grimson Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 W dniu 15.10.2021 o 14:33, moruniek napisał: W Warszawie (Marki) w Tk Maxx spora dostawa ciuchów narciarskich. Całkiem sporo kurtek i spodni, o dziwo dziś dostępna była rozmiarówka od XS do XXL - sporo marek VIST, ZIENER, Zero RH+, Spyder oraz Dainese. W stolycy są ciuchy narciarskie, w analogicznym sklepie na prowincji prędzej zobaczę moherowy beret, niż kurtki narciarskie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted October 16, 2021 Author Share Posted October 16, 2021 4 godziny temu, zslawek napisał: Byłem dzisiaj,jeszcze trochę spodni zostało. Z kurtkami zwłaszcza XXL już gorzej mały wybór. Kupiłem dla siebie i syna kurtkę ZIENER Tucannon i Dainese HP Needle. Damskich ubrań narciarskich brak. Damskich w piątek było zdecydowanie mniej. Były natomiast gogle Briko Lava, po 134 zł (damskie). Ja poszukiwałem kurtki dla córki w rozmiarze 152 i nawet jedną trafiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrik Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 (edited) Ja byłem w Jankach, dla kobiet słabiutko z wyborem, właściwie tylko spodnie i tylko marki, której nie znam (280zł). Dla facetów kurtki Dainese (ta ze zdjęcia 699zł, ponoć 20 000/20 000). Spodnie niestety raczej XL/XXL Edited October 16, 2021 by Gabrik dopisane parametry kurtki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zslawek Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 (edited) Podobną sobie kupiłem. W Markach była jeszcze w kolorze czerwonym. Edited October 17, 2021 by zslawek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted November 24, 2022 Author Share Posted November 24, 2022 W Tk Maxx (Warszawa Młociny), były ostatnio damskie POC-i. Cena dość rozsądna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Do mnie też przyszedł Mikołaj parę dni wcześniej 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted November 24, 2022 Author Share Posted November 24, 2022 12 minut temu, kordiankw napisał: Do mnie też przyszedł Mikołaj parę dni wcześniej 🙂 Musiałeś być wyjątkowo grzecznym chłopcem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 25 minutes ago, moruniek said: Musiałeś być wyjątkowo grzecznym chłopcem. Można by pomyśleć, że to rękawice bez kastetów ściągnęły Mikołaja 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts