Godryk Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Witam Jeśli ktoś z Was by był zainteresowany do wraz z klubem KS-Zwardoń organizujemy otwarte treningi narciarskie na Hali sportowej w Rajczy. Treningi odbywają się we wtorki i czwartki o godzinie 19:00. Na hali układamy wszelakiego typu tory sprawnościowe z dodatkami ćwiczeń poprawiających sprawność przed sezonem. Stosunek czas/efekt jest mocną stroną naszych zajęć. W razie pytań piszcie na Priv bądź po prostu wpadajcie do Rajczy. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DobrzeZeForumDziala Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Super! Lokalizacja idealna dla mnie i chętnie bym się wybrał. Niestety wykryto u mnie zwyrodnienie plamki żółtej i na jakiś czas muszę zrezygnować z treningów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaem Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 1 godzinę temu, DobrzeZeForumDziala napisał: Super! Lokalizacja idealna dla mnie i chętnie bym się wybrał. Niestety wykryto u mnie zwyrodnienie plamki żółtej i na jakiś czas muszę zrezygnować z treningów. A to ciekawe.. Postać sucha czy wysiękowa? Ile masz lat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 27 minut temu, Kaem napisał: A to ciekawe.. Postać sucha czy wysiękowa? Ile masz lat? Marek przecież to przygotowanie do podlinkowania odpowiedniej placówki która to leczy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Godzinę temu, kordiankw napisał: Marek przecież to przygotowanie do podlinkowania odpowiedniej placówki która to leczy. Czy mu odpisze, czy nie odpisze, bez większego znaczenia. Klikalność w link była istotna parę lat temu, teraz chodzi o umieszczenie linka w jak największej liczbie miejsc, a my generując ruch na forum (w jakimkolwiek wątku) i tak ich pośrednio "sponsorujemy". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaem Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Wiem , Witek 😄 To było zamierzone, aby pokazać absurdalność wrzucania na takie forum tego rodzaju informacji. Uparciuszek, przecież musiał się wcześniej zarejestrować ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaem Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 Jak Wasze - Koleżanki i Koledzy - przygotowania do sezonu? Ja jeszcze kilka lat temu - licząc na kondycyjną wieczną młodość - w zasadzie nie robiłem nic. I nie było najgorzej. A później ... się przytyło . I jazda była słaba. A później się schudło. I pojeździło troszkę na rowerze, poćwiczyło coś tam w listopadzie, więc efekty w poprzednim sezonie były ponad moje oczekiwania!!! w tym roku na rowerze po płaskich dolnośląskich lasach mam zrobione około1000 km i na tym koniec, bo zimno ... Zatem, podczas spacerów z psem przez około 15 minut robię różne łatwe ćwiczenia typu przeskoki obunóż lewo - prawo, krótkie przebieżki skipem A,B czy na inną literkę, rozciąganie. A wieczorem - podczas czytania Was - w przerwach na karimacie obok statycznie wzmacniam brzuch i mięśnie nóg, przez około 30 minut. Zobaczymy, jakie będą w tym sezonie efekty ..... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godryk Posted November 15, 2022 Author Share Posted November 15, 2022 Ks-Zwardoń szlifuje formę 😉 Sezon tuż tuż, Treningi idą pełną gębą. Do pierwszego śniegu będziemy gotowi 😄 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twierdzakrasnali Posted January 15 Share Posted January 15 Dziękuję za informację o otwartych treningach narciarskich organizowanych przez klub KS-Zwardoń na Hali sportowej w Rajczy. Treningi odbywają się we wtorki i czwartki o godzinie 19:00 i mogą być przydatne dla osób chcących poprawić swoją sprawność przed sezonem. Jeśli ktoś ma pytania, proszę skontaktuj się z organizatorem na Priv bądź odwiedzić Rajcza. _________________________ https://www.rst.software/blog/how-to-build-a-gis-based-decision-support-system-for-logistics-using-openstreetmap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts