grimson Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 12 godzin temu, Mitek napisał: I takie są najlepsze Grimson. Dostateczne. Pozdro Jeśli hasłem jest "im trudniej tym lepiej" to się z Tobą zgodzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikon255 Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 (edited) 28 minut temu, grimson napisał: Jeśli hasłem jest "im trudniej tym lepiej" to się z Tobą zgodzę. Dodalbym im trudniej tym bezpieczniej 😄 Edited February 4, 2022 by nikon255 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 15 minut temu, nikon255 napisał: Dodalbym im trudniej tym bezpieczniej 😄 Nie do końca. Na lodzie/betonie/muldach/trawie/kamieniach zawsze więcej gleb, niż na równym sztruksie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 2 godziny temu, grimson napisał: Nie do końca. Na lodzie/betonie/muldach/trawie/kamieniach zawsze więcej gleb, niż na równym sztruksie. Ale mniejsza szansa, ze ktoś na plecy wskoczy.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikon255 Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 2 godziny temu, grimson napisał: Nie do końca. Na lodzie/betonie/muldach/trawie/kamieniach zawsze więcej gleb, niż na równym sztruksie. Tylko trawa i kamienie to nie warun 😛 reszta do ogarniecia. Kiedys zmora, teraz tylko szybciej giry wysiadaja, ale zabawa przednia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 15 minut temu, nikon255 napisał: Tylko trawa i kamienie to nie warun 😛 reszta do ogarniecia. Kiedys zmora, teraz tylko szybciej giry wysiadaja, ale zabawa przednia. Nie giry, a szkity / syry / gicze 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 Czy ktoś się wybiera w najbliższych dniach? Będę od środy do piątku, podobno warunki najlepsze w sezonie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 Będę w Wiśle.... jeszcze 5 karnetów.. :-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 5 minut temu, mig napisał: Będę w Wiśle.... jeszcze 5 karnetów.. :-)) Będę w Szczyrku, jeszcze 19 karnetów, a kolega ma sezonowke 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 20 minut temu, kordiankw napisał: Czy ktoś się wybiera w najbliższych dniach? Będę od środy do piątku, podobno warunki najlepsze w sezonie. Cześć Potwierdzam, syn jest od dzisiaj na białej szkole, podobno fantastyczne warunki i super śnieg. Parę zdjęć na potwierdzenie z dnia dzisiejszego, nawet słoneczko się gdzieś tam przebijało. Może będę czwartek/piątek - taki jest plan, ale mam urwanie głowy w pracy i nie wiem czy dam radę. pozdrawiam 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 Myślę intensywnie o czwartku 🙂 może wymyślę, został już tylko 1 karnet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted March 9, 2022 Share Posted March 9, 2022 Nie widziałem tego wcześniej (chyba nie było na forum), ważny gest. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted March 9, 2022 Share Posted March 9, 2022 Dziś warun petarda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted March 9, 2022 Share Posted March 9, 2022 Ostatecznie wyszło łącznie z przejazdami kanapami prawie 70 km przez 4,5 h. Po południu musiałem trochę popracować, a kolega jeździł do zamknięcia to wyjeździł 116 km. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 (edited) Dziś kolejki do kanapy tak do 5 minut. W porównaniu do dnia wczorajszego wyszło pół godziny więcej stania w kolejkach. Trening na COS przed zawodami, więc ośrodek czasowo wyłączony. Jutro zawody, więc COS będzie nieczynny. Spodziewam się większych tłumów w SMR. Edited March 10, 2022 by kordiankw 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 Wieczorny widok na Skrzyczne i M.Skrzyczne..... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friski Posted March 15, 2022 Share Posted March 15, 2022 Zajrzyjcie na konto Gopass, u mnie wrzucili kupony dla członków rodziny za 59 zł 🤩 (do wykorzystania tylko w SMR). Przy takiej cenie i warunkach kierunek może być tylko jeden... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 Jest już nowy cennik: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 11 godzin temu, kordiankw napisał: Jest już nowy cennik: Tanio, to już było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Teraz, moruniek napisał: Tanio, to już było. Ja mam nadal tanio, a cena akcji systematycznie nabiera wartości 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 1 minutę temu, kordiankw napisał: Ja mam nadal tanio, a cena akcji systematycznie nabiera wartości 🙂 Do czasu, jak docisną sankcje może być bardzo interesująco. Popatrz na strukturę kapitału i fundusze z Cypru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 (edited) https://www.waszaturystyka.pl/igor-rattaj-prezes-tmr-nowe-kolejki-w-szczyrku-w-jasnej-i-tatrzanskiej-lomnicy/ Plany, plany, plany. Tylko panu Ratajowi chyba Bienkula pomyliła się z Golgotą. Edited June 27, 2022 by kordiankw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 Godzinę temu, kordiankw napisał: https://www.waszaturystyka.pl/igor-rattaj-prezes-tmr-nowe-kolejki-w-szczyrku-w-jasnej-i-tatrzanskiej-lomnicy/ Plany, plany, plany. Tylko panu Ratajowi chyba Bienkula pomyliła się z Golgotą. Może zrobią (odbudują) orczyk obok Golgoty ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 6 minut temu, moruniek napisał: Może zrobią (odbudują) orczyk obok Golgoty ? Orczyk wystarczyłby przy Bienkuli, ale więcej z nim zachodu niż z kanapa, w zimie trzeba naśnieżac ślad i ratrakowac a latem nie przynosi zysków. Słowacy potrafią liczyć kasę. Już ten krótki pod gondolą stoi niewykorzystany. Stawiam, że prezes się pomylił. Natomiast kanapa na Pośrednim to dobry pomysł, pozwoli odciążyć Solisko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted June 27, 2022 Share Posted June 27, 2022 3 minuty temu, kordiankw napisał: Orczyk wystarczyłby przy Bienkuli, ale więcej z nim zachodu niż z kanapa, w zimie trzeba naśnieżac ślad i ratrakowac a latem nie przynosi zysków. Słowacy potrafią liczyć kasę. Już ten krótki pod gondolą stoi niewykorzystany. Stawiam, że prezes się pomylił. Natomiast kanapa na Pośrednim to dobry pomysł, pozwoli odciążyć Solisko. Kanapa na Pośrednim jest potrzebna od zaraz, masz fajne trasy niebieskie dla początkujących (nie tak płaskie jak Zbójnicka). Kanapa z Czyrnej (niskiego prowadzenia) uniezależniłaby ośrodek od wiatru. Ten stojący obecnie orczyk, to miał dowozić narciarzy do orczyków w Czyrnej (tylko, że je rozebrali). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts