Gabrik Napisano 9 Października 2021 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 Witam wszystkich po przerwie!!! Ja w tym sezonie mocne otwarcie jak na mnie. Od 11 grudnia Drei Zinnen+Kronplatz na 6 dni i może też Alta Badia odwiedzę (liczę, że śnieg będzie). Chciałbym jeszcze może w marcu do Soelden lub Kaprun w Austrii. I oczywiście weekendowo w nasze ośrodki. Sprzętowo bez zmian u mnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko78 Napisano 9 Października 2021 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 Zermatt 25/12/21-1/1/22 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko78 Napisano 9 Października 2021 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 Znaczy noclegi w Randzie. Na Zermatt mnie nie stać. 10km od Zermatt. Pociąg 10minut i jest Zermatt 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeroone Napisano 9 Października 2021 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 Val di sole 8-16 stycznia 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keler Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 po 6 królach🤭 Polska, potem Val Gardena od 30.01, na marzec coś, na razie wieści z Włoch obiecujące, może się uda, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logos Napisano 12 Października 2021 Udostępnij Napisano 12 Października 2021 Schladming od 27.12.21 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petr151 Napisano 22 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 Co z tego wyjdzie to zobaczymy, zarezerwowane Livigno 29.01.2022 - 05.02.2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 22 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 My ambitnie 27.12.2021-02.01.20222 - Krynica - może gdzieś tam Moruńka spotkam 🙂 06.01-09.01 - Istebna/Zwardoń 15.01-22.01 - Madonna 23.01-30.01 - Gerlitzen A co z tego wyjdzie - zobaczymy 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek pw Napisano 22 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 Oj, optymizm w Waszeciach przeokrutny. Chociaż to może jego głupia a przez to biedna siostra o imieniu na N. Ja nie mam aż tyle wiary, że gotowanie żaby skończy się już tej zimy. W związku z powyższym nie planowałbym wyjazdów Unii Socjalistycznych Republik Europejskich 😂. Zatem może znowu Szwajcaria albo jakieś inne pozaunijne kraje jak Serbia, Gruzja, Turcja ... Jak oczywiście nasi krajowi nadzorcy pozwolą bo "Piąta Fala" może być zabójcza a wtedy to znowu w domku. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujB Napisano 22 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 Godzinę temu, wojtek pw napisał: Oj, optymizm w Waszeciach przeokrutny. Chociaż to może jego głupia a przez to biedna siostra o imieniu na N. Ja nie mam aż tyle wiary, że gotowanie żaby skończy się już tej zimy. W związku z powyższym nie planowałbym wyjazdów Unii Socjalistycznych Republik Europejskich 😂. Zatem może znowu Szwajcaria albo jakieś inne pozaunijne kraje jak Serbia, Gruzja, Turcja ... Jak oczywiście nasi krajowi nadzorcy pozwolą bo "Piąta Fala" może być zabójcza a wtedy to znowu w domku. Zobaczymy Zmień dilera, zdaje się na Białorusi nie ma problemów z obostrzeniami USRE - może warto zmienić kierunek 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapniako Napisano 22 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 29.12. - 2.01 - Hochkar 12-19 luty 22 - Heiligenblut 10-14 marzec - Hinterstoder 2-9 kwiecień - Maso Corto ...moze jeszcze jakis grudniowy weekend. Plany sa, czas pokaże co się uda zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek pw Napisano 23 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 18 godzin temu, WujB napisał: Zmień dilera, zdaje się na Białorusi nie ma problemów z obostrzeniami USRE - może warto zmienić kierunek 🤣 Ocenianie innych własną miarą jest naturalne ale w Twoim przypadku kompromitujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Jak wybieracie się do Włoch, to będą wprowadzać zasadę 2G. https://www.theguardian.com/world/2021/nov/24/italy-poised-to-tighten-rules-for-unvaccinated-with-super-green-pass?fbclid=IwAR1zrZXLynDv4mjPySL0eAxZlHOLM-vzYRKDnrSy-itUF5T7EbNNGrzsdnM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 9 minut temu, moruniek napisał: Jak wybieracie się do Włoch, to będą wprowadzać zasadę 2G. https://www.theguardian.com/world/2021/nov/24/italy-poised-to-tighten-rules-for-unvaccinated-with-super-green-pass?fbclid=IwAR1zrZXLynDv4mjPySL0eAxZlHOLM-vzYRKDnrSy-itUF5T7EbNNGrzsdnM A to mnie nie dotyczy, ja mam 2G, 3G, 4G, %G i nawet czasami LTE 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 (edytowane) W tym roku z wyjazdów poza Szczyrkowych planuję ( czy planowałem.. bo mam zaklepane apartamenty ...) Chopok w styczniu i Moltka w lutym 🙂 A tak na marginesie: witam na nowym forum . Gdzie indziej znany kiedyś jako Atomiconia a obecnie jako Stary Bywalec Edytowane 26 Listopada 2021 przez Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yenna Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Dolomity 19-26 grudnia. Region Alta Badia. Mieszkamy w San Cassiano. Właśnie sprawdziłam cenę skipassu Dolomiti Superski i troszkę mnie przytkało: 339 euro za 6 dni. Co zrobisz, jak nic nie zrobisz? 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 13 minut temu, yenna napisał: Dolomity 19-26 grudnia. Region Alta Badia. Mieszkamy w San Cassiano. Właśnie sprawdziłam cenę skipassu Dolomiti Superski i troszkę mnie przytkało: 339 euro za 6 dni. Co zrobisz, jak nic nie zrobisz? 😉 Fantastyczna lokalizacja. Przez kilka lat jeździłem tam do tej rezydencji: https://coldalavara.it/en W pierwszych dwóch tygodniach sezonu region ma taką promocję --> płacisz za 3 dni dostajesz 4-ty gratis. Zarówno pobyt jak i skipass. Czyli płaciliśmy za 6 a jeździliśmy 8. No ale niestety Giuseppe z Col Dala Vary się z tej oferty wycofał parę lat temu. W wysokim sezonie tego typu promocji niestety nie ma. Cena 339 Euro to odzwierciedlenie ogólnego trendu ale także chęć odbicia strat z poprzednich dwóch sezonów (szczególnie 2020/21). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yenna Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 9 minut temu, tomkly napisał: Fantastyczna lokalizacja. Przez kilka lat jeździłem tam do tej rezydencji: https://coldalavara.it/en W pierwszych dwóch tygodniach sezonu region ma taką promocję --> płacisz za 3 dni dostajesz 4-ty gratis. Zarówno pobyt jak i skipass. Czyli płaciliśmy za 6 a jeździliśmy 8. No ale niestety Giuseppe z Col Dala Vary się z tej oferty wycofał parę lat temu. W wysokim sezonie tego typu promocji niestety nie ma. Cena 339 Euro to odzwierciedlenie ogólnego trendu ale także chęć odbicia strat z poprzednich dwóch sezonów (szczególnie 2020/21). Super miejscówka, też tam kilka lat temu mieszkaliśmy. Koniki można pogłaskać przy okazji. :-) Mamy ulubione trasy, gdzie czasami da się pojeździć praktycznie samemu. Nasza córka z zięciem pracują tam w sezonie zimowym, dlatego jedziemy do nich na święta. Zazwyczaj jeździmy w połowie stycznia. Wtedy jest pusto i sporo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakowianka jedna Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Hej. 11 grudnia ruszamy do Rio di Pusteria. W planach Jochtal, Plose i Kronplatz. Na kamerkach widzę, że już jest bosko!!! Dalej nie planuję 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 Otwieram sezon z familią w niedzielę na Czarnej Górze. Pole narciarskie oraz na nielegalu B FIS, oraz być może A FIS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urafal Napisano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 11-18.12.2021 Livigno, a w połowie marca 2022 Obereggen. Jeśli ktoś jeszcze wybiera się do Livigno w najbliższych dniach, powinien zwrócić uwagę na nowe zasady wjazdu do Szwajcarii. Od 4.12 nawet tranzyt nie zwalnia ze zrobienia testu na covid dla wszystkich 16+ !! Szczepienie nic nie zmienia. Tranzyt też musi być zarejstrowany. Nie ułatwia to dojazdu i dość znacząco podnosi koszty, biorąc pod uwagę cenę testu PCR w Polsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
areks Napisano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 Dzień dobry, czy zdarzyło się już komuś pojechać obojętnie gdzie na narty do Włoch bądź do Austrii, będąc zaszczepionym już trzecią dawką szczepionki ? Pytam w zakresie przedłużonych polskich paszportów covidowych i ich respektowania poza granicami naszego kraju. Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 We Włoszech jeśli się nie mylę 9 miesięcy liczą ważność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2021 W kolejnym tyg wpadnę na CG na nocne jazdy, we wtorek lub w czwartek. Do pobicia 50km wjazdów i zjazdów w 3 godz 44 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2021 Będę od soboty w Val di Sole, to napiszę po powrocie. Certyfikat jest przedłużony po 3. dawce, nie powinno być problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi