Jump to content

Ski Arena Szrenica

Administrator
 Share

Recommended Posts

4 hours ago, grimson said:

Puchatka: jak na promce w biedrze:

Jak to Puchatek, 4 godziny, cztery zjazdy. Choć jakiś niewielki sentyment mam bo tam pierwsze kroki na nartach stawiałem. Może jak wszystko odpalą to na jakiś weekend się załapię.

• Like 1

Godzinę temu, Bacek napisał:

Jak to Puchatek, 4 godziny, cztery zjazdy. Choć jakiś niewielki sentyment mam bo tam pierwsze kroki na nartach stawiałem. Może jak wszystko odpalą to na jakiś weekend się załapię.

Jak pierwszy raz byłem na Szrenicy to też się nastałem do tego krzesła. Pierwsze godziny na nartach spędziłem w Czarnej Górze, Szrenica była następna...

Jakby wszystko otworzyli to z sentymentu wpadnę bo w sumie wolę niż CzG, ale raczej w tygodniu. 

• Like 1
  • Thanks 1

16 minut temu, brachol napisał:

Jak pierwszy raz byłem na Szrenicy to też się nastałem do tego krzesła. Pierwsze godziny na nartach spędziłem w Czarnej Górze, Szrenica była następna...

Jakby wszystko otworzyli to z sentymentu wpadnę bo w sumie wolę niż CzG, ale raczej w tygodniu. 

Cześć

He he niezłe. Jak ja tam jeździłem to Czarna Góra jeszcze nie istniała. Ale na Szrenicy szlifowałem formę, tylko, że to już był chyba 5 lub 6 sezon. Bardzo fajnie wspominam te czasy choć jazda starym krzesłem na górę byłą wyzwaniem dla twardzieli.

Pozdro

2 godziny temu, Mitek napisał:

Cześć

He he niezłe. Jak ja tam jeździłem to Czarna Góra jeszcze nie istniała. Ale na Szrenicy szlifowałem formę, tylko, że to już był chyba 5 lub 6 sezon. Bardzo fajnie wspominam te czasy choć jazda starym krzesłem na górę byłą wyzwaniem dla twardzieli.

Pozdro

Cześć

Sprawę ratował orczyk na Ścianie, ale pierwszy odcinek trzeba było pokonać krzesłem. 

pozdro

Bodaj w 2010 roku (czyli moim roku  3cim mojego nartowania), w trakcie wspinania się tymi 2 sekcjami na szczyt Szrenicy  (wówczas trwało to ok. 30 minut), zdołałem sprzedać w trakcie rozmowy telefonicznej największy pakiet maszyn, jakimi wówczas dysponowałem ( 4 maszyny) , za jakieś grube pieniądze.

4 minuty temu, Kaem napisał:

Bodaj w 2010 roku (czyli moim roku  3cim mojego nartowania), w trakcie wspinania się tymi 2 sekcjami na szczyt Szrenicy  (wówczas trwało to ok. 30 minut), zdołałem sprzedać w trakcie rozmowy telefonicznej największy pakiet maszyn, jakimi wówczas dysponowałem ( 4 maszyny) , za jakieś grube pieniądze.

Cześć

Rany, to Ty jesteś dzieckiem...

Pozdro

• Like 1

12 godzin temu, Kaem napisał:

Qrde Mitek, chciałbym chyba znów nim być 😀

A Ty myślisz, że ja nie, Stary - żyłbym dokładnie tak samo, tylko oszczędniej dal zdrowia ale intensywniej. Może coś wymyślą... na razie zawsze można się napić...

Pozdrowienia serdeczne

Szklarska na FB kontynuuje chęć otwarcia Świątecznego Kamienia w nadchodzącym tygodniu, Lola wypadła niestety z planów. 

Prognoza pogody wg szklanej norweskiej kuli na poziomie dolnych wyciągów niekorzystna, temp na plusie i możliwy deszcz.

Są dobre i złe wiadomości.

Dobra: strona Skiareny jest po lifcie. Funkcjonalność taka sama.

Zla: padła Śnieżynka. Z drugiej strony idą mrozy i ON zapowiada, ze zaczną odśnieżać Sniezynke oraz Świąteczny Kamień. Jak zawsze najlepszy warun będzie w marcu.

Dziś w nocy Szklarska rozpoczyna naśnieżanie. W momencie, kiedy kończą się ferie 😀

Armatki będą skierowane na Śnieżynkę oraz Świąteczny Kamień. Oby warun wytrzymał do drugiej połowy marca, bo mam rezerwację w Szklarskiej.

• 2 weeks later...