny zakończył się przebukowaniem biletów i przedłużył do tygodnia. Było pięknie, było ciepło, ale nie gorąco, takie polskie lato nad Bałtykiem, ale w lepszym wydaniu. Trochę chmur więcej słońca, woda w morzu 20 stopni , spokojnie można było popływać. Dla mnie to był powrót do Grecji po 10 latach i Wyspa Rodos mi się spodobała, ale byłem na 5 innych wyspach i tamte były dla mnie ciekawsze. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi