bubol.T Napisano 11 minut temu Udostępnij Napisano 11 minut temu 5 minut temu, AdrianW napisał: Beato, kto wygra?🙂 Komu kibicujesz? Ja wiem komu, Lechowi 😂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 minut temu Udostępnij Napisano 10 minut temu 1 minutę temu, AdrianW napisał: Beato, kto wygra?🙂 Komu kibicujesz? Stawiam na Iberyjczyków, choć pewnie nie dotrwam do końca meczu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 minut temu Udostępnij Napisano 10 minut temu Teraz, bubol.T napisał: Ja wiem komu, Lechowi 😂 Ale zimnemu 🤪 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 minut temu Udostępnij Napisano 10 minut temu Teraz, bubol.T napisał: Ja wiem komu, Lechowi 😂 Zimnemu, z sokiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 9 minut temu Udostępnij Napisano 9 minut temu Teraz, Mikoski napisał: Jest mi obojętne kto wygra byle europa wyjebała na koniec przepchniętą na siłę argentynę. Niech po prostu wygra lepszy💪 Yamal się podłożył. Ale może dobrze wyszło bo już dość tych dogrywek . Strasznie nerwowa gra, nie spodziewałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi