MarioJ Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 42 minuty temu, star napisał: To akurat aż tak mnie nie interesuje ale jasne jest, że bez niego sukces byłby niemożliwy. Ciekawi mnie kto zacz, ile razy był na Evereście. Pewnie z 10 razy, to jego praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, star napisał: To akurat aż tak mnie nie interesuje ale jasne jest, że bez niego sukces byłby niemożliwy. Ciekawi mnie kto zacz, ile razy był na Evereście. Dzisiaj Bargiel ma wrócić do Wawy możesz skoczyć na Okęcie i może uda się zapytać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 19 godzin temu, Victor napisał: Jest już też filmik na YT Prze… https://youtube.com/shorts/-HOwlhJ52ng?si=fNpHdAawufxbrQ7J https://youtu.be/btNcABqxfa8?si=NahosbMmJQbWGT1l jprd, trzeba mieć charakter, wydolność, nogi i jaja ze stali, żeby zjechać z M.Everest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 29 minut temu, grimson napisał: jprd, trzeba mieć charakter, wydolność, nogi i jaja ze stali, żeby zjechać z M.Everest. też byś dał rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Jan napisał: też byś dał rady Grimson wali na krechę, a tutaj jednak trochę trzeba poskręcać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Jan napisał: też byś dał rady Tu jest jeszcze potrzebna umiejętność zatrzymania, ale nie poprzez upadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi