mlesik Posted February 7 Share Posted February 7 13 minut temu, grimson napisał: Tadam! od dzisiaj czynna jest Śnieżynka oraz Karkonosz Express. Na pewno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 7 Share Posted February 7 39 minut temu, mlesik napisał: Na pewno? Na pewno, strona bez aktualizacji, a na kamerze narciarze wchodzą na Karkonosza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 8 Share Posted February 8 Lola już ujezdzana na nielegalu, całkiem sporo osób już nią zjeżdża.Kolejka do Karkonosza- brak. Kolejka do Puchatka: jak na promce w biedrze: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacek Posted February 8 Share Posted February 8 4 hours ago, grimson said: Puchatka: jak na promce w biedrze: Jak to Puchatek, 4 godziny, cztery zjazdy. Choć jakiś niewielki sentyment mam bo tam pierwsze kroki na nartach stawiałem. Może jak wszystko odpalą to na jakiś weekend się załapię. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted February 8 Share Posted February 8 Godzinę temu, Bacek napisał: Jak to Puchatek, 4 godziny, cztery zjazdy. Choć jakiś niewielki sentyment mam bo tam pierwsze kroki na nartach stawiałem. Może jak wszystko odpalą to na jakiś weekend się załapię. Jak pierwszy raz byłem na Szrenicy to też się nastałem do tego krzesła. Pierwsze godziny na nartach spędziłem w Czarnej Górze, Szrenica była następna... Jakby wszystko otworzyli to z sentymentu wpadnę bo w sumie wolę niż CzG, ale raczej w tygodniu. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 8 Share Posted February 8 16 minut temu, brachol napisał: Jak pierwszy raz byłem na Szrenicy to też się nastałem do tego krzesła. Pierwsze godziny na nartach spędziłem w Czarnej Górze, Szrenica była następna... Jakby wszystko otworzyli to z sentymentu wpadnę bo w sumie wolę niż CzG, ale raczej w tygodniu. Cześć He he niezłe. Jak ja tam jeździłem to Czarna Góra jeszcze nie istniała. Ale na Szrenicy szlifowałem formę, tylko, że to już był chyba 5 lub 6 sezon. Bardzo fajnie wspominam te czasy choć jazda starym krzesłem na górę byłą wyzwaniem dla twardzieli. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted February 8 Share Posted February 8 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć He he niezłe. Jak ja tam jeździłem to Czarna Góra jeszcze nie istniała. Ale na Szrenicy szlifowałem formę, tylko, że to już był chyba 5 lub 6 sezon. Bardzo fajnie wspominam te czasy choć jazda starym krzesłem na górę byłą wyzwaniem dla twardzieli. Pozdro Cześć Sprawę ratował orczyk na Ścianie, ale pierwszy odcinek trzeba było pokonać krzesłem. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaem Posted February 8 Share Posted February 8 Bodaj w 2010 roku (czyli moim roku 3cim mojego nartowania), w trakcie wspinania się tymi 2 sekcjami na szczyt Szrenicy (wówczas trwało to ok. 30 minut), zdołałem sprzedać w trakcie rozmowy telefonicznej największy pakiet maszyn, jakimi wówczas dysponowałem ( 4 maszyny) , za jakieś grube pieniądze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 8 Share Posted February 8 4 minuty temu, Kaem napisał: Bodaj w 2010 roku (czyli moim roku 3cim mojego nartowania), w trakcie wspinania się tymi 2 sekcjami na szczyt Szrenicy (wówczas trwało to ok. 30 minut), zdołałem sprzedać w trakcie rozmowy telefonicznej największy pakiet maszyn, jakimi wówczas dysponowałem ( 4 maszyny) , za jakieś grube pieniądze. Cześć Rany, to Ty jesteś dzieckiem... Pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikon255 Posted February 8 Share Posted February 8 Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Rany, to Ty jesteś dzieckiem... Pozdro Tez mu mowilem, ze moglby byc moim ojcem. A nie, czekaj... 😂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaem Posted February 9 Share Posted February 9 8 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Rany, to Ty jesteś dzieckiem... Pozdro Qrde Mitek, chciałbym chyba znów nim być 😀 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 9 Share Posted February 9 Dziś wieje w Szklarskiej, Karkonosz stoi. Idzie zmiana pogody i ocieplenie. Oficjalny start Loli zagrożony. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 9 Share Posted February 9 12 godzin temu, Kaem napisał: Qrde Mitek, chciałbym chyba znów nim być 😀 A Ty myślisz, że ja nie, Stary - żyłbym dokładnie tak samo, tylko oszczędniej dal zdrowia ale intensywniej. Może coś wymyślą... na razie zawsze można się napić... Pozdrowienia serdeczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 10 Share Posted February 10 Szklarska po dobrych 6 miesiącach odpaliła kamerę przy końcu Karkonosza: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaem Posted February 10 Share Posted February 10 Znaczy krzesła chodzą mimo wiatru, skoro tylu dobrych ludzi na górze .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 10 Share Posted February 10 3 minuty temu, Kaem napisał: Znaczy krzesła chodzą mimo wiatru, skoro tylu dobrych ludzi na górze .. Od rana Karkonosz działa, Lola przejezdna na nielegalu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 12 Share Posted February 12 Szklarska na FB kontynuuje chęć otwarcia Świątecznego Kamienia w nadchodzącym tygodniu, Lola wypadła niestety z planów. Prognoza pogody wg szklanej norweskiej kuli na poziomie dolnych wyciągów niekorzystna, temp na plusie i możliwy deszcz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 17 Share Posted February 17 Fotki Loli via FB: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlesik Posted February 20 Share Posted February 20 Patrząc na zdjęcia powyższe to nic tylko jechać...:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 22 Share Posted February 22 Są dobre i złe wiadomości. Dobra: strona Skiareny jest po lifcie. Funkcjonalność taka sama. Zla: padła Śnieżynka. Z drugiej strony idą mrozy i ON zapowiada, ze zaczną odśnieżać Sniezynke oraz Świąteczny Kamień. Jak zawsze najlepszy warun będzie w marcu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 24 Share Posted February 24 Dziś w nocy Szklarska rozpoczyna naśnieżanie. W momencie, kiedy kończą się ferie 😀 Armatki będą skierowane na Śnieżynkę oraz Świąteczny Kamień. Oby warun wytrzymał do drugiej połowy marca, bo mam rezerwację w Szklarskiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 27 Share Posted February 27 Jutro restart Śnieżynki i Karkonosz Express. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 4 Share Posted March 4 Szklarska podaje na FB, że uruchamiają w najbliższym tygodniu Świąteczny Kamień. Oraz że ratraki pracują na Hali Szrenickiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 5 Share Posted March 5 Od wczoraj świeża dostawa białego w Szklarskiej i ponownie Lola jest ujezdzana mimo jej oficjalnego zamknięcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 15 Share Posted March 15 Szklarska 15.03… włączyła armatki. Świat staje na głowie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts