grimson Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 22 minuty temu, Jacor2 napisał: Ciekawe czy do soboty uzupełnią braki i wystartują pełną parą? Myślę że przypudrują braki w pokrywie śnieżnej, do soboty powinni być już gotowi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Edit: Zieleniec już naśnieża. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacor2 Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 16 minut temu, grimson napisał: Edit: Zieleniec już naśnieża. Widziałem że Grapa pierwsza odpaliła armatki. Pewnie w sobotę się wybiorę. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario33 Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 W najbliższym czasie będę często w okolicach to się wybiorę. Gdzie tam spać ? W Dusznikach ? Czy z Dusznik jest jakiś skibus ? Bo może bym nie ruszał samochodu… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 54 minuty temu, mario33 napisał: W najbliższym czasie będę często w okolicach to się wybiorę. Gdzie tam spać ? W Dusznikach ? Czy z Dusznik jest jakiś skibus ? Bo może bym nie ruszał samochodu… Szału ze spaniem ni ma, zostają Duszniki. Czy tam działa skibus- nie sadze 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaem Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 Wczoraj pierwszy raz odwiedziłem Zieleniec. Opinię wyrobioną na podstawie innych opinii miałem taką, że nie ma tu metra szybszej trasy i dzikie tłumy . A było odwrotnie - nie wiem, czy jakiś górotwór ostatnio tu działał, ale bez tragedii: Grapa i Gryglówka nadają się dobrze do szlifowania śmigu, krawędzi itepe, długośc tych tras ok. 800 m pozwala wszystkim zjeżdżać bez przerwy, co powoduje, że na stoku nie ma stojących ludzi. Infrastruktura fajna, parkingi dduużżżeeee, odległość do wyciągów minimalna, dojazd dogodny, słowem - polecam na rodzinny wyjazd, zwłaszcza poza okresem feryjnym. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacek Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 (edited) 13 hours ago, Kaem said: że nie ma tu metra szybszej trasy i dzikie tłumy . A było odwrotnie Koniec ferii, ot cała tajemnica. Edited February 28, 2022 by Bacek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 Cześć A co to jest za trasa - szybsza? W Zieleńcu trasy do szybkiej jazdy nie ma - to pewnik Kaem i nie mów, że tam gdziekolwiek znajdziesz np. coś w rodzaju pustej Loli. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaem Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 16 minut temu, Mitek napisał: Cześć A co to jest za trasa - szybsza? W Zieleńcu trasy do szybkiej jazdy nie ma - to pewnik Kaem i nie mów, że tam gdziekolwiek znajdziesz np. coś w rodzaju pustej Loli. Pozdro Mitek, na podstawie wcześniejszych donosów sądziłem, że cały Zieleniec to quasitraski bez żadnego spadku. Okazuje się, że jest nieco inaczej - trasy są niezbyt trudne, ale na przynajmniej kilku znajdzie się200 -300 mb odcinka o kolorze czarwonym. Ten fakt powoduje, że mogą ten ośrodek zaakceptować także dla mojej żony ( w 300 %) jak i dla mnie (w 30%), ale koniec końców konsensus jest. Fakt, że bodaj z Lolą to tutaj nie ma czego porównywać .... qrde , fakt. ........................................... 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 40 minut temu, Kaem napisał: Mitek, na podstawie wcześniejszych donosów sądziłem, że cały Zieleniec to quasitraski bez żadnego spadku. Okazuje się, że jest nieco inaczej - trasy są niezbyt trudne, ale na przynajmniej kilku znajdzie się200 -300 mb odcinka o kolorze czarwonym. Ten fakt powoduje, że mogą ten ośrodek zaakceptować także dla mojej żony ( w 300 %) jak i dla mnie (w 30%), ale koniec końców konsensus jest. Fakt, że bodaj z Lolą to tutaj nie ma czego porównywać .... qrde , fakt. ........................................... 😄 Cześć System zabrania mi dziękować. A chciałem Ci podziękować. To musi być polski system bo zabrania dziękować a opierdalać nie. 🙂 Pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacor2 Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 Zieleniec nowy cennik wklepał. Dorzucam ceny z poprzedniego sezonu. Wzrost cen o 20 % Może będzie luźniej na stokach 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 6 godzin temu, Jacor2 napisał: Zieleniec nowy cennik wklepał. Dorzucam ceny z poprzedniego sezonu. Wzrost cen o 20 % Może będzie luźniej na stokach 🙂 Zieleniec na stronie podaje, ze nocne jazdy będą o 1 godz skrócone, do godz 20. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacor2 Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 W Zieleńcu trwają pierwsze testy armatek. Winter is coming 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 6 godzin temu, Jacor2 napisał: W Zieleńcu trwają pierwsze testy armatek. Winter is coming Elegancko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacek Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Wczoraj nocą trochę posypało i dziś już białawo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 Zieleniec startuje w ten weekend: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 19 godzin temu, grimson napisał: Zieleniec startuje w ten weekend: Gryglowka chodzi ludzi brak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 45 minut temu, star napisał: Gryglowka chodzi ludzi brak O 9.15 byl jeden na snowboardzie. Poza tym pusto. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 Już jest wincyj na stoku. Niewielu było chętnych na sztruks z rana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikon255 Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 32 minuty temu, grimson napisał: Już jest wincyj na stoku. Niewielu było chętnych na sztruks z rana. Gdyby nie bombelki juz bym tam szural z zonka 😛 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 9 minut temu, nikon255 napisał: Gdyby nie bombelki juz bym tam szural z zonka 😛 Ten sezon poświęcony na bomblowanie z bombelkami, czy jest plan na CG? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikon255 Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 22 minuty temu, grimson napisał: Ten sezon poświęcony na bomblowanie z bombelkami, czy jest plan na CG? pare dni pewnie wyskoczce sam i jakis wyjazd "z ekipa" 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 18 godzin temu, nikon255 napisał: pare dni pewnie wyskoczce sam i jakis wyjazd "z ekipa" 😄 Elegancko, trzeba umówić się na stoku. Tymczasem Zieleniec już kręci, słońce i pustki na stoku z samego rana: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikon255 Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Sroda lub czwartek ktos bedzie w Zielencu? 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 2 godziny temu, nikon255 napisał: Sroda lub czwartek ktos bedzie w Zielencu? 😄 Ja celuję w nocne jazdy w czwartek, na 99%. W Zieleńcu na nocnych dostępny jest tylko jeden wyciąg, CG uruchomiła w tym tygodniu nocne na Luxtorpedzie. Dla mnie wybór oczywisty 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts