Jump to content

Nartowanie Krzyśka, Natalii (alias Leosia) i Rafała

KrzysiekK
 Share

Recommended Posts

Godzinę temu, Jan napisał:

pełny szacun za jazdę w takich warunkach

A dzięki że Ty to jazda nazywasz 🤣 … byli tam skiturowcy. Zjeżdżali sobie i mieli wywalone że miekko, że się narta zapada… nic się nie zapadało, Zjeżdżali super, z gracją … ale jeździło się super. 

Edited by KrzysiekK
  • Like 2

16 minut temu, herbi napisał:

Pogoda widać dopisała 🙂 

troszkę mrozik, troszkę mgły, nieco płaskie światło… jak wyszło słońce to mi nawet odsypy nie przeszkadzały. Najgorszy ten hamujący śnieg z nocnego śnieżenia. Potrafiło zaskoczyć czasem

• Like 1

1 minutę temu, Lexi napisał:

Aleś brachu zarósł....jak stary agrest ...abo ja.... 🙂

Kiedy na Kasprowy?

W leja albo inaczej mówiąc w prima aprilis jak pogoda dopisze … inaczej odpuszczamy. 

Nooo … sierść mi rośnie … i brzuch. Gorzej w ogrodzie. 

Agres mi diabli biorą przez mączniaka … muszę prysnąć bo nie będzie co zgryźć. A ja lubię wyjść na spacer do ogrodu i skubnąć co akurat dojrzałe. Podobnie leszczyna … jeden robak w zeszłym roku. Znów cza chemię … ehhh

3 minuty temu, KrzysiekK napisał:

W leja albo inaczej mówiąc w prima aprilis jak pogoda dopisze … inaczej odpuszczamy. 

Nooo … sierść mi rośnie … i brzuch. Gorzej w ogrodzie. 

Agres mi diabli biorą przez mączniaka … muszę prysnąć bo nie będzie co zgryźć. A ja lubię wyjść na spacer do ogrodu i skubnąć co akurat dojrzałe. Podobnie leszczyna … jeden robak w zeszłym roku. Znów cza chemię … ehhh

To jeszcze kawał czasu..

Ja swój agrest chyba wywalę bo żal na taką nędzę patrzeć... porzeczki za to mam "bogate" (jak zadbam) choć nie dużo.

Znowu będą jaja - dziś pierwsze mrozy tego lata były.

Edited by Lexi

1 minutę temu, Lexi napisał:

To jeszcze kawał czasu..

Ja swój agrest chyba wywalę bo żal na taką nędzę patrzeć... pożyczki za to mam "bogate" (jak zadbam) choć nie dużo.

Znowu będą jaja - dziś pierwsze mrozy tego lata były.

Mi w zeszły rok porzeczki też marnie. Jabłko nawet było. Topaz, zimowe. Cześć zjadłem, cześć zgniło. W co drugim szczypawka. Zdrowe 🤣 bez chemii. Polecam. Uważać tylko trzeba … ja język. Szczypie, wredne to. 

Tunel 3x2 a pomodorow przejeść nie mogłem. Dwa gruntowe ogórki w tym tunelu też i co drugi dzień mizeria. Rosło jak durne. I trawa mi rosła … 20L bezołowiowej poszło k.. mać

• Haha 1

4 minuty temu, KrzysiekK napisał:

Uważać tylko trzeba … ja język. Szczypie, wredne to. 

Nie ma co wybrzydzać - białko to białko.. 😉

U mnie w szklarni nie ma szans na ogórki przy pomidorach ...kompletna nędza

6 minut temu, KrzysiekK napisał:

Tunel 3x2 a pomodorow przejeść nie mogłem

Na ile pędów prowadzisz?

16 minut temu, Lexi napisał:

Nie ma co wybrzydzać - białko to białko.. 😉

U mnie w szklarni nie ma szans na ogórki przy pomidorach ...kompletna nędza

Na ile pędów prowadzisz?

Jeden .. chyba ze mnie który zaskoczy i zapomnę wyciąć a potem prosi i błaga to zostawiam. Koktajlowe ile natura pozwoli. Koktajlowe mam te tzw czarne czy jakoś to nazywają … jak dojrzałe to wygląd mają jakby były zgniłe ale smak bajera 🤤😋

• Like 1
  • Thanks 1

2 godziny temu, KrzysiekK napisał:

Co to za narta ?

Dynastar CR 72
172cm, R14

Warta uwagi jeśli niedrogo? Wiem tylko że mega lekka była jak macałem. 

CR Dynastara to był swego czasu odpowiednik serii Pursuit u Rossignola. Po co Ci to?

Nie zbieraj jakichś gówien tylko kup sobie porządne sportowe narty i jeździj Krzychu.

Pozdro

• Thanks 2

3 godziny temu, KrzysiekK napisał:

Co to za narta ?

Dynastar CR 72
172cm, R14

Warta uwagi jeśli niedrogo? Wiem tylko że mega lekka była jak macałem. 

Cześć

Były różne modele w linii i wyższe były całkiem znośna nartą do jazdy. jak każda tego typu narta były w moim odczuciu nadskręte. Zresztą jak powstała koncepcja HERO to wyższe modele Pursuita weszły do Hero jako te różne LT, ST, MT itd.

Pozdro

Edited by Mitek
  • Thanks 1

2 godziny temu, Mitek napisał:

CR Dynastara to był swego czasu odpowiednik serii Pursuit u Rossignola. Po co Ci to?

Nie zbieraj jakichś gówien tylko kup sobie porządne sportowe narty i jeździj Krzychu.

Pozdro

A bo sobie tak myślałem że jak będzie tanie to sobie kupię i będę miał o choćby na Kasprowy teraz ale w sumie to masz rację. Nie ma co zbieractwa uprawiać…

• Like 2

26 minut temu, KrzysiekK napisał:

A bo sobie tak myślałem że jak będzie tanie to sobie kupię i będę miał o choćby na Kasprowy teraz ale w sumie to masz rację. Nie ma co zbieractwa uprawiać…

Cześć

Najgorsze jest to, że później nie ma co z tym robić. Był taki moment, że mieliśmy w domu ponad 20 par nart - bezsens. Szczęście, że Adaś przygarnął to co najfajniejsze bo mi zawsze szkoda wyrzucać a sprzedawać głupio albo w ogóle się nie da.

Pozdrowienia

• Like 2