Skocz do zawartości

FIFA World Cup 2026

Jan

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, Mitek napisał:

. Moim zdaniem wynik jest uczciwy w tych założeniach

Jeśli był var i nieuznana bramka dla jednej drużyny a na koniec podobna sytuacja bez var... co szkodziło żeby to sprawdzić i wtedy rozstrzygnąć czy był gol czy nie. Przepchnieci na siłę bo są medialni a kasa misiu musi się zgadzać taka ta uczciwość łysego.

Pewnie w każdym meczu możnaby na siłę znaleźć choć jedną kontrowersyjną sytuację. Cały ten turniej to jedna wielka kontrowersja😆 Ale co grajki temu winni ? Oni są od grania. Nawet jeśli od zaplecza  szychy robią interesy to jebać to, nic nie poradzimy. Jest co oglądać, dobry turniej 💪 

To chyba drugi mecz Argentyny który oglądałem(dziś tylko 2 połowę) . Ciekawe jak będzie wyglądać Argentyna w pojedynku z bardziej otwartym na grę zespołem. Bo z Egiptem te kontry były zabójcze i Argentyna się rozlatywała w obronie. Messi też wiadomo, że raczej się nie wróci do obrony🙂

Mój Starszy wkurwiony😆 - "znów Argentyna na słabsze zespoły trafia aż do finału"

Pozdro 

Edytowane przez AdrianW

39 minut temu, Mikoski napisał:

Jeśli był var i nieuznana bramka dla jednej drużyny a na koniec podobna sytuacja bez var... co szkodziło żeby to sprawdzić i wtedy rozstrzygnąć czy był gol czy nie.

Co do zasady pełna zgoda. Stworzono tylu przepisów że łatwo nimi  manipulować zresztą w życiu codziennym jest dokładnie to samo. 
Końcówki nie oglądałem ale przed chwilą obejrzałem powtórkę ( wrzuciłbym ale podobno Trump zablokował u Was z kraju belgijskiego kanał sportowy 😤😜) …i  tam faulu nie było w końcówce dlatego VAR nie reagował . Słuszna decyzja odziwo 🤔 druga przy całym tym ….którego również nie trawię bo zabiło piłkę jako sport kontaktowy choć już dziś o mega ograniczonym kontakcie  a te wszystkie cm/mm spalone czy piłki dotykające włosy to już qwa kpina . 

• Like 1

Paweł, Mitek dobrze napisał - chcemy w 100% sprawiedliwości na boisku ale czy to jest realne? No sam pomyśl. Zawsze ktoś będzie miał jakieś "ale". Dlatego te milimetry . A nawet jeśli będziemy to rozpatrywać jeszcze bardziej szczegółowo to wynik musi być i tak zero-jedynkowy . Więc im bardziej brniemy to i tak ktoś się będzie o ten milimetr kłócił - ba nawet nie ktoś a wszyscy 😆 To jest błędne koło. 

Pozdro

Następny meczyk leci. Ciekawe czy jak zwykle w końcówce coś się ruszy😉