Schwarzwälderin Napisano 21 Października 2024 Udostępnij Napisano 21 Października 2024 (edytowane) 🎿 Hej, rozgladąm się pomału za nowymi butami. Kto ma buty z zapięciem boa? Czy warto? Może tradycyjne klamry lepsze? Edytowane 21 Października 2024 przez Schwarzwälderin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Temat stary ale może ktoś już śmiga w butach z BOA ? zwłaszcza mnie interesują podwójne BOA bo mnie już zaczyna męczyć ustawianie klamer na mikro regulacji w zależności od temperatury i ułożenia nogi w bucie .Kolega ma pojedyńcze BOA i jak na razie zadowolony .Atomic Hawx Ultra robią z podwójnym BOA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PTT Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 20 godzin temu, filok napisał: Temat stary ale może ktoś już śmiga w butach z BOA ? zwłaszcza mnie interesują podwójne BOA bo mnie już zaczyna męczyć ustawianie klamer na mikro regulacji w zależności od temperatury i ułożenia nogi w bucie .Kolega ma pojedyńcze BOA i jak na razie zadowolony .Atomic Hawx Ultra robią z podwójnym BOA Proponuję przymierzyć Tecnica Mach1 BOA. Dawno od wyjęcia z pudełka tak wygodnych butów nie miałem (ostatnie to były LANGE przeszło 40 lat temu). W grudniu zero problemów z komfortem czy trzymaniem nóg w butach. Przez 6 dni w Predazzo zrobione przeszło 200km. Co prawda 1x BOA ale komfort wkładania nóg i wyciągania bezcenny. Na zdjęciu są HV ale mam MV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Generalnie wadą jest taka że na czterech klamrach każdą mogłeś spiąć z inną siłą. Jedno boa zastępuje dwie klamry i z nim obie są spięte ta samą siłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ale koledzy podkreślają, że się fajnie wkłada i zdejmuje. O jeździe tu nikt nie pisał. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi