.Beata. Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Masz dużo ładniejszą pogodę niż ja miałem w czwartek Miłego jeżdżenia. Na popołudniowej też byłeś? Czego nic nie mówiłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Byłem od 10.30 do 14.30 w tym między 12-14 na szkoleniu. Adam mówił, że masz przyjechać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Byłem od 10.30 do 14.30 w tym między 12-14 na szkoleniu. Adam mówił, że masz przyjechać. To zadzwoń do Beaty i spytaj co x9 robią z początkującym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikon255 Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 To zadzwoń do Beaty i spytaj co x9 robią z początkującym A jak naostrzone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 To zadzwoń do Beaty i spytaj co x9 robią z początkującym Spytam przy okazji chyba, że sama zamieści jakieś wrażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 https://gratka.pl/ni...don/ob/20248867 Czy to czasem nie jest teren trasy narciarskiej z Rachowca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 To zadzwoń do Beaty i spytaj co x9 robią z początkującym ...wymiatają Spytam przy okazji chyba, że sama zamieści jakieś wrażenia. No cóż, początkujący to typ siedzący, 190 wzrostu, 108 kg, lat 50. Wrażenia na gorąco w przerwie po pierwszej lekcji: o qrwa, ja pierd..., co to jest! + mokry jak z pod prysznica, mina niespecjalna. Po drugiej lekcji: przestały palić uda, zmęczony ale zadowolony, choć z wątpliwością w słuszności wyboru nart. Dzień następny, lekcja trzecia: „ jak one zapierda....! - z uśmiechem na twarzy. Komentarz na zimno: „teraz wiem, co znaczy zjeżdżać na nartach; stabilne, trudne - bo na tych z wypożyczalni było łatwiej. Trzeba tu znowu przyjechać, ale muszę ruszyć dupę z fotela”. Mój komentarz - laika obserwatora: x9 rozdziewiczyły początkującego. Przestał jeździć siłowo, ślizgać się, pływać kraulem i tanecznie zarzucać biodrami. Łapie równowagę, przyjmuje poprawną sylwetkę, wycina skręty. Narty go trochę wywożą. Kupując X9 i ucząc się na nich - nie ma bata - będziesz dobrym narciarzem, bo inaczej na nich się nie da. Komentarz snowboardzistów: „ No teraz to ty zjeżdżasz!” Dziękujemy Adam. Do zobaczenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 ...wymiatają No cóż, początkujący to typ siedzący, 190 wzrostu, 108 kg, lat 50. Wrażenia na gorąco w przerwie po pierwszej lekcji: o qrwa, ja pierd..., co to jest! + mokry jak z pod prysznica, mina niespecjalna. Po drugiej lekcji: przestały palić uda, zmęczony ale zadowolony, choć z wątpliwością w słuszności wyboru nart. Dzień następny, lekcja trzecia: „ jak one zapierda....! - z uśmiechem na twarzy. Komentarz na zimno: „teraz wiem, co znaczy zjeżdżać na nartach; stabilne, trudne - bo na tych z wypożyczalni było łatwiej. Trzeba tu znowu przyjechać, ale muszę ruszyć dupę z fotela”. Mój komentarz - laika obserwatora: x9 rozdziewiczyły początkującego. Przestał jeździć siłowo, ślizgać się, pływać kraulem i tanecznie zarzucać biodrami. Łapie równowagę, przyjmuje poprawną sylwetkę, wycina skręty. Narty go trochę wywożą. Kupując X9 i ucząc się na nich - nie ma bata - będziesz dobrym narciarzem, bo inaczej na nich się nie da. Komentarz snowboardzistów: „ No teraz to ty zjeżdżasz!” Dziękujemy Adam. Do zobaczenia! Dzięki za wrażenia. Rozumiem, że przy tym wzroście wybrane najdłuższe z oferty 181 cm? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Dzięki za wrażenia. Rozumiem, że przy tym wzroście wybrane najdłuższe z oferty 181 cm? Pozdrawiam Tak, zielone, standardowo ostrożne. Czy mogę się dowiedzieć, czemu ma służyć mój komentarz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Tak, zielone, standardowo ostrożne. Czy mogę się dowiedzieć, czemu ma służyć mój komentarz? Pytałem Adama o narty dla mnie między innymi o model X9 miał mi coś napisać ale wyręczył się Tobą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Pytałem Adama o narty dla mnie między innymi o model X9 miał mi coś napisać ale wyręczył się Tobą To ci Spryciarz... Pochwal się wyborem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Z ciekawości, X9wb (takie „zepsute” x9) też rekomendacja obejmuje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Z ciekawości, X9wb (takie „zepsute” x9) też rekomendacja obejmuje ? Jestem niewinna! Początkujący posiada „S”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 To ci Spryciarz... Pochwal się wyborem. Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. a ten prynt Ci nie wadzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Spoko. Na narty nie mam jak jechać to siedzę i wymyślam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 9 months later... .Beata. Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 11 godzin temu, .Beata. napisał: Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 6 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 sie o to postaram 😁 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 9 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 Jakbyście gdzieś wywozili to może się dołączę 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Marcos73 Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 18 minut temu, Adam ..DUCH napisał: W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Z Hanysami trza konkretnie widzę 😂😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Tak,,,,z małym sprostowaniem - blokując dojazd nie był właścicielem działki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 5 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Zwardoń-Ski × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
bubol Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 https://gratka.pl/ni...don/ob/20248867 Czy to czasem nie jest teren trasy narciarskiej z Rachowca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 To zadzwoń do Beaty i spytaj co x9 robią z początkującym ...wymiatają Spytam przy okazji chyba, że sama zamieści jakieś wrażenia. No cóż, początkujący to typ siedzący, 190 wzrostu, 108 kg, lat 50. Wrażenia na gorąco w przerwie po pierwszej lekcji: o qrwa, ja pierd..., co to jest! + mokry jak z pod prysznica, mina niespecjalna. Po drugiej lekcji: przestały palić uda, zmęczony ale zadowolony, choć z wątpliwością w słuszności wyboru nart. Dzień następny, lekcja trzecia: „ jak one zapierda....! - z uśmiechem na twarzy. Komentarz na zimno: „teraz wiem, co znaczy zjeżdżać na nartach; stabilne, trudne - bo na tych z wypożyczalni było łatwiej. Trzeba tu znowu przyjechać, ale muszę ruszyć dupę z fotela”. Mój komentarz - laika obserwatora: x9 rozdziewiczyły początkującego. Przestał jeździć siłowo, ślizgać się, pływać kraulem i tanecznie zarzucać biodrami. Łapie równowagę, przyjmuje poprawną sylwetkę, wycina skręty. Narty go trochę wywożą. Kupując X9 i ucząc się na nich - nie ma bata - będziesz dobrym narciarzem, bo inaczej na nich się nie da. Komentarz snowboardzistów: „ No teraz to ty zjeżdżasz!” Dziękujemy Adam. Do zobaczenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 ...wymiatają No cóż, początkujący to typ siedzący, 190 wzrostu, 108 kg, lat 50. Wrażenia na gorąco w przerwie po pierwszej lekcji: o qrwa, ja pierd..., co to jest! + mokry jak z pod prysznica, mina niespecjalna. Po drugiej lekcji: przestały palić uda, zmęczony ale zadowolony, choć z wątpliwością w słuszności wyboru nart. Dzień następny, lekcja trzecia: „ jak one zapierda....! - z uśmiechem na twarzy. Komentarz na zimno: „teraz wiem, co znaczy zjeżdżać na nartach; stabilne, trudne - bo na tych z wypożyczalni było łatwiej. Trzeba tu znowu przyjechać, ale muszę ruszyć dupę z fotela”. Mój komentarz - laika obserwatora: x9 rozdziewiczyły początkującego. Przestał jeździć siłowo, ślizgać się, pływać kraulem i tanecznie zarzucać biodrami. Łapie równowagę, przyjmuje poprawną sylwetkę, wycina skręty. Narty go trochę wywożą. Kupując X9 i ucząc się na nich - nie ma bata - będziesz dobrym narciarzem, bo inaczej na nich się nie da. Komentarz snowboardzistów: „ No teraz to ty zjeżdżasz!” Dziękujemy Adam. Do zobaczenia! Dzięki za wrażenia. Rozumiem, że przy tym wzroście wybrane najdłuższe z oferty 181 cm? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Dzięki za wrażenia. Rozumiem, że przy tym wzroście wybrane najdłuższe z oferty 181 cm? Pozdrawiam Tak, zielone, standardowo ostrożne. Czy mogę się dowiedzieć, czemu ma służyć mój komentarz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Tak, zielone, standardowo ostrożne. Czy mogę się dowiedzieć, czemu ma służyć mój komentarz? Pytałem Adama o narty dla mnie między innymi o model X9 miał mi coś napisać ale wyręczył się Tobą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Pytałem Adama o narty dla mnie między innymi o model X9 miał mi coś napisać ale wyręczył się Tobą To ci Spryciarz... Pochwal się wyborem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Z ciekawości, X9wb (takie „zepsute” x9) też rekomendacja obejmuje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Z ciekawości, X9wb (takie „zepsute” x9) też rekomendacja obejmuje ? Jestem niewinna! Początkujący posiada „S”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 To ci Spryciarz... Pochwal się wyborem. Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. a ten prynt Ci nie wadzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Spoko. Na narty nie mam jak jechać to siedzę i wymyślam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 9 months later... .Beata. Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 11 godzin temu, .Beata. napisał: Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 6 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 sie o to postaram 😁 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 9 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 Jakbyście gdzieś wywozili to może się dołączę 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Marcos73 Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 18 minut temu, Adam ..DUCH napisał: W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Z Hanysami trza konkretnie widzę 😂😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Tak,,,,z małym sprostowaniem - blokując dojazd nie był właścicielem działki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 5 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Zwardoń-Ski × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
.Beata. Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Dzięki za wrażenia. Rozumiem, że przy tym wzroście wybrane najdłuższe z oferty 181 cm? Pozdrawiam Tak, zielone, standardowo ostrożne. Czy mogę się dowiedzieć, czemu ma służyć mój komentarz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Tak, zielone, standardowo ostrożne. Czy mogę się dowiedzieć, czemu ma służyć mój komentarz? Pytałem Adama o narty dla mnie między innymi o model X9 miał mi coś napisać ale wyręczył się Tobą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Pytałem Adama o narty dla mnie między innymi o model X9 miał mi coś napisać ale wyręczył się Tobą To ci Spryciarz... Pochwal się wyborem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Z ciekawości, X9wb (takie „zepsute” x9) też rekomendacja obejmuje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Z ciekawości, X9wb (takie „zepsute” x9) też rekomendacja obejmuje ? Jestem niewinna! Początkujący posiada „S”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 To ci Spryciarz... Pochwal się wyborem. Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. a ten prynt Ci nie wadzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Spoko. Na narty nie mam jak jechać to siedzę i wymyślam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 9 months later... .Beata. Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 11 godzin temu, .Beata. napisał: Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 6 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 sie o to postaram 😁 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 9 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 Jakbyście gdzieś wywozili to może się dołączę 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Marcos73 Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 18 minut temu, Adam ..DUCH napisał: W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Z Hanysami trza konkretnie widzę 😂😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Tak,,,,z małym sprostowaniem - blokując dojazd nie był właścicielem działki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 5 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Zwardoń-Ski
.Beata. Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Pytałem Adama o narty dla mnie między innymi o model X9 miał mi coś napisać ale wyręczył się Tobą To ci Spryciarz... Pochwal się wyborem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario33 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Z ciekawości, X9wb (takie „zepsute” x9) też rekomendacja obejmuje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Z ciekawości, X9wb (takie „zepsute” x9) też rekomendacja obejmuje ? Jestem niewinna! Początkujący posiada „S”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 To ci Spryciarz... Pochwal się wyborem. Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... nikon255 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. a ten prynt Ci nie wadzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Spoko. Na narty nie mam jak jechać to siedzę i wymyślam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 9 months later... .Beata. Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 11 godzin temu, .Beata. napisał: Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 6 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 sie o to postaram 😁 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 9 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 Jakbyście gdzieś wywozili to może się dołączę 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Marcos73 Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 18 minut temu, Adam ..DUCH napisał: W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Z Hanysami trza konkretnie widzę 😂😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Tak,,,,z małym sprostowaniem - blokując dojazd nie był właścicielem działki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 5 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Zwardoń-Ski
nikon255 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. a ten prynt Ci nie wadzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Spoko. Na narty nie mam jak jechać to siedzę i wymyślam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 9 months later... .Beata. Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 11 godzin temu, .Beata. napisał: Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 6 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 sie o to postaram 😁 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 9 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 Jakbyście gdzieś wywozili to może się dołączę 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Marcos73 Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 18 minut temu, Adam ..DUCH napisał: W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Z Hanysami trza konkretnie widzę 😂😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Tak,,,,z małym sprostowaniem - blokując dojazd nie był właścicielem działki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 5 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing
Adam ..DUCH Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Wybór jeszcze trwa. Ale skłaniam się właśnie ku X9. Chociaż myślałem też nad Nordica Spitfire Pro 70. Pożyjemy zobaczymy. Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Piotrek daj mi jeszcze parę chwil. Ale jak już coś to nic szerokiego pod butem Spoko. Na narty nie mam jak jechać to siedzę i wymyślam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 9 months later... .Beata. Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Gabrik Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 11 godzin temu, .Beata. napisał: Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 6 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 sie o to postaram 😁 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 9 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 Jakbyście gdzieś wywozili to może się dołączę 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Marcos73 Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 18 minut temu, Adam ..DUCH napisał: W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Z Hanysami trza konkretnie widzę 😂😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Tak,,,,z małym sprostowaniem - blokując dojazd nie był właścicielem działki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 5 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1
.Beata. Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 11 godzin temu, .Beata. napisał: Ani widu, ani słychu… czy coś się dzieje? Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 6 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 sie o to postaram 😁 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 9 godzin temu, Gabrik napisał: Beata nic się nie martw, zawsze możemy Adama gdzieś wywieźć 😉 Jakbyście gdzieś wywozili to może się dołączę 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 18 minut temu, Adam ..DUCH napisał: W związku z wyraźną presją wywieraną na mnie niby to ukradkiem a jednak, informuję, iż zgodnie z informacjami przekazanymi przez menagera, SN Zwardoń ski będzie otwarta bezpośrednio przed ŚBN. Duży Rachowiec nie ruszy z uwagi na ciągły brak porozumienia pomiędzy właścicielem SN a właścicielem kluczowej działki na trasie zjazdowej. Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Z Hanysami trza konkretnie widzę 😂😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Czyżby to ten sam Pan co działkę miał obok cmentarza? Tak,,,,z małym sprostowaniem - blokując dojazd nie był właścicielem działki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts