MarioJ Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, star napisał: Jeśli ty donosiłeś, jak na SkiOnline, a on wrzucał, to bardzo możliwe. W twarz jednak zawsze chwalił i był zadowolony, co się działo za plecami, tego już nie wiem, ale wyobrażam sobie wg Twej relacji, że mogło być inaczej. Dobrze wiedzieć. Nie ma co uprawiać chocholego tańca nad grobem. Forum zaorane. Jan jest niezależnym i butnym człowiekiem. Widziałem przecież co robił na tym forum. Posty Twoje było kierowane do śmieciarki, dalej je było widać ale w odrębnym wątku, można powiedzieć w kloace. Każdy myślący człowiek umie zintepretować takie czyny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 7 minut temu, MarioJ napisał: Jan jest niezależnym i butnym człowiekiem. Widziałem przecież co robił na tym forum. Posty Twoje było kierowane do śmieciarki, dalej je było widać ale w odrębnym wątku, można powiedzieć w kloace. Każdy myślący człowiek umie zintepretować takie czyny. Ja do kloak nie zaglądam, rozumiem, że ty tam mieszkałeś? Myślący człowieku;-) Ja Jana nie znam, wódki z nim nie piłem, na nartach nie jeździłem. Tu prezentuje raczej rubaszny styl. Przypieprza się przy okazji do prawie każdego mojego wpisu. Tego na KochamNarty nigdy nie robił. Ot podwójne standardy. Dobra, idę na groby... kopać się z końmi nie ma sensu. Edytowane 5 godzin temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, star napisał: Ja do kloak nie zaglądam, rozumiem, że ty tam mieszkałeś? Myślący człowieku;-) Ja Jana nie znam, wódki z nim nie piłem, na nartach nie jeździłem. Tu prezentuje raczej rubaszny styl. Przypieprza się przy okazji do prawie każdego mojego wpisu. Tego na KochamNarty nigdy nie robił. Ot podwójne standardy. Bo tego nie rozumiesz, dlatego Ci tłumaczę. Na KochamNarty Jan był adminem i jak coś mu się nie podobało (czytaj było niezgodne z regulaminem), to wrzucał post do śmieciarki. Robił to na tyle często, że ja to zauważyłem bo moje posty też wrzucał do śmieciarki. Jak to miało swoje uzasadnienie (podkładkę w regulaminie), to przyjmowałem do wiadomości. Jeśli piszę w jakimś wątku, i później do niego wracam, to widzę że mój post nagle zniknął. Na KochamNarty razem dyskutowaliśmy a nawet gorzej, więc też widziałem naturalnie że Twoje posty znikały. Dziwne że Ty tego nie zauważyłeś bo przecież jesteś nadmiernie czuły na to. Natomiast na skiforum Jan nie jest adminem, więc go denerwuje np. Twój styl offtopowania. Jan wcale nie jest inny, tylko ma inne narzędzia do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Ja tam lubię czytać posty stara. ( on jako pierwszy nigdy do nikogo się nie przypierdala) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, Edwin napisał: Ja tam lubię czytać posty stara. ( on jako pierwszy nigdy do nikogo się nie przypierdala) Ale byłoby lepiej gdyby On sam je czytał a nie tylko pisał. Szybko by sie zmęczył. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 49 minut temu, star napisał: Następny... jacy ludzie? Ogarnij się. Kilku frustratów. Tragiczne to jest twoje przypierdalanie się z doskoku. To jest popaprane. Nic w temacie. Ale jak można kopnąć na trzeciego to chętnie. Żałość. A taki elegancki starszy Pan niby. Ale epitetami jedziesz jakbyś wyszedł z rynsztoka. I to z rana. Aby dobrze dzień zacząć. Gratuluję! Masz pan sukces. W pracy też tak się odzywasz, a w domu? PS. Rozumiem, że wam miło jak klepiecie się po... plecach... Jesteś za miękki i grzeczny i będą po Tobie jechać. Musisz napierdalać pałą na prawo i lewo czasem ktoś przypadkiem oberwie ale nikt Ci nie podskoczy 😜 Powiadam Ci to ja samozwańczy prze chuj Skiforum 💪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Mikoski napisał: Musisz napierdalać pałą na prawo i lewo Nie, nie musi - znalazł się w centrum uwagi a taki zapewne był cel .. jak zwykle.. Inni imponują wiedzą, humorem lub erudycją czy umiejętnościami - jemu pozostaje upór .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) W dniu 26.10.2025 o 16:17, Mitek napisał: Przecież on skakał z nimi więc nie dziwne, że mu się przypomina. Ruda to jego kumpela przecież. A zaczęło się od takiego postu. (powyżej) Była to reakcja na post. Przypierdalanie..? Raczej dowcipne zwrócenie uwagi na jakiś sposób wypowiedzi, który ja osobiście nie za bardzo akceptuję i... No i zaczęło się... "Wszyscy czytaliśmy "W stronę Pysznej"" i dalej popisy cytatorskie i sprowadzające do parteru teksty ale pisane nie wprost ale w sposób zawoalowany oraz dalsze rozwinięcie teorii o złych i dobrych... ... Po co.. A nawet jak ktoś książki nie czytał to co?? Tym bardziej, że doskonale kolega wie, że ja ją czytałem i... co z tego? Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 27 minut temu Udostępnij Napisano 27 minut temu 4 godziny temu, star napisał: kopać się z końmi nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi