Wujot Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Zjawisko to zaczyna już przypominać miniepidemię i postanowiłem to pokazać, nie wiem co prawda czy nie powinno się to znaleźć w dziale "nauka jazdy". Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Co to za jakaś biała Paniusia na stoku, co to ma być? Proszę relacje z offpiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 O co chodzi? Jakie zjawisko? Biały kolor zawsze był popularny u kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakkz Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Nie widać tych białych pieronów ani odrobinę. W każdym razie ja mam problem zobaczyć i odróżnić od śniegu. Zaskakująco wielki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 O co chodzi? Jakie zjawisko? Jazda w białych ciuchach od stóp do głowy. Przecież tej kobitki prawie nie widać! Takie stroje mieli strzelcy alpejscy... . Tylko im o to chodziło, żeby być niewidocznym. Trzeba mieć zupełnie mały rozumek, jak Miś Puchatek, żeby takie ubranko na narty zakładać! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Przecież tej kobitki prawie nie widać! Takie stroje mieli strzelcy alpejscy... . Tylko im o to chodziło, żeby być niewidocznym.No wlasnie - na ostatniej fotce facet przyglada sie z bliska i nadal nie widzi. Tzn. widzi, ale tylko same buty i narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Jezeli nie widzisz kolezanko/kolego jadacego z przodu/boku narciarza, to proponuje lawke w parku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 ..he.. he... na Manhattanie mówi się, że białe - to takie nowe czarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Jazda w białych ciuchach od stóp do głowy. Przecież tej kobitki prawie nie widać! Takie stroje mieli strzelcy alpejscy... . Tylko im o to chodziło, żeby być niewidocznym. Trzeba mieć zupełnie mały rozumek, jak Miś Puchatek, żeby takie ubranko na narty zakładać! Tadek W dodatku przeważnie to początkujące narciarki - ta z ostatniej foty leżała co kawałek nawet przy tej słabej mgle. i bardzo niemrawo się podnosiła. Skutek widzicie na focie (mam też gdy leżą oboje - tyle tylko, że za białej sywetki dziewczyny gościa niezbyt widać). Można co prawda przyznać nagrodę Darwina i się nie przejmować ale szkoda innych. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 W dodatku przeważnie to początkujące narciarki - ta z ostatniej foty leżała co kawałek nawet przy tej słabej mgle. i bardzo niemrawo się podnosiła. Skutek widzicie na focie (mam też gdy leżą oboje - tyle tylko, że za białej sywetki dziewczyny gościa niezbyt widać). Można co prawda przyznać nagrodę Darwina i się nie przejmować ale szkoda innych. Pozdro Wiesiek Mam biały kombinezon, to nie nowość tylko staroć. Dlatego kupiłem czarny kask. To trochę poprawia moją widoczność. Widać na filmie z moją jazdą. Za to jestem łatwiej rozpoznawalny przez resztę mojej ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Mam biały kombinezon, to nie nowość tylko staroć. Dlatego kupiłem czarny kask. To trochę poprawia moją widoczność. Widać na filmie z moją jazdą. Za to jestem łatwiej rozpoznawalny przez resztę mojej ekipy. Rzeczywiście łatwo Cię rozpoznają, oczywiście pod warunkiem, że zobaczą... Jak słusznie zauważyłeś, czarny kask trochę poprawia Twoją widoczność. I kluczem jest tu słowo "trochę". No i trzeba zwrócić uwagę, że film był kręcony przy świetnej widoczności. Wystarczy trochę wyobraźni, by przewidzieć jak słabo jesteś widoczny przy zamgleniach... Całe szczęście (dla Ciebie ), że ten kombinezon to staroć, jest szansa na w miarę szybką zmianę... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Rzeczywiście łatwo Cię rozpoznają, oczywiście pod warunkiem, że zobaczą... Jak słusznie zauważyłeś, czarny kask trochę poprawia Twoją widoczność. I kluczem jest tu słowo "trochę". No i trzeba zwrócić uwagę, że film był kręcony przy świetnej widoczności. Wystarczy trochę wyobraźni, by przewidzieć jak słabo jesteś widoczny przy zamgleniach... Całe szczęście (dla Ciebie ), że ten kombinezon to staroć, jest szansa na w miarę szybką zmianę... Tadek W przypadku zamgleń zakładam czerwony kombinezon Biały jest dobry na słońce: nie nagrzewa się. W czerwonym słoneczko bardzo mnie podgrzewa ale podobno to taki materiał co łapie promienie słoneczne. Problem widoczności przerabiam w związku z innymi szaleństwami. Sprawa nie jest taka prosta, to czy cię ktoś zauważy wynika głównie od patrzącego. Malowanie samolotów czy pojazdów na jaskrawe kolory w praktyce nie rozwiązuje problemu. Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 E tam.... po prostu we mgle nie jeździ się.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Rozumiem, że to bezkrwawe łowy na białą niedżwiedzice , zwierzyna ustrzelona, więc camouflage raczej słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Rozumiem, że to bezkrwawe łowy na białą niedżwiedzice , zwierzyna ustrzelona, więc camouflage raczej słaby. nic nie rozumiesz ale doceniam, że się starasz Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 ... Problem widoczności przerabiam w związku z innymi szaleństwami. Sprawa nie jest taka prosta, to czy cię ktoś zauważy wynika głównie od patrzącego. Malowanie samolotów czy pojazdów na jaskrawe kolory w praktyce nie rozwiązuje problemu. Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. To jest rozumowanie czarno - białe... Oczywiście przywalenie nie zależy tylko od koloru / widoczności przywalonego. Po prostu większe albo mniejsze prawdopodobieństwo. Gdyby było jak piszesz, to niedźwiedzie polarne miały by brunatne futro. Lisy polarne rude futro a sowy śnieżne upierzenie pewnie brunatne w cętki... Przemyśl to... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 nic nie rozumiesz ale doceniam, że się starasz Pozdro Wiesiek Teraz pojmuje , wolisz czerwone kozaczki i czarne wdzianko , albo panie w białym są wystarczająco dobrze widoczne a we mgle się nie jeżdzi albo jeżdzi bardzo wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 albo panie w białym są wystarczająco dobrze widoczne a we mgle się nie jeżdzi albo jeżdzi bardzo wolno. W Białce pewnie tak jest, w dużych systemach to się jednak może zdarzyć, że do domu daleko. Poza tym jednak jeździ się standardowo przy niskich kontrastach ale Tadeusz to ładnie, jak dla dziecka, wyłuszczył. Możesz się przekomarzać, wykręcać kota ogonem (jak rozumiem taka poza Ci tu pasuje) ale zmniejszanie swojej widoczności nie jest rozsądne (to się nazywa eufemizm). Zamieściłem to w określonym celu. Jak tego nie łapiesz to znaczy, że Cię przeceniam. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 W Białce pewnie tak jest, w dużych systemach to się jednak może zdarzyć, że do domu daleko. Poza tym jednak jeździ się standardowo przy niskich kontrastach ale Tadeusz to ładnie, jak dla dziecka, wyłuszczył. Możesz się przekomarzać, wykręcać kota ogonem (jak rozumiem taka poza Ci tu pasuje) ale zmniejszanie swojej widoczności nie jest rozsądne (to się nazywa eufemizm). Zamieściłem to w określonym celu. Jak tego nie łapiesz to znaczy, że Cię przeceniam. Pozdro Wiesiek "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Dobra, czy ktoś wjechał w kobiete ubraną na biało i jest pewny, że wtenczas w pełni kontrolował prędkośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Ps. Może Tadeusz wytłumaczy przed czym chroni biały kolor nidzwiedzia polarnego? Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) @Tadeusz! Przepraszam, że się wciąłem - zostawiam Ci już ten wątek bo to jak... rozmowa z wortem Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) A pingwiny, czemu są czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 A pingwiny, czemu są czarne? Bo na Antarktydzie nie ma niedźwiedzi polarnych... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Cześć .......Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. Dzięki Maciek. Po temacie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Z całym szacunkiem, ale Twoje pytania nie są mądre i nic nie wnoszą. Statystyki z kilku pojedynczych zdarzeń nie stworzysz. A tę statystykę i to na olbrzymich populacjach już za Ciebie zrobiła ewolucja. I dała absolutnie jednoznaczną odpowiedź!!!!!! Po co więc dyskutujesz z faktami??? Jaki to ma sens??? Maćkowi proponowałem "przemyśl to" i Tobie również przemyślenie proponuję. Wróć do tego mojego postu, żeby znaleźć kontekst. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Białe Szaleństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
JurekP Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Przecież tej kobitki prawie nie widać! Takie stroje mieli strzelcy alpejscy... . Tylko im o to chodziło, żeby być niewidocznym.No wlasnie - na ostatniej fotce facet przyglada sie z bliska i nadal nie widzi. Tzn. widzi, ale tylko same buty i narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Jezeli nie widzisz kolezanko/kolego jadacego z przodu/boku narciarza, to proponuje lawke w parku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 ..he.. he... na Manhattanie mówi się, że białe - to takie nowe czarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Jazda w białych ciuchach od stóp do głowy. Przecież tej kobitki prawie nie widać! Takie stroje mieli strzelcy alpejscy... . Tylko im o to chodziło, żeby być niewidocznym. Trzeba mieć zupełnie mały rozumek, jak Miś Puchatek, żeby takie ubranko na narty zakładać! Tadek W dodatku przeważnie to początkujące narciarki - ta z ostatniej foty leżała co kawałek nawet przy tej słabej mgle. i bardzo niemrawo się podnosiła. Skutek widzicie na focie (mam też gdy leżą oboje - tyle tylko, że za białej sywetki dziewczyny gościa niezbyt widać). Można co prawda przyznać nagrodę Darwina i się nie przejmować ale szkoda innych. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 W dodatku przeważnie to początkujące narciarki - ta z ostatniej foty leżała co kawałek nawet przy tej słabej mgle. i bardzo niemrawo się podnosiła. Skutek widzicie na focie (mam też gdy leżą oboje - tyle tylko, że za białej sywetki dziewczyny gościa niezbyt widać). Można co prawda przyznać nagrodę Darwina i się nie przejmować ale szkoda innych. Pozdro Wiesiek Mam biały kombinezon, to nie nowość tylko staroć. Dlatego kupiłem czarny kask. To trochę poprawia moją widoczność. Widać na filmie z moją jazdą. Za to jestem łatwiej rozpoznawalny przez resztę mojej ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Mam biały kombinezon, to nie nowość tylko staroć. Dlatego kupiłem czarny kask. To trochę poprawia moją widoczność. Widać na filmie z moją jazdą. Za to jestem łatwiej rozpoznawalny przez resztę mojej ekipy. Rzeczywiście łatwo Cię rozpoznają, oczywiście pod warunkiem, że zobaczą... Jak słusznie zauważyłeś, czarny kask trochę poprawia Twoją widoczność. I kluczem jest tu słowo "trochę". No i trzeba zwrócić uwagę, że film był kręcony przy świetnej widoczności. Wystarczy trochę wyobraźni, by przewidzieć jak słabo jesteś widoczny przy zamgleniach... Całe szczęście (dla Ciebie ), że ten kombinezon to staroć, jest szansa na w miarę szybką zmianę... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Rzeczywiście łatwo Cię rozpoznają, oczywiście pod warunkiem, że zobaczą... Jak słusznie zauważyłeś, czarny kask trochę poprawia Twoją widoczność. I kluczem jest tu słowo "trochę". No i trzeba zwrócić uwagę, że film był kręcony przy świetnej widoczności. Wystarczy trochę wyobraźni, by przewidzieć jak słabo jesteś widoczny przy zamgleniach... Całe szczęście (dla Ciebie ), że ten kombinezon to staroć, jest szansa na w miarę szybką zmianę... Tadek W przypadku zamgleń zakładam czerwony kombinezon Biały jest dobry na słońce: nie nagrzewa się. W czerwonym słoneczko bardzo mnie podgrzewa ale podobno to taki materiał co łapie promienie słoneczne. Problem widoczności przerabiam w związku z innymi szaleństwami. Sprawa nie jest taka prosta, to czy cię ktoś zauważy wynika głównie od patrzącego. Malowanie samolotów czy pojazdów na jaskrawe kolory w praktyce nie rozwiązuje problemu. Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 E tam.... po prostu we mgle nie jeździ się.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Rozumiem, że to bezkrwawe łowy na białą niedżwiedzice , zwierzyna ustrzelona, więc camouflage raczej słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Rozumiem, że to bezkrwawe łowy na białą niedżwiedzice , zwierzyna ustrzelona, więc camouflage raczej słaby. nic nie rozumiesz ale doceniam, że się starasz Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 ... Problem widoczności przerabiam w związku z innymi szaleństwami. Sprawa nie jest taka prosta, to czy cię ktoś zauważy wynika głównie od patrzącego. Malowanie samolotów czy pojazdów na jaskrawe kolory w praktyce nie rozwiązuje problemu. Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. To jest rozumowanie czarno - białe... Oczywiście przywalenie nie zależy tylko od koloru / widoczności przywalonego. Po prostu większe albo mniejsze prawdopodobieństwo. Gdyby było jak piszesz, to niedźwiedzie polarne miały by brunatne futro. Lisy polarne rude futro a sowy śnieżne upierzenie pewnie brunatne w cętki... Przemyśl to... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 nic nie rozumiesz ale doceniam, że się starasz Pozdro Wiesiek Teraz pojmuje , wolisz czerwone kozaczki i czarne wdzianko , albo panie w białym są wystarczająco dobrze widoczne a we mgle się nie jeżdzi albo jeżdzi bardzo wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 albo panie w białym są wystarczająco dobrze widoczne a we mgle się nie jeżdzi albo jeżdzi bardzo wolno. W Białce pewnie tak jest, w dużych systemach to się jednak może zdarzyć, że do domu daleko. Poza tym jednak jeździ się standardowo przy niskich kontrastach ale Tadeusz to ładnie, jak dla dziecka, wyłuszczył. Możesz się przekomarzać, wykręcać kota ogonem (jak rozumiem taka poza Ci tu pasuje) ale zmniejszanie swojej widoczności nie jest rozsądne (to się nazywa eufemizm). Zamieściłem to w określonym celu. Jak tego nie łapiesz to znaczy, że Cię przeceniam. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 W Białce pewnie tak jest, w dużych systemach to się jednak może zdarzyć, że do domu daleko. Poza tym jednak jeździ się standardowo przy niskich kontrastach ale Tadeusz to ładnie, jak dla dziecka, wyłuszczył. Możesz się przekomarzać, wykręcać kota ogonem (jak rozumiem taka poza Ci tu pasuje) ale zmniejszanie swojej widoczności nie jest rozsądne (to się nazywa eufemizm). Zamieściłem to w określonym celu. Jak tego nie łapiesz to znaczy, że Cię przeceniam. Pozdro Wiesiek "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Dobra, czy ktoś wjechał w kobiete ubraną na biało i jest pewny, że wtenczas w pełni kontrolował prędkośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Ps. Może Tadeusz wytłumaczy przed czym chroni biały kolor nidzwiedzia polarnego? Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) @Tadeusz! Przepraszam, że się wciąłem - zostawiam Ci już ten wątek bo to jak... rozmowa z wortem Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) A pingwiny, czemu są czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 A pingwiny, czemu są czarne? Bo na Antarktydzie nie ma niedźwiedzi polarnych... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Cześć .......Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. Dzięki Maciek. Po temacie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Z całym szacunkiem, ale Twoje pytania nie są mądre i nic nie wnoszą. Statystyki z kilku pojedynczych zdarzeń nie stworzysz. A tę statystykę i to na olbrzymich populacjach już za Ciebie zrobiła ewolucja. I dała absolutnie jednoznaczną odpowiedź!!!!!! Po co więc dyskutujesz z faktami??? Jaki to ma sens??? Maćkowi proponowałem "przemyśl to" i Tobie również przemyślenie proponuję. Wróć do tego mojego postu, żeby znaleźć kontekst. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Białe Szaleństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Maciej S Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 W dodatku przeważnie to początkujące narciarki - ta z ostatniej foty leżała co kawałek nawet przy tej słabej mgle. i bardzo niemrawo się podnosiła. Skutek widzicie na focie (mam też gdy leżą oboje - tyle tylko, że za białej sywetki dziewczyny gościa niezbyt widać). Można co prawda przyznać nagrodę Darwina i się nie przejmować ale szkoda innych. Pozdro Wiesiek Mam biały kombinezon, to nie nowość tylko staroć. Dlatego kupiłem czarny kask. To trochę poprawia moją widoczność. Widać na filmie z moją jazdą. Za to jestem łatwiej rozpoznawalny przez resztę mojej ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Mam biały kombinezon, to nie nowość tylko staroć. Dlatego kupiłem czarny kask. To trochę poprawia moją widoczność. Widać na filmie z moją jazdą. Za to jestem łatwiej rozpoznawalny przez resztę mojej ekipy. Rzeczywiście łatwo Cię rozpoznają, oczywiście pod warunkiem, że zobaczą... Jak słusznie zauważyłeś, czarny kask trochę poprawia Twoją widoczność. I kluczem jest tu słowo "trochę". No i trzeba zwrócić uwagę, że film był kręcony przy świetnej widoczności. Wystarczy trochę wyobraźni, by przewidzieć jak słabo jesteś widoczny przy zamgleniach... Całe szczęście (dla Ciebie ), że ten kombinezon to staroć, jest szansa na w miarę szybką zmianę... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Rzeczywiście łatwo Cię rozpoznają, oczywiście pod warunkiem, że zobaczą... Jak słusznie zauważyłeś, czarny kask trochę poprawia Twoją widoczność. I kluczem jest tu słowo "trochę". No i trzeba zwrócić uwagę, że film był kręcony przy świetnej widoczności. Wystarczy trochę wyobraźni, by przewidzieć jak słabo jesteś widoczny przy zamgleniach... Całe szczęście (dla Ciebie ), że ten kombinezon to staroć, jest szansa na w miarę szybką zmianę... Tadek W przypadku zamgleń zakładam czerwony kombinezon Biały jest dobry na słońce: nie nagrzewa się. W czerwonym słoneczko bardzo mnie podgrzewa ale podobno to taki materiał co łapie promienie słoneczne. Problem widoczności przerabiam w związku z innymi szaleństwami. Sprawa nie jest taka prosta, to czy cię ktoś zauważy wynika głównie od patrzącego. Malowanie samolotów czy pojazdów na jaskrawe kolory w praktyce nie rozwiązuje problemu. Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 E tam.... po prostu we mgle nie jeździ się.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Rozumiem, że to bezkrwawe łowy na białą niedżwiedzice , zwierzyna ustrzelona, więc camouflage raczej słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Rozumiem, że to bezkrwawe łowy na białą niedżwiedzice , zwierzyna ustrzelona, więc camouflage raczej słaby. nic nie rozumiesz ale doceniam, że się starasz Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 ... Problem widoczności przerabiam w związku z innymi szaleństwami. Sprawa nie jest taka prosta, to czy cię ktoś zauważy wynika głównie od patrzącego. Malowanie samolotów czy pojazdów na jaskrawe kolory w praktyce nie rozwiązuje problemu. Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. To jest rozumowanie czarno - białe... Oczywiście przywalenie nie zależy tylko od koloru / widoczności przywalonego. Po prostu większe albo mniejsze prawdopodobieństwo. Gdyby było jak piszesz, to niedźwiedzie polarne miały by brunatne futro. Lisy polarne rude futro a sowy śnieżne upierzenie pewnie brunatne w cętki... Przemyśl to... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 nic nie rozumiesz ale doceniam, że się starasz Pozdro Wiesiek Teraz pojmuje , wolisz czerwone kozaczki i czarne wdzianko , albo panie w białym są wystarczająco dobrze widoczne a we mgle się nie jeżdzi albo jeżdzi bardzo wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 albo panie w białym są wystarczająco dobrze widoczne a we mgle się nie jeżdzi albo jeżdzi bardzo wolno. W Białce pewnie tak jest, w dużych systemach to się jednak może zdarzyć, że do domu daleko. Poza tym jednak jeździ się standardowo przy niskich kontrastach ale Tadeusz to ładnie, jak dla dziecka, wyłuszczył. Możesz się przekomarzać, wykręcać kota ogonem (jak rozumiem taka poza Ci tu pasuje) ale zmniejszanie swojej widoczności nie jest rozsądne (to się nazywa eufemizm). Zamieściłem to w określonym celu. Jak tego nie łapiesz to znaczy, że Cię przeceniam. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 W Białce pewnie tak jest, w dużych systemach to się jednak może zdarzyć, że do domu daleko. Poza tym jednak jeździ się standardowo przy niskich kontrastach ale Tadeusz to ładnie, jak dla dziecka, wyłuszczył. Możesz się przekomarzać, wykręcać kota ogonem (jak rozumiem taka poza Ci tu pasuje) ale zmniejszanie swojej widoczności nie jest rozsądne (to się nazywa eufemizm). Zamieściłem to w określonym celu. Jak tego nie łapiesz to znaczy, że Cię przeceniam. Pozdro Wiesiek "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Dobra, czy ktoś wjechał w kobiete ubraną na biało i jest pewny, że wtenczas w pełni kontrolował prędkośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Ps. Może Tadeusz wytłumaczy przed czym chroni biały kolor nidzwiedzia polarnego? Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) @Tadeusz! Przepraszam, że się wciąłem - zostawiam Ci już ten wątek bo to jak... rozmowa z wortem Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) A pingwiny, czemu są czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 A pingwiny, czemu są czarne? Bo na Antarktydzie nie ma niedźwiedzi polarnych... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Cześć .......Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. Dzięki Maciek. Po temacie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Z całym szacunkiem, ale Twoje pytania nie są mądre i nic nie wnoszą. Statystyki z kilku pojedynczych zdarzeń nie stworzysz. A tę statystykę i to na olbrzymich populacjach już za Ciebie zrobiła ewolucja. I dała absolutnie jednoznaczną odpowiedź!!!!!! Po co więc dyskutujesz z faktami??? Jaki to ma sens??? Maćkowi proponowałem "przemyśl to" i Tobie również przemyślenie proponuję. Wróć do tego mojego postu, żeby znaleźć kontekst. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Białe Szaleństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Mam biały kombinezon, to nie nowość tylko staroć. Dlatego kupiłem czarny kask. To trochę poprawia moją widoczność. Widać na filmie z moją jazdą. Za to jestem łatwiej rozpoznawalny przez resztę mojej ekipy. Rzeczywiście łatwo Cię rozpoznają, oczywiście pod warunkiem, że zobaczą... Jak słusznie zauważyłeś, czarny kask trochę poprawia Twoją widoczność. I kluczem jest tu słowo "trochę". No i trzeba zwrócić uwagę, że film był kręcony przy świetnej widoczności. Wystarczy trochę wyobraźni, by przewidzieć jak słabo jesteś widoczny przy zamgleniach... Całe szczęście (dla Ciebie ), że ten kombinezon to staroć, jest szansa na w miarę szybką zmianę... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Rzeczywiście łatwo Cię rozpoznają, oczywiście pod warunkiem, że zobaczą... Jak słusznie zauważyłeś, czarny kask trochę poprawia Twoją widoczność. I kluczem jest tu słowo "trochę". No i trzeba zwrócić uwagę, że film był kręcony przy świetnej widoczności. Wystarczy trochę wyobraźni, by przewidzieć jak słabo jesteś widoczny przy zamgleniach... Całe szczęście (dla Ciebie ), że ten kombinezon to staroć, jest szansa na w miarę szybką zmianę... Tadek W przypadku zamgleń zakładam czerwony kombinezon Biały jest dobry na słońce: nie nagrzewa się. W czerwonym słoneczko bardzo mnie podgrzewa ale podobno to taki materiał co łapie promienie słoneczne. Problem widoczności przerabiam w związku z innymi szaleństwami. Sprawa nie jest taka prosta, to czy cię ktoś zauważy wynika głównie od patrzącego. Malowanie samolotów czy pojazdów na jaskrawe kolory w praktyce nie rozwiązuje problemu. Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 E tam.... po prostu we mgle nie jeździ się.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Rozumiem, że to bezkrwawe łowy na białą niedżwiedzice , zwierzyna ustrzelona, więc camouflage raczej słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Rozumiem, że to bezkrwawe łowy na białą niedżwiedzice , zwierzyna ustrzelona, więc camouflage raczej słaby. nic nie rozumiesz ale doceniam, że się starasz Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 ... Problem widoczności przerabiam w związku z innymi szaleństwami. Sprawa nie jest taka prosta, to czy cię ktoś zauważy wynika głównie od patrzącego. Malowanie samolotów czy pojazdów na jaskrawe kolory w praktyce nie rozwiązuje problemu. Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. To jest rozumowanie czarno - białe... Oczywiście przywalenie nie zależy tylko od koloru / widoczności przywalonego. Po prostu większe albo mniejsze prawdopodobieństwo. Gdyby było jak piszesz, to niedźwiedzie polarne miały by brunatne futro. Lisy polarne rude futro a sowy śnieżne upierzenie pewnie brunatne w cętki... Przemyśl to... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 nic nie rozumiesz ale doceniam, że się starasz Pozdro Wiesiek Teraz pojmuje , wolisz czerwone kozaczki i czarne wdzianko , albo panie w białym są wystarczająco dobrze widoczne a we mgle się nie jeżdzi albo jeżdzi bardzo wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 albo panie w białym są wystarczająco dobrze widoczne a we mgle się nie jeżdzi albo jeżdzi bardzo wolno. W Białce pewnie tak jest, w dużych systemach to się jednak może zdarzyć, że do domu daleko. Poza tym jednak jeździ się standardowo przy niskich kontrastach ale Tadeusz to ładnie, jak dla dziecka, wyłuszczył. Możesz się przekomarzać, wykręcać kota ogonem (jak rozumiem taka poza Ci tu pasuje) ale zmniejszanie swojej widoczności nie jest rozsądne (to się nazywa eufemizm). Zamieściłem to w określonym celu. Jak tego nie łapiesz to znaczy, że Cię przeceniam. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 W Białce pewnie tak jest, w dużych systemach to się jednak może zdarzyć, że do domu daleko. Poza tym jednak jeździ się standardowo przy niskich kontrastach ale Tadeusz to ładnie, jak dla dziecka, wyłuszczył. Możesz się przekomarzać, wykręcać kota ogonem (jak rozumiem taka poza Ci tu pasuje) ale zmniejszanie swojej widoczności nie jest rozsądne (to się nazywa eufemizm). Zamieściłem to w określonym celu. Jak tego nie łapiesz to znaczy, że Cię przeceniam. Pozdro Wiesiek "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Dobra, czy ktoś wjechał w kobiete ubraną na biało i jest pewny, że wtenczas w pełni kontrolował prędkośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Ps. Może Tadeusz wytłumaczy przed czym chroni biały kolor nidzwiedzia polarnego? Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) @Tadeusz! Przepraszam, że się wciąłem - zostawiam Ci już ten wątek bo to jak... rozmowa z wortem Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) A pingwiny, czemu są czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 A pingwiny, czemu są czarne? Bo na Antarktydzie nie ma niedźwiedzi polarnych... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Cześć .......Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. Dzięki Maciek. Po temacie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Z całym szacunkiem, ale Twoje pytania nie są mądre i nic nie wnoszą. Statystyki z kilku pojedynczych zdarzeń nie stworzysz. A tę statystykę i to na olbrzymich populacjach już za Ciebie zrobiła ewolucja. I dała absolutnie jednoznaczną odpowiedź!!!!!! Po co więc dyskutujesz z faktami??? Jaki to ma sens??? Maćkowi proponowałem "przemyśl to" i Tobie również przemyślenie proponuję. Wróć do tego mojego postu, żeby znaleźć kontekst. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Białe Szaleństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Maciej S Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Rzeczywiście łatwo Cię rozpoznają, oczywiście pod warunkiem, że zobaczą... Jak słusznie zauważyłeś, czarny kask trochę poprawia Twoją widoczność. I kluczem jest tu słowo "trochę". No i trzeba zwrócić uwagę, że film był kręcony przy świetnej widoczności. Wystarczy trochę wyobraźni, by przewidzieć jak słabo jesteś widoczny przy zamgleniach... Całe szczęście (dla Ciebie ), że ten kombinezon to staroć, jest szansa na w miarę szybką zmianę... Tadek W przypadku zamgleń zakładam czerwony kombinezon Biały jest dobry na słońce: nie nagrzewa się. W czerwonym słoneczko bardzo mnie podgrzewa ale podobno to taki materiał co łapie promienie słoneczne. Problem widoczności przerabiam w związku z innymi szaleństwami. Sprawa nie jest taka prosta, to czy cię ktoś zauważy wynika głównie od patrzącego. Malowanie samolotów czy pojazdów na jaskrawe kolory w praktyce nie rozwiązuje problemu. Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 E tam.... po prostu we mgle nie jeździ się.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Rozumiem, że to bezkrwawe łowy na białą niedżwiedzice , zwierzyna ustrzelona, więc camouflage raczej słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Rozumiem, że to bezkrwawe łowy na białą niedżwiedzice , zwierzyna ustrzelona, więc camouflage raczej słaby. nic nie rozumiesz ale doceniam, że się starasz Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 ... Problem widoczności przerabiam w związku z innymi szaleństwami. Sprawa nie jest taka prosta, to czy cię ktoś zauważy wynika głównie od patrzącego. Malowanie samolotów czy pojazdów na jaskrawe kolory w praktyce nie rozwiązuje problemu. Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. To jest rozumowanie czarno - białe... Oczywiście przywalenie nie zależy tylko od koloru / widoczności przywalonego. Po prostu większe albo mniejsze prawdopodobieństwo. Gdyby było jak piszesz, to niedźwiedzie polarne miały by brunatne futro. Lisy polarne rude futro a sowy śnieżne upierzenie pewnie brunatne w cętki... Przemyśl to... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 nic nie rozumiesz ale doceniam, że się starasz Pozdro Wiesiek Teraz pojmuje , wolisz czerwone kozaczki i czarne wdzianko , albo panie w białym są wystarczająco dobrze widoczne a we mgle się nie jeżdzi albo jeżdzi bardzo wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 albo panie w białym są wystarczająco dobrze widoczne a we mgle się nie jeżdzi albo jeżdzi bardzo wolno. W Białce pewnie tak jest, w dużych systemach to się jednak może zdarzyć, że do domu daleko. Poza tym jednak jeździ się standardowo przy niskich kontrastach ale Tadeusz to ładnie, jak dla dziecka, wyłuszczył. Możesz się przekomarzać, wykręcać kota ogonem (jak rozumiem taka poza Ci tu pasuje) ale zmniejszanie swojej widoczności nie jest rozsądne (to się nazywa eufemizm). Zamieściłem to w określonym celu. Jak tego nie łapiesz to znaczy, że Cię przeceniam. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 W Białce pewnie tak jest, w dużych systemach to się jednak może zdarzyć, że do domu daleko. Poza tym jednak jeździ się standardowo przy niskich kontrastach ale Tadeusz to ładnie, jak dla dziecka, wyłuszczył. Możesz się przekomarzać, wykręcać kota ogonem (jak rozumiem taka poza Ci tu pasuje) ale zmniejszanie swojej widoczności nie jest rozsądne (to się nazywa eufemizm). Zamieściłem to w określonym celu. Jak tego nie łapiesz to znaczy, że Cię przeceniam. Pozdro Wiesiek "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Dobra, czy ktoś wjechał w kobiete ubraną na biało i jest pewny, że wtenczas w pełni kontrolował prędkośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Ps. Może Tadeusz wytłumaczy przed czym chroni biały kolor nidzwiedzia polarnego? Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) @Tadeusz! Przepraszam, że się wciąłem - zostawiam Ci już ten wątek bo to jak... rozmowa z wortem Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) A pingwiny, czemu są czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 A pingwiny, czemu są czarne? Bo na Antarktydzie nie ma niedźwiedzi polarnych... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Cześć .......Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. Dzięki Maciek. Po temacie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Z całym szacunkiem, ale Twoje pytania nie są mądre i nic nie wnoszą. Statystyki z kilku pojedynczych zdarzeń nie stworzysz. A tę statystykę i to na olbrzymich populacjach już za Ciebie zrobiła ewolucja. I dała absolutnie jednoznaczną odpowiedź!!!!!! Po co więc dyskutujesz z faktami??? Jaki to ma sens??? Maćkowi proponowałem "przemyśl to" i Tobie również przemyślenie proponuję. Wróć do tego mojego postu, żeby znaleźć kontekst. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Białe Szaleństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 E tam.... po prostu we mgle nie jeździ się.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Rozumiem, że to bezkrwawe łowy na białą niedżwiedzice , zwierzyna ustrzelona, więc camouflage raczej słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Rozumiem, że to bezkrwawe łowy na białą niedżwiedzice , zwierzyna ustrzelona, więc camouflage raczej słaby. nic nie rozumiesz ale doceniam, że się starasz Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 ... Problem widoczności przerabiam w związku z innymi szaleństwami. Sprawa nie jest taka prosta, to czy cię ktoś zauważy wynika głównie od patrzącego. Malowanie samolotów czy pojazdów na jaskrawe kolory w praktyce nie rozwiązuje problemu. Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. To jest rozumowanie czarno - białe... Oczywiście przywalenie nie zależy tylko od koloru / widoczności przywalonego. Po prostu większe albo mniejsze prawdopodobieństwo. Gdyby było jak piszesz, to niedźwiedzie polarne miały by brunatne futro. Lisy polarne rude futro a sowy śnieżne upierzenie pewnie brunatne w cętki... Przemyśl to... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 nic nie rozumiesz ale doceniam, że się starasz Pozdro Wiesiek Teraz pojmuje , wolisz czerwone kozaczki i czarne wdzianko , albo panie w białym są wystarczająco dobrze widoczne a we mgle się nie jeżdzi albo jeżdzi bardzo wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 albo panie w białym są wystarczająco dobrze widoczne a we mgle się nie jeżdzi albo jeżdzi bardzo wolno. W Białce pewnie tak jest, w dużych systemach to się jednak może zdarzyć, że do domu daleko. Poza tym jednak jeździ się standardowo przy niskich kontrastach ale Tadeusz to ładnie, jak dla dziecka, wyłuszczył. Możesz się przekomarzać, wykręcać kota ogonem (jak rozumiem taka poza Ci tu pasuje) ale zmniejszanie swojej widoczności nie jest rozsądne (to się nazywa eufemizm). Zamieściłem to w określonym celu. Jak tego nie łapiesz to znaczy, że Cię przeceniam. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 W Białce pewnie tak jest, w dużych systemach to się jednak może zdarzyć, że do domu daleko. Poza tym jednak jeździ się standardowo przy niskich kontrastach ale Tadeusz to ładnie, jak dla dziecka, wyłuszczył. Możesz się przekomarzać, wykręcać kota ogonem (jak rozumiem taka poza Ci tu pasuje) ale zmniejszanie swojej widoczności nie jest rozsądne (to się nazywa eufemizm). Zamieściłem to w określonym celu. Jak tego nie łapiesz to znaczy, że Cię przeceniam. Pozdro Wiesiek "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Dobra, czy ktoś wjechał w kobiete ubraną na biało i jest pewny, że wtenczas w pełni kontrolował prędkośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Ps. Może Tadeusz wytłumaczy przed czym chroni biały kolor nidzwiedzia polarnego? Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) @Tadeusz! Przepraszam, że się wciąłem - zostawiam Ci już ten wątek bo to jak... rozmowa z wortem Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) A pingwiny, czemu są czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 A pingwiny, czemu są czarne? Bo na Antarktydzie nie ma niedźwiedzi polarnych... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Cześć .......Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. Dzięki Maciek. Po temacie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Z całym szacunkiem, ale Twoje pytania nie są mądre i nic nie wnoszą. Statystyki z kilku pojedynczych zdarzeń nie stworzysz. A tę statystykę i to na olbrzymich populacjach już za Ciebie zrobiła ewolucja. I dała absolutnie jednoznaczną odpowiedź!!!!!! Po co więc dyskutujesz z faktami??? Jaki to ma sens??? Maćkowi proponowałem "przemyśl to" i Tobie również przemyślenie proponuję. Wróć do tego mojego postu, żeby znaleźć kontekst. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Białe Szaleństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 ... Problem widoczności przerabiam w związku z innymi szaleństwami. Sprawa nie jest taka prosta, to czy cię ktoś zauważy wynika głównie od patrzącego. Malowanie samolotów czy pojazdów na jaskrawe kolory w praktyce nie rozwiązuje problemu. Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. To jest rozumowanie czarno - białe... Oczywiście przywalenie nie zależy tylko od koloru / widoczności przywalonego. Po prostu większe albo mniejsze prawdopodobieństwo. Gdyby było jak piszesz, to niedźwiedzie polarne miały by brunatne futro. Lisy polarne rude futro a sowy śnieżne upierzenie pewnie brunatne w cętki... Przemyśl to... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 nic nie rozumiesz ale doceniam, że się starasz Pozdro Wiesiek Teraz pojmuje , wolisz czerwone kozaczki i czarne wdzianko , albo panie w białym są wystarczająco dobrze widoczne a we mgle się nie jeżdzi albo jeżdzi bardzo wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 albo panie w białym są wystarczająco dobrze widoczne a we mgle się nie jeżdzi albo jeżdzi bardzo wolno. W Białce pewnie tak jest, w dużych systemach to się jednak może zdarzyć, że do domu daleko. Poza tym jednak jeździ się standardowo przy niskich kontrastach ale Tadeusz to ładnie, jak dla dziecka, wyłuszczył. Możesz się przekomarzać, wykręcać kota ogonem (jak rozumiem taka poza Ci tu pasuje) ale zmniejszanie swojej widoczności nie jest rozsądne (to się nazywa eufemizm). Zamieściłem to w określonym celu. Jak tego nie łapiesz to znaczy, że Cię przeceniam. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 W Białce pewnie tak jest, w dużych systemach to się jednak może zdarzyć, że do domu daleko. Poza tym jednak jeździ się standardowo przy niskich kontrastach ale Tadeusz to ładnie, jak dla dziecka, wyłuszczył. Możesz się przekomarzać, wykręcać kota ogonem (jak rozumiem taka poza Ci tu pasuje) ale zmniejszanie swojej widoczności nie jest rozsądne (to się nazywa eufemizm). Zamieściłem to w określonym celu. Jak tego nie łapiesz to znaczy, że Cię przeceniam. Pozdro Wiesiek "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Dobra, czy ktoś wjechał w kobiete ubraną na biało i jest pewny, że wtenczas w pełni kontrolował prędkośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Ps. Może Tadeusz wytłumaczy przed czym chroni biały kolor nidzwiedzia polarnego? Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) @Tadeusz! Przepraszam, że się wciąłem - zostawiam Ci już ten wątek bo to jak... rozmowa z wortem Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) A pingwiny, czemu są czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 A pingwiny, czemu są czarne? Bo na Antarktydzie nie ma niedźwiedzi polarnych... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Cześć .......Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. Dzięki Maciek. Po temacie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Z całym szacunkiem, ale Twoje pytania nie są mądre i nic nie wnoszą. Statystyki z kilku pojedynczych zdarzeń nie stworzysz. A tę statystykę i to na olbrzymich populacjach już za Ciebie zrobiła ewolucja. I dała absolutnie jednoznaczną odpowiedź!!!!!! Po co więc dyskutujesz z faktami??? Jaki to ma sens??? Maćkowi proponowałem "przemyśl to" i Tobie również przemyślenie proponuję. Wróć do tego mojego postu, żeby znaleźć kontekst. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Białe Szaleństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 nic nie rozumiesz ale doceniam, że się starasz Pozdro Wiesiek Teraz pojmuje , wolisz czerwone kozaczki i czarne wdzianko , albo panie w białym są wystarczająco dobrze widoczne a we mgle się nie jeżdzi albo jeżdzi bardzo wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 albo panie w białym są wystarczająco dobrze widoczne a we mgle się nie jeżdzi albo jeżdzi bardzo wolno. W Białce pewnie tak jest, w dużych systemach to się jednak może zdarzyć, że do domu daleko. Poza tym jednak jeździ się standardowo przy niskich kontrastach ale Tadeusz to ładnie, jak dla dziecka, wyłuszczył. Możesz się przekomarzać, wykręcać kota ogonem (jak rozumiem taka poza Ci tu pasuje) ale zmniejszanie swojej widoczności nie jest rozsądne (to się nazywa eufemizm). Zamieściłem to w określonym celu. Jak tego nie łapiesz to znaczy, że Cię przeceniam. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 W Białce pewnie tak jest, w dużych systemach to się jednak może zdarzyć, że do domu daleko. Poza tym jednak jeździ się standardowo przy niskich kontrastach ale Tadeusz to ładnie, jak dla dziecka, wyłuszczył. Możesz się przekomarzać, wykręcać kota ogonem (jak rozumiem taka poza Ci tu pasuje) ale zmniejszanie swojej widoczności nie jest rozsądne (to się nazywa eufemizm). Zamieściłem to w określonym celu. Jak tego nie łapiesz to znaczy, że Cię przeceniam. Pozdro Wiesiek "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Dobra, czy ktoś wjechał w kobiete ubraną na biało i jest pewny, że wtenczas w pełni kontrolował prędkośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Ps. Może Tadeusz wytłumaczy przed czym chroni biały kolor nidzwiedzia polarnego? Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) @Tadeusz! Przepraszam, że się wciąłem - zostawiam Ci już ten wątek bo to jak... rozmowa z wortem Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) A pingwiny, czemu są czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 A pingwiny, czemu są czarne? Bo na Antarktydzie nie ma niedźwiedzi polarnych... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Cześć .......Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. Dzięki Maciek. Po temacie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Z całym szacunkiem, ale Twoje pytania nie są mądre i nic nie wnoszą. Statystyki z kilku pojedynczych zdarzeń nie stworzysz. A tę statystykę i to na olbrzymich populacjach już za Ciebie zrobiła ewolucja. I dała absolutnie jednoznaczną odpowiedź!!!!!! Po co więc dyskutujesz z faktami??? Jaki to ma sens??? Maćkowi proponowałem "przemyśl to" i Tobie również przemyślenie proponuję. Wróć do tego mojego postu, żeby znaleźć kontekst. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Białe Szaleństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 albo panie w białym są wystarczająco dobrze widoczne a we mgle się nie jeżdzi albo jeżdzi bardzo wolno. W Białce pewnie tak jest, w dużych systemach to się jednak może zdarzyć, że do domu daleko. Poza tym jednak jeździ się standardowo przy niskich kontrastach ale Tadeusz to ładnie, jak dla dziecka, wyłuszczył. Możesz się przekomarzać, wykręcać kota ogonem (jak rozumiem taka poza Ci tu pasuje) ale zmniejszanie swojej widoczności nie jest rozsądne (to się nazywa eufemizm). Zamieściłem to w określonym celu. Jak tego nie łapiesz to znaczy, że Cię przeceniam. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 W Białce pewnie tak jest, w dużych systemach to się jednak może zdarzyć, że do domu daleko. Poza tym jednak jeździ się standardowo przy niskich kontrastach ale Tadeusz to ładnie, jak dla dziecka, wyłuszczył. Możesz się przekomarzać, wykręcać kota ogonem (jak rozumiem taka poza Ci tu pasuje) ale zmniejszanie swojej widoczności nie jest rozsądne (to się nazywa eufemizm). Zamieściłem to w określonym celu. Jak tego nie łapiesz to znaczy, że Cię przeceniam. Pozdro Wiesiek "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Dobra, czy ktoś wjechał w kobiete ubraną na biało i jest pewny, że wtenczas w pełni kontrolował prędkośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Ps. Może Tadeusz wytłumaczy przed czym chroni biały kolor nidzwiedzia polarnego? Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) @Tadeusz! Przepraszam, że się wciąłem - zostawiam Ci już ten wątek bo to jak... rozmowa z wortem Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) A pingwiny, czemu są czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 A pingwiny, czemu są czarne? Bo na Antarktydzie nie ma niedźwiedzi polarnych... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Cześć .......Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. Dzięki Maciek. Po temacie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Z całym szacunkiem, ale Twoje pytania nie są mądre i nic nie wnoszą. Statystyki z kilku pojedynczych zdarzeń nie stworzysz. A tę statystykę i to na olbrzymich populacjach już za Ciebie zrobiła ewolucja. I dała absolutnie jednoznaczną odpowiedź!!!!!! Po co więc dyskutujesz z faktami??? Jaki to ma sens??? Maćkowi proponowałem "przemyśl to" i Tobie również przemyślenie proponuję. Wróć do tego mojego postu, żeby znaleźć kontekst. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Białe Szaleństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 W Białce pewnie tak jest, w dużych systemach to się jednak może zdarzyć, że do domu daleko. Poza tym jednak jeździ się standardowo przy niskich kontrastach ale Tadeusz to ładnie, jak dla dziecka, wyłuszczył. Możesz się przekomarzać, wykręcać kota ogonem (jak rozumiem taka poza Ci tu pasuje) ale zmniejszanie swojej widoczności nie jest rozsądne (to się nazywa eufemizm). Zamieściłem to w określonym celu. Jak tego nie łapiesz to znaczy, że Cię przeceniam. Pozdro Wiesiek "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Dobra, czy ktoś wjechał w kobiete ubraną na biało i jest pewny, że wtenczas w pełni kontrolował prędkośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Ps. Może Tadeusz wytłumaczy przed czym chroni biały kolor nidzwiedzia polarnego? Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) @Tadeusz! Przepraszam, że się wciąłem - zostawiam Ci już ten wątek bo to jak... rozmowa z wortem Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) A pingwiny, czemu są czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 A pingwiny, czemu są czarne? Bo na Antarktydzie nie ma niedźwiedzi polarnych... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Cześć .......Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. Dzięki Maciek. Po temacie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Z całym szacunkiem, ale Twoje pytania nie są mądre i nic nie wnoszą. Statystyki z kilku pojedynczych zdarzeń nie stworzysz. A tę statystykę i to na olbrzymich populacjach już za Ciebie zrobiła ewolucja. I dała absolutnie jednoznaczną odpowiedź!!!!!! Po co więc dyskutujesz z faktami??? Jaki to ma sens??? Maćkowi proponowałem "przemyśl to" i Tobie również przemyślenie proponuję. Wróć do tego mojego postu, żeby znaleźć kontekst. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Białe Szaleństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 "Panie jak się panu czarne na białym sprawdza, to się panu powinien sprawdzić murzyn na śniegu, murzynka i pingwin." Ps. Może Tadeusz wytłumaczy przed czym chroni biały kolor nidzwiedzia polarnego? Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) @Tadeusz! Przepraszam, że się wciąłem - zostawiam Ci już ten wątek bo to jak... rozmowa z wortem Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) A pingwiny, czemu są czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 A pingwiny, czemu są czarne? Bo na Antarktydzie nie ma niedźwiedzi polarnych... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Cześć .......Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. Dzięki Maciek. Po temacie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Z całym szacunkiem, ale Twoje pytania nie są mądre i nic nie wnoszą. Statystyki z kilku pojedynczych zdarzeń nie stworzysz. A tę statystykę i to na olbrzymich populacjach już za Ciebie zrobiła ewolucja. I dała absolutnie jednoznaczną odpowiedź!!!!!! Po co więc dyskutujesz z faktami??? Jaki to ma sens??? Maćkowi proponowałem "przemyśl to" i Tobie również przemyślenie proponuję. Wróć do tego mojego postu, żeby znaleźć kontekst. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Białe Szaleństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Przed zdemaskowaniem przez worta!!! Podczas polowania niedźwiedź zasłania łapą nos (jedyny czarny punkt) A pingwiny, czemu są czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 A pingwiny, czemu są czarne? Bo na Antarktydzie nie ma niedźwiedzi polarnych... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Cześć .......Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. Dzięki Maciek. Po temacie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Z całym szacunkiem, ale Twoje pytania nie są mądre i nic nie wnoszą. Statystyki z kilku pojedynczych zdarzeń nie stworzysz. A tę statystykę i to na olbrzymich populacjach już za Ciebie zrobiła ewolucja. I dała absolutnie jednoznaczną odpowiedź!!!!!! Po co więc dyskutujesz z faktami??? Jaki to ma sens??? Maćkowi proponowałem "przemyśl to" i Tobie również przemyślenie proponuję. Wróć do tego mojego postu, żeby znaleźć kontekst. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Białe Szaleństwo
Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 A pingwiny, czemu są czarne? Bo na Antarktydzie nie ma niedźwiedzi polarnych... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Cześć .......Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. Dzięki Maciek. Po temacie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Z całym szacunkiem, ale Twoje pytania nie są mądre i nic nie wnoszą. Statystyki z kilku pojedynczych zdarzeń nie stworzysz. A tę statystykę i to na olbrzymich populacjach już za Ciebie zrobiła ewolucja. I dała absolutnie jednoznaczną odpowiedź!!!!!! Po co więc dyskutujesz z faktami??? Jaki to ma sens??? Maćkowi proponowałem "przemyśl to" i Tobie również przemyślenie proponuję. Wróć do tego mojego postu, żeby znaleźć kontekst. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Białe Szaleństwo
wort Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Cześć .......Jak ktoś nie patrzy gdzie jedzie to i tak przywali w białe, czarne czy czerwone. Dzięki Maciek. Po temacie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Z całym szacunkiem, ale Twoje pytania nie są mądre i nic nie wnoszą. Statystyki z kilku pojedynczych zdarzeń nie stworzysz. A tę statystykę i to na olbrzymich populacjach już za Ciebie zrobiła ewolucja. I dała absolutnie jednoznaczną odpowiedź!!!!!! Po co więc dyskutujesz z faktami??? Jaki to ma sens??? Maćkowi proponowałem "przemyśl to" i Tobie również przemyślenie proponuję. Wróć do tego mojego postu, żeby znaleźć kontekst. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Tadeusz T Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Zadałem wcześniej poważne pytanie, czekam na ewentualne odpowiedzi, to może urzeczywistni skale problemu białych dam na śniegu. I jeszcze jedno pytanie czy zdarzyło się,że ktoś w Ciebie wjechał, jak byłaś/łeś wtedy ubrany? Z całym szacunkiem, ale Twoje pytania nie są mądre i nic nie wnoszą. Statystyki z kilku pojedynczych zdarzeń nie stworzysz. A tę statystykę i to na olbrzymich populacjach już za Ciebie zrobiła ewolucja. I dała absolutnie jednoznaczną odpowiedź!!!!!! Po co więc dyskutujesz z faktami??? Jaki to ma sens??? Maćkowi proponowałem "przemyśl to" i Tobie również przemyślenie proponuję. Wróć do tego mojego postu, żeby znaleźć kontekst. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi