Jump to content

Nartowanie Krzyśka, Natalii (alias Leosia) i Rafała

KrzysiekK
 Share

Recommended Posts

20 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Najgorsze jest to, że później nie ma co z tym robić. Był taki moment, że mieliśmy w domu ponad 20 par nart - bezsens. Szczęście, że Adaś przygarnął to co najfajniejsze bo mi zawsze szkoda wyrzucać a sprzedawać głupio albo w ogóle się nie da.

Pozdrowienia

A moje trzy pary wzbudziły Twoje zainteresowanie. Teraz się tak zastanawiam, że może chodziło Ci o to że tylko 3 pary😉

pozdrawiam

• Haha 1

4 minuty temu, lucky_luke napisał:

A moje trzy pary wzbudziły Twoje zainteresowanie. Teraz się tak zastanawiam, że może chodziło Ci o to że tylko 3 pary😉

pozdrawiam

Cześć

Niestety to nieco inny przypadek. Ja zawsze miałem jedna parę nart do jazdy + baletki. nigdy nie rozumiałem pojęcia tzw. szutrówek bo w każdych warunkach można zjechać tak, ze nart się nie zniszczy. Ale był to czas gdy dużo jeździłem - 60 -70 dni w sezonie więc narty niszczyły się szybko. Trochę nart dostawałem do testów czy w ramach rozliczeń za coś tam i tak się uzbierało. A ja jeszcze mam dwie lewe ręce do handlowania więc... sam rozumiesz. Jestem zdeklarowanym wrogiem nieuzasadnionej konsumpcji i np. trzy rowery mojej żony uważam za głupotę ale ... co mam zrobić?

Przecież się nie będziemy kłócić o jakieś głupoty.

Pozdrowienia

• Like 1

16 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Niestety to nieco inny przypadek. Ja zawsze miałem jedna parę nart do jazdy + baletki. nigdy nie rozumiałem pojęcia tzw. szutrówek bo w każdych warunkach można zjechać tak, ze nart się nie zniszczy. Ale był to czas gdy dużo jeździłem - 60 -70 dni w sezonie więc narty niszczyły się szybko. Trochę nart dostawałem do testów czy w ramach rozliczeń za coś tam i tak się uzbierało. A ja jeszcze mam dwie lewe ręce do handlowania więc... sam rozumiesz. Jestem zdeklarowanym wrogiem nieuzasadnionej konsumpcji i np. trzy rowery mojej żony uważam za głupotę ale ... co mam zrobić?

Przecież się nie będziemy kłócić o jakieś głupoty.

Pozdrowienia

Spoko. Ja swoją trójce też dłuższą chwilę zbierałem. Slalomki się kończą ale w związku z tym że mają towarzystwo kończą się powoli 

• Like 1

4 minuty temu, Lexi napisał:

Ja gadżeciarz wiec "od przybytku głowa..itd" ale najgorzej jak przychodzi moment co zabrać na stok ... to problem... 

kupił bym se następne i następne ...ale to spotęguje problem  🙂

Jakby Cię te czarne zaczynały wqrwiać i chciałbyś się ich pozbyć to daj znać 

• Haha 1

42 minuty temu, brachol napisał:

Na kiedy planujesz?

1, 2 kwietnia … na górze spokój, ludzie już do domu jadą po świętach. Do tej pory się ta metoda sprawdzała. Ale wiesz … dużo zależy od pogody. Jak będą zapowiadać jakąś biedę to nie idę. Do ostatniej chwili nic nie rezerwuje. I tak powinny być luzy. 

• Like 1
  • Thanks 1

2 minuty temu, KrzysiekK napisał:

1, 2 kwietnia … na górze spokój, ludzie już do domu jadą po świętach. Do tej pory się ta metoda sprawdzała. Ale wiesz … dużo zależy od pogody. Jak będą zapowiadać jakąś biedę to nie idę. Do ostatniej chwili nic nie rezerwuje. I tak powinny być luzy. 

Może uda mi sie dołączyć..

Godzinę temu, KrzysiekK napisał:

Gwoli wyjaśnienia … ja do Zakopca przyjeżdżam 1.04 na wieczór, a drugiego jeżdżę na nartach i wracam do domu. Jest trochę hardcor bo wracając się ryje pyszczydełkiem ze zmęczenia … ale tylko tak mogę. 

• Thanks 1

2 godziny temu, KrzysiekK napisał:

Cześć

Tak no wiem, ale zobacz Krzychu... to jest 10-letnia narta byle jaka trochę z założenia... Ja bym - jeżeli już bawić się w starocie szukał Dynastara SL z lat 2005,6,7 - REWELACJA. Tylko narta musi być zadbana.

Pozdro

• Thanks 1