Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 41 minut temu, Mikoski napisał: Za to co teraz napisałeś nie przyjeżdżaj albo przyjeżdżaj 😁 do Zwardonia ale informuję że na dzień dobry jebnę ci z bani bo ci się należy... nazywać mnie głupią kurwą... nie myślałem że jesteś tak prymitywny. Edit Muszę zrobić skrina na przyszłość bo do teraz nie wierzę ci napisałeś. Nie przyjeżdżaj do Zwardonia bo ja będę czekał i nie odpuszczę. No to dałem dupy bo to miało być do grimsona. Możesz walić masz prawo - pełna zgoda. Coś popieprzyłem z cytowaniem. Za glupotę się płaci. Edytowane 2 godziny temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 40 minut temu, Mitek napisał: No to dałem dupy bo to miało być do grimsona. Możesz walić masz prawo - pełna zgoda. Coś popieprzyłem z cytowaniem. Za glupotę się płaci. po 2 piwie wyłącz komputer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi