Mikoski Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 (edytowane) W środę wróciłem z pierwszego w tym sezonie wyjazdu na pewno nie ostatniego, przez covida lub dzięki niemu poznałem kolejny nowy ośrodek , licząc poprzedni sezon to 7 nowe miejsce w którym byłem ⛷️ więc nie mam na co narzekać . Parę fotek z ski safari austryjacko-włoskiego. Edytowane 27 Listopada 2021 przez Mikoski 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Cześć Damian co to za Fischery tam leżą??? W ogóle co to za pomysł, żeby jechać teraz na narty jeszcze do tego zamówić taką pogodę, robić zdjęcia i wkurwiać kolegów? Pozdrowienia 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 27 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 3 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Damian co to za Fischery tam leżą??? W ogóle co to za pomysł, żeby jechać teraz na narty jeszcze do tego zamówić taką pogodę, robić zdjęcia i wkurwiać kolegów? Pozdrowienia Akurat te Fischery to nie moje ale fota fajna 😏 wqr jest czasami dobry bo motywuje i poprawia krążenie 🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 27 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 No to jeszcze zagadka , gdzie to jest ❓ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 8 minut temu, Mikoski napisał: No to jeszcze zagadka , gdzie to jest ❓ Przeciez widac ze to w gorach 😛 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francuz2 Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 20 minut temu, Mikoski napisał: No to jeszcze zagadka , gdzie to jest ❓ Sulden/Solda? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 2 minuty temu, francuz2 napisał: Sulden/Solda? Trafiony zatopiony. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 28 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Źle to widzę. Zaczyna się znowu panika. Na liście nie widzę Niemiec czy Włoch ? Szwajcaria ogranicza wjazd z krajów, w których wykryto Omikron https://www.wnp.pl/rynki-zagraniczne/szwajcaria-ogranicza-wjazd-z-krajow-w-ktorych-wykryto-omikron,510543.html https://www.bag.admin.ch/bag/de/home/krankheiten/ausbrueche-epidemien-pandemien/aktuelle-ausbrueche-epidemien/novel-cov/empfehlungen-fuer-reisende/liste.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 28 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 (edytowane) Cytat Teraz, po wykryciu nowych przypadków Omikrona, podróżni z Wielkiej Brytanii, Czech, Holandii, Egiptu i Malawi będą musieli przedstawić negatywny test na COVID-19 i poddać się kwarantannie przez dziesięć dni, poinformował Federalny Urząd Zdrowia Publicznego. Niedługo wykryją w Polsce i klops. Edytowane 28 Listopada 2021 przez Ziemowit1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 28 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Podczas wyjazdu wyciągiem poznałem ciekawego pana z wyglądu ok 65 lat ubranego w strój który wyglądał jak z minionej epoki ,czapka ,bluza, spodnie jakby z filcu . Okazało się że stój był tylko stylizowany na stary miał tylko 25 lat firma Bogner robi takie powroty do przeszłości ,ciekawsze było co miał w pokrowcu i na nogach , wiózł do góry narty zawodnicze z 1936 roku a na nogach miał stylizowane kopie oczywiście firmowane logiem Bogner nawet kije udają bambus. Jechał do góry kręcić jakiś spot reklamowy , bardzo miły i sympatyczny człowiek 👍 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basia Napisano 28 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 (edytowane) Oj.. obudziłeś we mnie piękne wspomnienia..to jedno z moich ulubionych miejsc w Alpach. Pamiętam ski safari z przed paru lat, kiedy za jednym wyjazdem zaliczyliśmy Nauders,Samnaun i właśnie Sulden 😍. Piękna kameralna stacja..i wysoko.😇 Kiedy znowu.....? W zeszłym roku była tylko Szwajcaria 😱 Edytowane 28 Listopada 2021 przez basia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 1 godzinę temu, basia napisał: Oj.. obudziłeś we mnie piękne wspomnienia..to jedno z moich ulubionych miejsc w Alpach. Pamiętam ski safari z przed paru lat, kiedy za jednym wyjazdem zaliczyliśmy Nauders,Samnaun i właśnie Sulden 😍. Piękna kameralna stacja..i wysoko.😇 Kiedy znowu.....? W zeszłym roku była tylko Szwajcaria 😱 Co to za szczyty w tle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basia Napisano 28 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Ortler 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 28 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 4 minuty temu, basia napisał: Ortler 😜 Absolutnie nie na twoimi zdjęciu jest Gran Zebru leżący w masywie Ortlera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 28 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Pierwszy z prawej Ortler w środku Monte Zebru z lewej Gran Zebru 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Godzinę temu, Mikoski napisał: Pierwszy z prawej Ortler w środku Monte Zebru z lewej Gran Zebru A jaki to ośrodek? U Basi Gran Zebru wskazują narty? A po prawej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaudia Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Hej, super zdjęcia, zazdroszczę wyjazdu! Takie warunki pogodowe jeszcze w listopadzie..!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 (edytowane) Nie chwaląc się, też miałem takie szczęście w listopadzie. Trzeba chwytać chwilę, bo ferie mogą znów być słabe. Edytowane 21 Grudnia 2021 przez Wojcio 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 (edytowane) Jest szansa, by w tym sezonie jakiś kraj alpejski wycofał się z covidowych represji? Na razie Norwegia i Szwecja, ale to mało popularne kierunki narciarskie. Edytowane 20 Lutego 2022 przez Harnaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 11 minut temu, Harnaś napisał: Jest szansa, by w tym sezonie jakiś kraj alpejski wycofał się z covidowych represji? Na razie Norwegia i Szwecja, ale to mało popularne kierunki narciarskie. Toć już dwa razy dziś o tym pisałem, nawet dwa wątki założyłem. 😁 https://www.gov.pl/web/szwajcaria/covid-19---zasady-obowiazujace-w-szwajcarii-nowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Właśnie wszedłem by o tym napisać, bo znalazłem 😉 Jeszcze nie ogarnąłem się na nowym forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 6 minut temu, Harnaś napisał: Właśnie wszedłem by o tym napisać, bo znalazłem 😉 Jeszcze nie ogarnąłem się na nowym forum. Ja też, dlatego założyłem pierwszy wątek w złej zakładce. A może ten drugi w złej? Cholera wie, też się nie odnajduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Powoli wraca normalność. Byłem ostatnio na basenach we Vrbovie (Słowacja), nikt o nic nie pytał, niczego nie sprawdzał. Obsługa bez masek. Może być normalnie, no może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 (edytowane) 6 minut temu, moruniek napisał: Powoli wraca normalność. Byłem ostatnio na basenach we Vrbovie (Słowacja), nikt o nic nie pytał, niczego nie sprawdzał. Obsługa bez masek. Może być normalnie, no może. Oficjalnie dalej obowiązuje stan wyjątkowy i praktycznie wszystkie te same głupoty co wcześniej. Aktualizacja sprzed 4 dni - na oko nic się nie zmieniło, a bełkotu po słowacku w treści tych podlinkowanych rozporządzeń czy nawet zarządzeń nie mam siły czytać: https://www.gov.pl/web/slowacja/zasady-wjazdu-cudzoziemcow-do-republiki-slowackiej-i-tranzytu-przez-jej-terytorium Edytowane 20 Lutego 2022 przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 1 minutę temu, tomkly napisał: Oficjalnie dalej obowiązuje stan wyjątkowy i praktycznie wszystkie te same głupoty co wcześniej. Aktualizacja sprzed 4 dni - na oko nic się nie zmieniło, a bełkotu po słowacku w treści tych podlinkowanych rozporządzeń czy nawet zarządzeń nie mam siły czytać: https://www.gov.pl/web/slowacja/zasady-wjazdu-cudzoziemcow-do-republiki-slowackiej-i-tranzytu-przez-jej-terytorium Znajomi byli na Chopku, też nic od nich nie chciał. Coś się musiało zmienić, coś pękło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi