bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, AdrianW napisał: Beato, kto wygra?🙂 Komu kibicujesz? Ja wiem komu, Lechowi 😂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, AdrianW napisał: Beato, kto wygra?🙂 Komu kibicujesz? Stawiam na Iberyjczyków, choć pewnie nie dotrwam do końca meczu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, bubol.T napisał: Ja wiem komu, Lechowi 😂 Ale zimnemu 🤪 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, bubol.T napisał: Ja wiem komu, Lechowi 😂 Zimnemu, z sokiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, Mikoski napisał: Jest mi obojętne kto wygra byle europa wyjebała na koniec przepchniętą na siłę argentynę. Niech po prostu wygra lepszy💪 Yamal się podłożył. Ale może dobrze wyszło bo już dość tych dogrywek . Strasznie nerwowa gra, nie spodziewałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 36 minut temu, Mikoski napisał: Pierdolisz 🤣🤣🤣🤣 Obrońca nawet nie wiedział że ma go za plecami , wybitne zachowanie 😁😁😁 Faul był ale gdzie tu wybitność 🤔 Raczej czysty przypadek. Cześć Nie. Wybitność polega właśnie na tym, że gość przeczytał obrońcę i podstawił mu się idealnie. Zero przypadku, po prostu inteligencja i umiejętność przewidywania. Francuz nawet nie protestował bo wiedział, że sam się wystawił. Super! Genialna akcja Hiszpanów z odegraniem piętą Olmo. zdecydowanie najlepszy zawodnik Hiszpanów, którego Feancuzi boją się trzy razy bardziej niż Yamala - sądząc po kryciu. Trzymaj się serdecznie Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, .Beata. napisał: Ha Możesz Leszka atakować, już po meczu 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ależ chujowa, niedokładna gra Francuzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu Przerwa na picie????? 😯🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 46 minut temu Udostępnij Napisano 46 minut temu (edytowane) 15 minut temu, .Beata. napisał: Przerwa na picie????? 😯🤣 Niech se złapią po jednym bo im się nogi plączą No nieźle Yamal Kyliana wykosił... Aktorzą Hiszpanie ... Mam wrażenie że Francuzów zgubiło nie granie na jeden kontakt - z pierwszej piłki, tylko próby przyjęcia gdzie piłka często odskakiwała i ją tracili. Hiszpanie za to w swoim stylu z klepki🙂 Edytowane 35 minut temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu Co za piękny widok, trener Francuzów szaleje z nerwów przy linii bocznej. Aż cieplej zrobiło się przy serduszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 25 minut temu Udostępnij Napisano 25 minut temu Francja się zesrala 👌 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu Wspaniale. Jeszcze jutro Dogo Argentino wygra z synami Albionu, co to klękali na 1 kolano przed rozpoczęciem meczu i będzie cudowny finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu Gra z Hiszpanią to jak Mitkowe karne - nie grasz jak chcesz tylko jak Hiszpanie Ci pozwolą. Jedyny sposób na wygraną z nimi widzę w cofnięciu się, bronieniu i graniu z kontry. Dobranoc 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 22 minuty temu Udostępnij Napisano 22 minuty temu W pełni zasłużone zwycięstwo Hiszpanii i najsłabszy mecz Francji na tych mistrzostwach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 21 minut temu Udostępnij Napisano 21 minut temu E Viva Espania🥳 Aż mi żal, że bede w tym kraju dopiero za miesiąc. Ale zrobię na ich cześć przerwę na picie. 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 10 minut temu Udostępnij Napisano 10 minut temu A i mam w barku jeszcze jeden trunek z tego pięknego kraju. Oby w niedzielę była podwójna okazja go uruchomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 minut temu Udostępnij Napisano 8 minut temu Cześć No zupełnie genialny mecz Hiszpanii. Wytrącili im o d pierwszych minut to co najlepiej grają a zgranie Yamala ustawiło mecz znakomicie - po tym oceniamy umiejętności piłkarza. Naprawdę nie wierzyłem, że tak się da ale trener Hiszpanów ustawił drużynę genialnie. No i Olmo... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 6 minut temu Udostępnij Napisano 6 minut temu 6 minut temu, Mikoski napisał: W pełni zasłużone zwycięstwo Hiszpanii i najsłabszy mecz Francji na tych mistrzostwach. Grać z Hiszpanami w środku pola to jakieś nieporozumienie 🤦♂️ To jak dziś grał Fabian i Rodri -palce lizać !! Francuzi no cóż wszystko się posypało w 20 min po kontuzji Saliba a to co odpierdalał dziś ten ze złotą piłka Dembeke to jakaś katastrofa-pierwsze przyjęcie bez straty piłki z uderzeniem w kierunku bramki w 96 min 😂 brak słów . I jeszcze jedno jako kibic Barcelony muszę powiedzieć że zakup rozczochranego do Realu to strzał w 10 -będą mieli przeje…a jak go przestawi Mouri na lewą to Yamal będzie płakał 😭 oj będzie 😜 a ten Gordon to może nawet nie wychodzić przy takim obrońcy-zapowiada się ciekawa liga 🥳 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi